neosstoforum Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, kaban22 είπε Έμενα ζήτησαν επαναδιατύπωση.😁 Και από εμένα είχαν ζητήσει επαναδιατύπωση, διέγραψα τις φράσεις που δεν τους άρεσαν, αλλά και πάλι δεν έχουν ανεβάσει την κριτική μου. Ένα μεγάλο μπράβο (!!) που υποστηρίζουν τέτοιες καταστάσεις.
neosstoforum Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Μόλις με πήραν τηλέφωνο από το κατάστημα και μου είπαν ότι είχαν 2 κομμάτια διαθέσιμα από τον προμηθευτή τους και τα έστειλαν με την σειρά παραγγελίας.
Con_stantine Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 14 ώρες πριν, PaNtErAz είπε Ναι ναι πέσατε όλοι από τα σύννεφα που το πασίγνωστο CosmoMarket από το Skroutz που πουλάει auto Moto, παιδικά βρεφικα, μόδα, σπίτι κήπος, είδη camping, πίτσα, γύρο, σουβλάκι, μακαρονάδες, κοσμήματα, ξηρούς καρπούς, κρέπες κτλ από ένα υπόγειο κάτω από μια κάβα σε έναν παράδρομο στο μαρκοπουλο που έχει γεμιζει ηλεκτρονικό κατάστημα με καταλόγους σε email από χοντρεμπορους παραεισαγωγων (όπως όλα τα σκρουτζομαγαζα) χωρίς φυσικό απόθεμα service εγγύηση κτλ.. Μαζί με την κατάντια του Skroutz που στηρίζει τον ΙΚΕμπορα για να βγάζει φράγκα δεν χρειάζεται και εμείς να μοιραζόμαστε τέτοιες προσφορές και μέσα στο Insomnia! Ας κανουμε πρώτα μια έρευνα δευτερολέπτων στο Internet... Bonus οδηγίες πώς θα φτάσετε στο φοβερό αυτό κατάστημα από την ιστοσελίδα τους: Οδηγίες για το πως να έρθετε. Στο ύψος του Μαρκοπούλου επί της κεντρικής λεωφόρος Μαρκοπούλου – Σουνίου (Είναι η προέκταση της Αττικής οδού), θα βρείτε στα δεξιά σας το σούπερ μάρκετ Lidl. Στο δεύτερο φανάρι μετά το Lidl θα κάνετε δεξιά προς Ολυμπιακό έργο σκοπευτήριο. Είμαστε το πρώτο κτίριο στα 50 μέτρα μετά το φανάρι αυτό. Στο υπόγειο της κάβας Κάβειρος ΑΕ. Είσοδο δίπλα ακριβώς από το κτίριο της κάβας. (Μεταλικό κτίριο με ταμπέλα της COCA COLA που φαίνεται και απ’ τον δρόμο.) Είσαι άδικος. Και το amazon παπάδες πουλάει. Επίσης το που είναι το μαγαζί ουδέ μία σημασία έχει. Και κάτι άλλες εταιριούλες ξεκίνησαν από κάτι γκαράζ σπιτιών, δεν είναι ανάγκη να έχουν όλες υποκατάστημα στο Κολωνάκι. Άμα ήταν να κόψουμε όλες τις προσφορές επειδή είναι από "παραεισαγωγή" (που δεν υφίσταται σαν έννοια, τα έχουμε ξαναπεί) το 90% του σκρουτζ θα το κόβαμε. Τέλος το συγκεκριμένο μαγαζί κρίνοντας από τις βαθμολογίες δεν είναι κακό. Και από προσωπική εμπειρία, έχω έχω παραγγείλει από αυτούς 4 φορές, και τις 4 μια χαρά ήταν. Ρώτα με τώρα για πλαίσιο, Eshop και mediamarkt. Να τους βαθμολογήσετε ανάλογα όσοι έκαναν την παραγγελία και την ακύρωσαν και τελείωσε. Όχι τώρα να θάβουμε το μαγαζάκι επειδή δεν μας αρέσει που έχουν φυσικό υποκατάστημα. 1
IgnoreThem Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 λες και δεν ξεραμε απο την τιμη κ μονο οτι παιζει να πεσουν ακυρα ελατε τωρα να ειμαστε λιγο σοβαροι δω μεσα
neosstoforum Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Σήμερα μου στείλανε το τροφοδοτικό. Θα ενημερώσω μόλις παραλάβω. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 1 hour ago, neosstoforum said: Σήμερα μου στείλανε το τροφοδοτικό. Θα ενημερώσω μόλις παραλάβω. Τι ωρα εβαλες την παραγγελια;μετα τις 19:48;
neosstoforum Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, questionmark είπε Τι ωρα εβαλες την παραγγελια;μετα τις 19:48; Όχι το είχα δει πριν ανεβάσεις το θέμα γύρω στις 7.30 αν θυμάμαι καλά. Απλά προέκυψε κάτι έκτακτο και είχα ξεχάσει την παραγγελία μέχρι να το δω το θέμα. Με πήραν τηλέφωνο την περασμένη εβδομάδα και μου είπαν ότι κάποιος που είχε αγοράσει δυο τεμάχια το ένα το ακύρωσε, οπότε μάλλον εγώ είχα τη σειρά.
exploi7ed Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Εσείς που παραλάβατε τουλάχιστον, οφείλετε να βάλετε και μια θετική στoν τσιγκούνη αναφερόμενοι στο προϊόν, να μην έχει μόνο αρνητικές στις 01-06-2020. Είναι κρίμα αφου τουλάχιστον έστειλε 2 ή 3 κομμάτια και όχι 0.
neosstoforum Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Μόλις παρέλαβα. Προς έκπληξη μου έφτασε μόνο σε μια μέρα από Αθήνα στην Ξάνθη. Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2020 από neosstoforum 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα