neosstoforum Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Άκυρο και σε μένα. Δεν το περίμενα τόσο σύντομα. Στο ιστορικό του skroutz βλέπουμε πάντως ότι έχει ξαναπέσει στην ίδια τιμή. Άραγε το έχουν κάνει συνήθεια αυτό ή ήταν από άλλο μαγαζί τότε; 1
sokelas Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Και με πιστωτική άκυρο σε μένα πριν λίγο. Όντως η δικαιολογία είναι χαζη
bandit4 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, neosstoforum είπε Άκυρο και σε μένα. Δεν το περίμενα τόσο σύντομα. Στο ιστορικό του skroutz βλέπουμε πάντως ότι έχει ξαναπέσει στην ίδια τιμή. Άραγε το έχουν κάνει συνήθεια αυτό ή ήταν από άλλο μαγαζί τότε; Ακριβως. Δεν μπορει να ειναι το ιδιο λαθος δυο φορες απο το ιδιο καταστημα. Cosmomarket και παλι ηταν Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2020 από bandit4
neosstoforum Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 3 λεπτά πριν, bandit4 είπε Ακριβως. Δεν μπορει να ειναι το ιδιο λαθος δυο φορες απο το ιδιο καταστημα. Cosmomarket και παλι ηταν Απορώ αν εκείνη την φορά είχε παραλάβει κάποιος. Ή λέγανε πάλι τις ίδιες δικαιολογίες με το απόθεμα; Δε βλέπω κάποιο λόγο να βάλεις ένα προϊόν σε προσφορά (μεγάλη κιόλας) πριν εξασφαλίσεις ότι έχεις κάποια κομμάτια διαθέσιμα στην αποθήκη σου ή πριν επικοινωνήσεις με τον προμηθευτή. Σκέτη κοροϊδία.
IgnoreThem Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 εμενα δεν ηρθε παντως ακυρο ,το περιμενω βεβαια
neosstoforum Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 10 λεπτά πριν, IgnoreThem είπε οχι ρε συ ,απλα τα συστηματα τους ειναι για τα μπαζα η εκαναν καποιο λαθος στην τιμη, γιατι να δυσφημιστουν χωρις λογο; ,μικρο μαγαζι ειναι μαλλον ,θα τιγκαρουν στην αρνητικη τωρα ok η αιτιολογηση τραγικη παντως ,κανει μπαμ οτι ειναι προφαση Δεν νομίζω να είναι κάποιο μικρό μαγαζάκι μιας και έχουν τεράστιες αποθήκες στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας.
IgnoreThem Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 4 λεπτά πριν, neosstoforum είπε Δεν νομίζω να είναι κάποιο μικρό μαγαζάκι μιας και έχουν τεράστιες αποθήκες στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας. πασο ,κανενα μαγαζι δεν θελει να δυσφημιστει ετσι ,τωρα ο καθενας ψαχνει θεωριες συνομωσιας επειδη δεν του κατσε μια αγορα
bandit4 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 2 λεπτά πριν, IgnoreThem είπε πασο ,κανενα μαγαζι δεν θελει να δυσφημιστει ετσι ,τωρα ο καθενας ψαχνει θεωριες συνομωσιας επειδη δεν του κατσε μια αγορα εγω προσωπικα θα ζησω και χωρις το psu ουτε θεωρια συνωμοσιας ουτε τπτ απλη κουτοπονηρια (που ολως τυχαιως 05/05 βασει ιστορικου σκρουτζ επιβεβαιωνεται)
mp44christos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Προς το παρον εμενα δεν μου εχει ερθει ακύρωσή. Λογικα δεν την γλιτώνω. Έκτος και αν ειχαν 1 και πηρα το μοναδικό.
IgnoreThem Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, mp44christos είπε Προς το παρον εμενα δεν μου εχει ερθει ακύρωσή. Λογικα δεν την γλιτώνω. Έκτος και αν ειχαν 1 και πηρα το μοναδικό. ακομα να ακυρωσουν ,παιζει κ να εκτελεσουν με βασει την ωρα της παραγγελιας βλεπουμε Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2020 από IgnoreThem
BILL45 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Άκυρο και σε εμένα και επειδή είναι καλό να ενημερώνουμε και τους υπόλοιπους θα κάνω και μια αρνητική αξιολογηση στο σκρουτζ. Γιατί είχαν δεν είχαν απόθεμα το να δέχονται παραγγελίες χωρίς να έχουν τσεκάρει το απόθεμα δεν είναι σωστή πρακτική για όποιον λόγο και να το έκαναν. PS. Μου έχει ξανατύχει το παρόμοιο σκηνικό από το ίδιο κατάστημα. Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2020 από BILL45 2 1
prehistorik Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Εμένα με το ίδιο μοντέλο στα 750w στα 75 ευρώ μου ρίξανε άκυρο μετά ςπο 10 μέρες για αδυναμία προμηθευτή. Όλα αυτά γίνονται για επισκεψιμότητα κατα τηνγνώμη μου.
Themos3 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Γι αυτό σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις αφήνεις ένα όμορφο review στο skroutz μπας και το σκεφτούν καλύτερα την επόμενη φορά... Ποιός ασχολείται βέβαια, θα κράξουμε μέχρι θανάτου εδώ μέσα και ούτε θα θυμάται κανείς το όνομα του καταστήματος πέρα από αυτούς που έχουν παραγγείλει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα