Προς το περιεχόμενο

Wolfram Alpha - Ερωτηση

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα, διαβαζω για μαθηματικα ΙΙ και κανουμε διαφορικες εξισωσεις. Προσπαθω να βρω μια σελιδα/ενα λογισμικο που να μου λυνει τις διαφορικες ετσι ωστε να μπορω να τσεκαρω αν τα λυνω σωστα μιας και ο καθηγητης δεν μας παρεχει τις λυσεις. Μεχρι στιγμης βρηκα το Wolfram Alpha το οποιο στο basic πακετο σου δειχνει μονο λυση και οχι μεθοδολογια. Εμενα με ενδιαφερει να βλεπω και μεθοδολογια.

Οποτε ερωτω:

Υπαρχει δωρεαν εναλλακτικο λογισμικο/σελιδα που στα λυνει με μεθοδολογια; (step by step)

Αν παρω το Wolfram Alpha μπορω να το εχω ταυτοχρονα σε πολλαπλα browsers? (για να μοιραστω το ποσο με συμφοιτητες μου)

ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενδέχεται η mobile app να κάνει αυτό που θες με πολύ χαμηλότερο εφάπαξ κόστος Κάτι τέτοιο λένε εδώ

ίσως να αξίζει να το ψάξεις 

Επεξ/σία από marmagia

Επισκέπτης

Ξέρω πολύ καλά το Wolfram Alpha.

Δεν ξέρω τι μαθηματικά κάνετε στο -γενικής φύσεως- Μαθηματικά ΙΙ όσον αφορά τις Διαφορικές Εξισώσεις, όμως τολμώ να υποθέσω ότι κάνετε τα απολύτως βασικά δηλαδή Συνήθεις Διαφορικές Εξισώσεις (και αν ο καθηγητής είναι λίγο τσακάλι) και Αριθμητικές Μεθόδους. Οπότε το Wolfram Alpha κάνει εξαιρετικά την δουλειά. Η τιμή τσούζει λίγο ωστόσο. Θα σου πρότεινα (εκτός αν μπορείς να μοιραστείς την άδεια με άλλους) να δεις κάποιο βιβλίο από τα άπειρα που κυκλοφορούν. Αυτό για παράδειγμα είναι 100% δωρεάν (νομίμως) και κατουράει άνετα το 99% των βιβλίων που κυκλοφορούν στην Ελλάδα. Δες το πριν στάξεις χρήματα στο Wolfram.

Όσο για το αν μπορείς με μια άδεια να έχεις πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα, δεν ξέρω. Δες το ή στείλε email στην Wolfram.

5 hours ago, JohnGTA said:

Ξέρω πολύ καλά το Wolfram Alpha.

Δεν ξέρω τι μαθηματικά κάνετε στο -γενικής φύσεως- Μαθηματικά ΙΙ όσον αφορά τις Διαφορικές Εξισώσεις, όμως τολμώ να υποθέσω ότι κάνετε τα απολύτως βασικά δηλαδή Συνήθεις Διαφορικές Εξισώσεις (και αν ο καθηγητής είναι λίγο τσακάλι) και Αριθμητικές Μεθόδους. Οπότε το Wolfram Alpha κάνει εξαιρετικά την δουλειά. Η τιμή τσούζει λίγο ωστόσο. Θα σου πρότεινα (εκτός αν μπορείς να μοιραστείς την άδεια με άλλους) να δεις κάποιο βιβλίο από τα άπειρα που κυκλοφορούν. Αυτό για παράδειγμα είναι 100% δωρεάν (νομίμως) και κατουράει άνετα το 99% των βιβλίων που κυκλοφορούν στην Ελλάδα. Δες το πριν στάξεις χρήματα στο Wolfram.

Όσο για το αν μπορείς με μια άδεια να έχεις πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα, δεν ξέρω. Δες το ή στείλε email στην Wolfram.

ευχαριστω για την απαντηση. Δεν εχει να κανει με το αν ειναι τσακαλι ο καθηγητης, εχει να κανει με το τι μαθηματα απαιτει το τμημα μου. Κανουμε πληρης, ομογενεις, Bernouli, Langrange, Χωριζομενων μεταβλητων, Laplace, Fourier και μετασχηματισμο Ζ. Αυτη ειναι η υλη των Μαθηματικα ΙΙ. Τελος, για ενα μηνα το θελω το Wolfram Alpha και απο οτι ειδα κανει 8.50 δολαρια. 

10 hours ago, marmagia said:

Ενδέχεται η mobile app να κάνει αυτό που θες με πολύ χαμηλότερο εφάπαξ κόστος Κάτι τέτοιο λένε εδώ

ίσως να αξίζει να το ψάξεις 

Απο ότι ειδα λενε ενα κολπο για το πως να παρεις free το Step-by-step που ομως δεν δουλευει πλεον.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 hours ago, Aggeluska said:

ευχαριστω για την απαντηση. Δεν εχει να κανει με το αν ειναι τσακαλι ο καθηγητης, εχει να κανει με το τι μαθηματα απαιτει το τμημα μου. Κανουμε πληρης, ομογενεις, Bernouli, Langrange, Χωριζομενων μεταβλητων, Laplace, Fourier και μετασχηματισμο Ζ. Αυτη ειναι η υλη των Μαθηματικα ΙΙ. Τελος, για ενα μηνα το θελω το Wolfram Alpha και απο οτι ειδα κανει 8.50 δολαρια. 

Απο ότι ειδα λενε ενα κολπο για το πως να παρεις free το Step-by-step που ομως δεν δουλευει πλεον.

Τα πιο κάτω σχόλια λένε για την εφαρμογή για κινητό που σου δίνει features του προ μέσα στην τιμή. Δεν ξέρω όμως αν πλέον έχουν βάλει και in app purchases. Επίσης στα ίδια σχόλια (που μάλλον δεν είδες) αναφέρουν και ένα δωρεάν προγραμμα το http://symbolab.com/solver/indefinite-integral-calculator/ που ίσως να σου κάνει και εσένα 

Επεξ/σία από marmagia

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το ειδα φιλε μου αλλα και αυτο εχει κλειδωμενο το step by step solution. Μαλλον το app Στο κινητο θα παρω γιατι εχει step-by-step Solution, αλλα οχι enhanced step-by-step solution που εχει το προ. αλλα φανταζομαι θα μ κανει

7 hours ago, marmagia said:

Τα πιο κάτω σχόλια λένε για την εφαρμογή για κινητό που σου δίνει features του προ μέσα στην τιμή. Δεν ξέρω όμως αν πλέον έχουν βάλει και in app purchases. Επίσης στα ίδια σχόλια (που μάλλον δεν είδες) αναφέρουν και ένα δωρεάν προγραμμα το http://symbolab.com/solver/indefinite-integral-calculator/ που ίσως να σου κάνει και εσένα 

Επεξ/σία από Aggeluska

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...