Προς το περιεχόμενο

Αποτελέσματα Μεταπτυχιακού

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα. Αυριο έχω συνεντευξη για ένα μεταπτυχιακό στο ΠαΠει στο οποίο θα ήθελα πάρα πολυ να είμαι επιλαχών . Μεχρι εδω ολα οκ. Εχω κάνει αιτηση και σε ενα αλλο που μου ειναι πιο αδιαφορο αλλα ειναι πιο κοντά στις σπουδές μου, στο ΕΚΠΑ, στο οποιο εχω συνεντευξη σχεδον 15 μερες μετά. Και έχω την εξης απορία.... Τα αποτελέσματα πόσο καιρό κανουν να βγουν; Μην πάω και γραφτω στο πιο αδιάφορο και μετα μου πουν οτι με πηραν στο άλλο και χάσω την ευκαιρία.. (υπο την προυπόθεση βέβαια οτι θα με εχουν πάρει σε κάποιο απο τα 2 :P )

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εξαρταται, αρχικά εχουν λήξει οι προθεσμίες αιτησεων και στα δυο? συνηθως 10-15 μερες μερες μετα το τελος των συνεντευξεων αλλά υπάρχει και μια προθεσμία για εγγραφές. καλή επιτυχία!!!

*κι αν γραφτεις στο ενα και τελικά επιλέξεις μπορείς απλά να απεγγραφεις και να γραφτεις σ αυτο που σ ενδιαφέρει, εφοσον φυσικάδεν εχουν ξεκινησει τα μαθηματα, και στη θεση σου θα παρουν καποιον απο τους επιλαχόντες 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

16 ώρες πριν, JohnGTA είπε

Γιατί επιλαχών και όχι κανονικός εισακτέος;

Λάθος έκφραση 😅

16 ώρες πριν, velociraptoras είπε

εξαρταται, αρχικά εχουν λήξει οι προθεσμίες αιτησεων και στα δυο? συνηθως 10-15 μερες μερες μετα το τελος των συνεντευξεων αλλά υπάρχει και μια προθεσμία για εγγραφές. καλή επιτυχία!!!

*κι αν γραφτεις στο ενα και τελικά επιλέξεις μπορείς απλά να απεγγραφεις και να γραφτεις σ αυτο που σ ενδιαφέρει, εφοσον φυσικάδεν εχουν ξεκινησει τα μαθηματα, και στη θεση σου θα παρουν καποιον απο τους επιλαχόντες 

Κατάλαβα.. Τελεια, ευχαριστω 😁

Επεξ/σία από tartaki

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...