Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια μου ηρθε μυνημα οτι αμα  κανεις της λητουργειας eurobank wallet  με το κινητο περνεις και χ2 επιστροφη αρα αξιζει κατ εμε

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kurillakoc είπε

παιδια μου ηρθε μυνημα οτι αμα  κανεις της λητουργειας eurobank wallet  με το κινητο περνεις και χ2 επιστροφη αρα αξιζει κατ εμε

Όροι και προϋποθέσεις

Δείτε αναλυτικά τι προβλέπουν οι όροι και προϋποθέσεις για την προσφορά:
  1. Η ενέργεια «Διπλάσια ευρώ €πιστροφή» ισχύει αποκλειστικά για τους πελάτες που θα πραγματοποιήσουν από 02.06.2020 έως και 15.06.2020  συναλλαγές με την νέα υπηρεσία πληρωμών Eurobank Wallet και μόνο για αγορές που θα πραγματοποιηθούν στα φυσικά καταστήματα των συνεργαζόμενων με το πρόγραμμα €πιστροφή επιχειρήσεων, με χρήση κάρτας Eurobank Mastercard που συμμετέχει στο Πρόγραμμα.
  2. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η συναλλαγή να πραγματοποιηθεί σε μηχάνημα POS του οποίου οι συναλλαγές εκκαθαρίζονται από την Eurobank.
  3. Κατά τη συναλλαγή σας κερδίζετε αυτόματα τα ευρώ €πιστροφή που αντιστοιχούν στο μόνιμο ποσοστό €πιστροφή με το οποίο συμμετέχει η συγκεκριμένη επιχείρηση στο Πρόγραμμα.
  4. Τα επιπλέον ευρώ €πιστροφή από την παρούσα ενέργεια (του διπλασιασμού) θα πιστωθούν σε ενεργή κάρτα σας που συμμετέχει στο Πρόγραμμα έως και 03.07.2020.
  5. Σε περίπτωση που κατά τη διάρκεια της παρούσας ενέργειας σε ορισμένη συνεργαζόμενη με το Πρόγραμμα επιχείρηση ισχύει παράλληλη ενέργεια στο πλαίσιο του Προγράμματος, αυτές δεν συναθροίζονται και μόνο μία από αυτές (η μεγαλύτερη) ισχύει κάθε φορά.
41 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε

Πάντως εγώ ακόμα να δω την επιστροφή της Eurobank από Γερμανό για το xbox που πήρα το Πάσχα και το κορυφαίο είναι ότι ο ένας πετάει το μπαλάκι ευθύνης στον άλλο.

Κανε ενα επίσημο παράπονο, εγώ έτσι είχα βγάλει ακρη:

https://www.eurobank.gr/el/upoboli-paraponou

• Like 4
Δημοσ.
8 ώρες πριν, DJTaurus είπε

Τα τραγικοπουλα ανέβασαν την τιμή της 55 C9 από τα 1500 που ήταν σε όλες τις αλυσίδες στα 1700 για να δικαιολογήσουν το 20% ; 🤑

Αυτη κοιτούσα και εγώ και πραγματικά είναι τραγικό αυτό που κάνει. Αλήθεια τώρα κάποιος που ενδιαφέρεται για την c9 δεν θα έχει ψαχτεί με την τιμή της? 

• Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 hours ago, wolfskinn said:

Όροι και προϋποθέσεις

Δείτε αναλυτικά τι προβλέπουν οι όροι και προϋποθέσεις για την προσφορά:
  1. Η ενέργεια «Διπλάσια ευρώ €πιστροφή» ισχύει αποκλειστικά για τους πελάτες που θα πραγματοποιήσουν από 02.06.2020 έως και 15.06.2020  συναλλαγές με την νέα υπηρεσία πληρωμών Eurobank Wallet και μόνο για αγορές που θα πραγματοποιηθούν στα φυσικά καταστήματα των συνεργαζόμενων με το πρόγραμμα €πιστροφή επιχειρήσεων, με χρήση κάρτας Eurobank Mastercard που συμμετέχει στο Πρόγραμμα.
  2. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η συναλλαγή να πραγματοποιηθεί σε μηχάνημα POS του οποίου οι συναλλαγές εκκαθαρίζονται από την Eurobank.
  3. Κατά τη συναλλαγή σας κερδίζετε αυτόματα τα ευρώ €πιστροφή που αντιστοιχούν στο μόνιμο ποσοστό €πιστροφή με το οποίο συμμετέχει η συγκεκριμένη επιχείρηση στο Πρόγραμμα.
  4. Τα επιπλέον ευρώ €πιστροφή από την παρούσα ενέργεια (του διπλασιασμού) θα πιστωθούν σε ενεργή κάρτα σας που συμμετέχει στο Πρόγραμμα έως και 03.07.2020.
  5. Σε περίπτωση που κατά τη διάρκεια της παρούσας ενέργειας σε ορισμένη συνεργαζόμενη με το Πρόγραμμα επιχείρηση ισχύει παράλληλη ενέργεια στο πλαίσιο του Προγράμματος, αυτές δεν συναθροίζονται και μόνο μία από αυτές (η μεγαλύτερη) ισχύει κάθε φορά.

Το #5 προστέθηκε εκ των υστέρων. Τουλάχιστον για τρεις μέρες έγραφε μέχρι το #4 στους όρους.

Oh well, ούτως ή άλλως δεν έψηνα TV, αλλά με 40% επιστροφή θα αγόραζα και ας μην χρειαζόμουν.

Επεξ/σία από Malthador
  • Sad 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Malthador είπε

Το #5 προστέθηκε εκ των υστέρων. Τουλάχιστον για τρεις μέρες έγραφε μέχρι το #4 στους όρους.

Oh well, ούτως ή άλλως δεν έψηνα TV, αλλά με 40% επιστροφή θα αγόραζα και ας μην χρειαζόμουν.

Χτες που μου ηρθε η ειδοποιηση για το Χ2 ποντοι κατευθειαν αυτο σκεφτηκα και κατευθειαν ανοιξα τους ορους. Υπηρχε το νο5. Δε ξερω αν ετρεχε ηδη η προσφορα 3 μερες αλλα δεν μου ειχε επικοινωνηθει απο την εφαρμογη τους.

Τεσπα ειναι τοσο τγραγικοι εκει στο Πλαισιο που μονο με -40% θα μπορουσαμε να ψωνισουμε. Καταντια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...