Lanike71 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα, Λόγω λίγου χώρου στο κινητό, αναγκάστηκα να πάω στη λύση της μεταφοράς (όσων μεταφέρονται) των apps σε sd που έχω. Μετά από λίγο όμως, εμφάνισε πάλι το ενοχλητικό μήνυμα για έλλειψη χώρου. Πήγα στις λεπτομέρειες κάποιας εφαρμογής (που υποτίθεται ότι είναι στην sd) και είδα να υπάρχουν δεδομένα και στα 2 σημεία, πχ στην εσωτερική μνήμη 150mb και στην sd 160 (αν συνυπολογίσεις και τα δεδομένα που δημιουργούνται κατά τη χρήση). Τελικά τι ισχύει; Μετακινούνται ή όχι;
AntiCambeR Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 18 ώρες πριν, Lanike71 είπε Καλησπέρα, Λόγω λίγου χώρου στο κινητό, αναγκάστηκα να πάω στη λύση της μεταφοράς (όσων μεταφέρονται) των apps σε sd που έχω. Μετά από λίγο όμως, εμφάνισε πάλι το ενοχλητικό μήνυμα για έλλειψη χώρου. Πήγα στις λεπτομέρειες κάποιας εφαρμογής (που υποτίθεται ότι είναι στην sd) και είδα να υπάρχουν δεδομένα και στα 2 σημεία, πχ στην εσωτερική μνήμη 150mb και στην sd 160 (αν συνυπολογίσεις και τα δεδομένα που δημιουργούνται κατά τη χρήση). Τελικά τι ισχύει; Μετακινούνται ή όχι; Το μεγαλύτερο ποσοστό χωρητικότητας μεταφέρεται στην micro sd, το υπόλοιπο μένει στην εσωτερική μνήμη ως αρχεία για την απαραίτητη λειτουργία. Εμένα σε Android 9 δεν υπάρχει καν η επιλογή, όλα είναι αποθηκευμένα στην εσωτερική μνήμη. Ποιά έκδοση Android έχεις και σου δίνει την επιλογή μετακίνησης των εφαρμογών στην micro sd;
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 από όσο έχω καταλάβει (βάση της λίγης εμπειρίας μου με τα smartphones/tablets καθώς δεν μπαίνω στην διαδικασία να κάνω root ή boot loader unlock που κάνετε οι περισσότεροι που γνωρίζετε) είναι διάφοροι περιορισμοί του συστήματος Android και δεν επιτρέπουν την μετακίνηση εφαρμογών σε εξωτερικό χώρο αποθήκευσης (MicroSD) έχω δοκιμάσει άπειρες εφαρμογές που κυκλοφορούν ακόμα και τα κορυφαία app2sd , sd maid κτλ ο εξωτερικός χώρος αποθήκευσης χρησιμεύει μόνο αν αποθηκεύεις φωτογραφίες - βίντεο - μουσική όχι για εφαρμογές... η λύση πλέον είναι να έχεις συσκευή με μεγάλο εσωτερικό χώρο (το είχα αντιμετωπίσει αυτό το θέμα με την χωρητικότητα) έτσι πλέον αποφεύγω συσκευές με εσωτερικό χώρο 8GB - 16GB από 32GB ή 64GB αν βρω συμφέρουσα αγορά προχωράω σε αγορά συσκευής με εσωτερικό χώρο άνω των 64GB δηλαδή 128GB.
Lanike71 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 5.1.1 είναι το android σε μία συσκευή του 2016.
AntiCambeR Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 7 λεπτά πριν, Lanike71 είπε 5.1.1 είναι το android σε μία συσκευή του 2016. Μόνο σε παλιές εκδόσεις Android το επιτρέπει, αλλιώς θα είχες μεγαλύτερο πρόβλημα με τον αποθηκευτικό χώρο, θα είχες ακόμα λιγότερες εφαρμογές. Στην χειρότερη περίπτωση πρέπει να έχεις 32Gb Rom+3 Gb Ram.Αν χρειάζεσαι πολλές εφαρμογές, 64 Gb Rom.Σε κινητό που δεν παίρνει micro sd, το ελάχιστο 128 Gb Rom.
Lanike71 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δε χρειάζομαι πολλές εφαρμογές και δεν έχω ούτε ένα παιχνίδι. Αλλά είναι τραγικό το να βάζεις 5-6 εφαρμογές και να γεμίζει ο εσ. χώρος. Τέλος πάντων, μάλλον θα στραφώ σε νέο κινητό. Το κινητό είναι με 1,5gb ram και 8gb.
koutsis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 23 ώρες πριν, Lanike71 είπε Δε χρειάζομαι πολλές εφαρμογές και δεν έχω ούτε ένα παιχνίδι. Αλλά είναι τραγικό το να βάζεις 5-6 εφαρμογές και να γεμίζει ο εσ. χώρος. Τέλος πάντων, μάλλον θα στραφώ σε νέο κινητό. Το κινητό είναι με 1,5gb ram και 8gb. Πας για καινούργιο κινητό! Εν έτει 2020 έχεις κινητό με 1,5gb και 8gb?
Lanike71 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 48 λεπτά πριν, koutsis είπε Πας για καινούργιο κινητό! Εν έτει 2020 έχεις κινητό με 1,5gb και 8gb? Είναι λειτουργικό και δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις από αυτό. Ο χώρος είναι το μόνο του θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα