neosstoforum Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 2 λεπτά πριν, IgnoreThem είπε thanks κανει κατι κουλα το συστημα τους κανε ccleaner κ ριξε εκ νεου παραγγελια με αντικαταβολη γιατι δεν το βλεπω κ πολυ σιγουρο το πραγμα κ εμενα στην αρχη 2 παραγγελιες εβγαζε error Και αν μου στείλουν τη δεύτερη παραγγελία με αντικαταβολή και μου πουν ότι δεν έχουν λάβει την πρώτη και δεν μπορούν να επιστρέψουν τα χρήματα; Ενώ μου ήρθε κανονικά email από την eurobank ότι έχει πραγματοποιηθεί η πληρωμή. Τρέχα γύρευε.
IgnoreThem Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 3 λεπτά πριν, neosstoforum είπε Και αν μου στείλουν τη δεύτερη παραγγελία με αντικαταβολή και μου πουν ότι δεν έχουν λάβει την πρώτη και δεν μπορούν να επιστρέψουν τα χρήματα; Ενώ μου ήρθε κανονικά email από την eurobank ότι έχει πραγματοποιηθεί η πληρωμή. Τρέχα γύρευε. τοτε ναι αστο δες στα spam μηπως
VasKag Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Ειχα παρει περισυ, BF, 59,90 το 650αρι. Προς το παρον δεν εχω θεματα
neosstoforum Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, IgnoreThem είπε τοτε ναι αστο δες στα spam μηπως Τελικά το email είχε πάει στην καρτέλα "Promotions" για αυτό δεν το έβρισκα. 😅 Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2020 από neosstoforum 1
IgnoreThem Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 9 λεπτά πριν, neosstoforum είπε Τελικά το email είχε πάει στην καρτέλα "Promotions" για αυτό δεν το έβρισκα. 😅 για αυτο εχω σεταρει το gmail σε κλασικη εμφανιση 1
nickts1 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Έχω ένα Thermaltake Hamburg 530w από το 2012. Κανένα πρόβλημα ως τώρα και δεν σκεφτόμουν να το αλλάξω...Μήπως είναι ευκαιρία τώρα με αυτή την προσφορά και από τύχη δεν το έχω πάρει στο χέρι, μιας και κοντεύει την 8ετία...;;
IgnoreThem Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 23 λεπτά πριν, nickts1 είπε Έχω ένα Thermaltake Hamburg 530w από το 2012. Κανένα πρόβλημα ως τώρα και δεν σκεφτόμουν να το αλλάξω...Μήπως είναι ευκαιρία τώρα με αυτή την προσφορά και από τύχη δεν το έχω πάρει στο χέρι, μιας και κοντεύει την 8ετία...;; απο οσο διαβαζω εξαρταται απο τον φορτο ,τα χρονια χρησης ,το αν το καθαριζεις συχνα να φευγουν οι σκονες κλπ κλπ ,αυτο που φθινει ειναι οι πυκνωτες μπορει να σου βγαλει μερικα χρονια ακομα ,μπορει να πεθανει κ να παρει μαζι του mainboard πχ εγω λεω να μην ρισκαρω με το καινουργιο pc παρολο που τα enermax θεωρουνται ποιοτικα κ δεν μου χει βγαλει κανενα προβλημα η σημαδι μεχρι τωρα
Mhlogiatros Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Με τρώει το χέρι μου να δοκιμάσω να μετράμε άκυρα μετά .Ουπς δεν υπάρχει πια Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2020 από Mhlogiatros
Amix Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, VasKag είπε Ειχα παρει περισυ, BF, 59,90 το 650αρι. Προς το παρον δεν εχω θεματα και εγω ειχα παρει το 650αρι στην ιδια τιμη. Κανενα θεμα εως τωρα και αθορυβο.
IgnoreThem Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 3 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Με τρώει το χέρι μου να δοκιμάσω να μετράμε άκυρα μετά .Ουπς δεν υπάρχει πια αντικαταβολη εγω το θεωρω 50-50 ,φαση λοττο
Speedycc Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Σας ευχαριστούμε για την παραγγελία σας. Μόλις ενημερωθήκαμε από την εισαγωγική εταιρεία πως το προϊόν που παραγγείλατε δεν υπάρχει άμεσα σε stock. Η παραγγελία σας με αριθμό ****** ακυρώνεται. Ζητάμε συγνώμη για την ταλαιπωρία. Σας ευχαριστούμε για την προτίμησή σας τα μέλη της CosmoMarket REKT
bandit4 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Επεσαν τα ακυρα. Same here. Για τα κλικ φαινεται πως εγιναν ολα... 1
IgnoreThem Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) οχι ρε συ ,απλα τα συστηματα τους ειναι για τα μπαζα η εκαναν καποιο λαθος στην τιμη, γιατι να δυσφημιστουν χωρις λογο; ,μικρο μαγαζι ειναι μαλλον ,θα τιγκαρουν στην αρνητικη τωρα ok η αιτιολογηση τραγικη παντως ,κανει μπαμ οτι ειναι προφαση Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2020 από IgnoreThem
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα