petran-gr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Έχω ένα i3-2120 cpu @3.30ghz , 4gb ram και motherboard msi h77ma-g43 και τα έφτυσε μητρικη μου . Μπορείτε να μου πείτε πως να ψαχτώ για καινούργια? τι να προσέξω? τι να κοιτάξω ?αν μπορείτε να μου προτείνετε και κάποια μητρική αντάξια αυτής που είχα ? Ευχαριστώ
Zengar Zombolt Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 ψάξε στις αγγελίες για μεταχειρισμενες ειναι cpu σχεδον 10ετιας
petran-gr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Να ψάξω τι? Ότι βρω να πάρω ? Αυτό ρωτάω φίλε μου ... Επειδή δεν γνωρίζω από αυτά
petran-gr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δε νομίζω για αυτό το pc να αξίζει να δώσω πολλά δεν ξέρω καν τι τιμές παίζουν ... Μέχρι 80 ίσως ? Για απλή χρήση το θέλω όχι κάτι τρελό ... Όπως ήταν μου έκανε μια χαρά
Graekaris Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 φίλε μου αν ψάξεις θα βρεις. Θέλεις οποιαδήποτε μητρική με socket 1155. Κι εδώ στο σιτε υπάρχουν μεταχειρισμένες αλλά στα 30-50 ευρώ θα τις βρεις που για μεταχειρισμένη δεκαετίας που δε ξες αν και πόσο θα κρατήσει δεν αξίζει. Αν είχες τουλάχιστον έναν high end i7 να έλεγα πάει στα κομμάτια αλλά για ένα απλό i3 ακόμα χειρότερα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα