Προς το περιεχόμενο

[ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΘΛΗΣΗ] Ποια είναι η άποψή σας για αυτά;

George Karagiannis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας! Πώς είστε;

Ψάχνω ακουστικά για τρέξιμο και γενικότερα για άθληση. Λόγω του τηλεφώνου μου Mi Note 3 (δεν έχει jack, αλλά type-c), ψάχνω ακουστικά με type-c ή bluetooth.
Τα adaptοράκια τα αποφεύγω, διότι χαλάνε αμέσως. Βέβαια, διότι δεν υπάρχουν πολλά με type-c, επικεντρώθηκα κυρίως σε bluetooth.
Ποια είναι η άποψή σας για τα κάτωθι; Όλα είναι έως 40€.

Type-C
1. Xiaomi Mi ANC Type-C Μαύρο: διαβάζω καλά λόγια για την τιμή, αλλά δεν ξέρω τι γίνεται με τον ιδρώτα.
2. Razer Hammerhead USB-C ANC Μαύρο: το ίδιο με το πρώτο.

Bluetooth
1. Anker Soundbuds Slim+: έχει IPX-5 πιστοποίηση και καλές κριτικές.
2. Anker SoundBuds Slim: έχει IPX-7 πιστοποίηση και καλές κριτικές.
3. Anker Soundcore Spirit X: έχει IPX-7 πιστοποίηση και καλές κριτικές, αν και λίγες.
4. Anker Soundcore Spirit: κι αυτό έχει καλούτσικες κριτικές.
5. Anker Soundcore Spirit Pro: IP68 και καλές κριτικές, αν και λίγες.
6. Xiaomi Mi Sports Bluetooth: IPX4 και καλές κριτικές και μαλιστά πολλές.

Τι προτείνετε; Βρήκα ένα πόστ στο community της Anker όπου ένας τύπος πρότεινε την σειρά Spirit, διότι έχει καλύτερο ήχο και bass line.
Επίσης, έχει έξτρα προστασία από ιδρώτα. Προτείνει το Spirit X.

Τι λέτε εσείς; Έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε μου δες στο σκρουτζ τα JBL endurance Sprint. Τα έχω περίπου ενάμισι χρόνο, είναι αδιάβροχα, δεν φεύγουν με τίποτα απ' το αυτί και έχουν μεγάλη διάρκεια μπαταρίας. Νομίζω κοντά στο 40αρι πάνε ίσως και λιγότερο. Στα προτείνω ανεπιφύλακτα, καθώς και άλλος φίλος μου που τρέχει επίσης τα πήρε μετά από σύστασή μου και είνια πολύ ικανοποιημένος

Στις 1/6/2020 στις 6:25 ΜΜ, Johnkeppas είπε

Φίλε μου δες στο σκρουτζ τα JBL endurance Sprint. Τα έχω περίπου ενάμισι χρόνο, είναι αδιάβροχα, δεν φεύγουν με τίποτα απ' το αυτί και έχουν μεγάλη διάρκεια μπαταρίας. Νομίζω κοντά στο 40αρι πάνε ίσως και λιγότερο. Στα προτείνω ανεπιφύλακτα, καθώς και άλλος φίλος μου που τρέχει επίσης τα πήρε μετά από σύστασή μου και είνια πολύ ικανοποιημένος

Σ' ευχαριστώ! Θα το ψάξω.

• 3 μήνες μετά...
Στις 1/6/2020 στις 5:15 ΜΜ, George Karagiannis είπε

Καλησπέρα σας! Πώς είστε;

Ψάχνω ακουστικά για τρέξιμο και γενικότερα για άθληση. Λόγω του τηλεφώνου μου Mi Note 3 (δεν έχει jack, αλλά type-c), ψάχνω ακουστικά με type-c ή bluetooth.
Τα adaptοράκια τα αποφεύγω, διότι χαλάνε αμέσως. Βέβαια, διότι δεν υπάρχουν πολλά με type-c, επικεντρώθηκα κυρίως σε bluetooth.
Ποια είναι η άποψή σας για τα κάτωθι; Όλα είναι έως 40€.

Type-C
1. Xiaomi Mi ANC Type-C Μαύρο: διαβάζω καλά λόγια για την τιμή, αλλά δεν ξέρω τι γίνεται με τον ιδρώτα.
2. Razer Hammerhead USB-C ANC Μαύρο: το ίδιο με το πρώτο.

Bluetooth
1. Anker Soundbuds Slim+: έχει IPX-5 πιστοποίηση και καλές κριτικές.
2. Anker SoundBuds Slim: έχει IPX-7 πιστοποίηση και καλές κριτικές.
3. Anker Soundcore Spirit X: έχει IPX-7 πιστοποίηση και καλές κριτικές, αν και λίγες.
4. Anker Soundcore Spirit: κι αυτό έχει καλούτσικες κριτικές.
5. Anker Soundcore Spirit Pro: IP68 και καλές κριτικές, αν και λίγες.
6. Xiaomi Mi Sports Bluetooth: IPX4 και καλές κριτικές και μαλιστά πολλές.

Τι προτείνετε; Βρήκα ένα πόστ στο community της Anker όπου ένας τύπος πρότεινε την σειρά Spirit, διότι έχει καλύτερο ήχο και bass line.
Επίσης, έχει έξτρα προστασία από ιδρώτα. Προτείνει το Spirit X.

Τι λέτε εσείς; Έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο;

Μακριά απο ακουστικά με καλώδια. Μόνο bt εαν θες να αθληθείς. Δεν ξέρω εαν αυτά που αναφέρει ο φίλος πιο πάνω έχουν ποιότητα. μπάσο κλπ. Θέλω και εγώ να αγοράσω.

4 ώρες πριν, Homecinemakias είπε

Μακριά απο ακουστικά με καλώδια. Μόνο bt εαν θες να αθληθείς. Δεν ξέρω εαν αυτά που αναφέρει ο φίλος πιο πάνω έχουν ποιότητα. μπάσο κλπ. Θέλω και εγώ να αγοράσω.

Σ' αυτό δεν μπορώ να σου απαντήσω γιατί δεν είμαι και τόσο απαιτητικός σε ακουστική ποιότητα, δεν έχω και τόσο εξευγενισμένο αυτί. Μόνο κάνα review θα σε βοηθήσει. Αλλά στην κατασκευή τους είναι κορυφαία. Ούτε ένα κόλλημα, ούτε μια δυσλειτουργία σε πολλές ώρες χρήσης μέχρι τώρα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...