oldnew Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Εχω μια ταμπλετα core i5, 8 giga ram, και με βολεύει επειδή δουλεύω με αφη να τρεχω με ενα κλικ τις εφαρμογές. Καπως σαν android δηλαδή. Εχω αλλάξει την αντίστοιχη επιλογή ωστε να τρέχει ετσι. Το θέμα είναι οτι υπάρχει ενα lag, μια καθυστέρηση. Δηλαδή πάτας το εικονίδιο και αυτο περιμένει κατι λιγότερο από 1 δευτερόλεπτο μεχρι να τρέξει. Προφανώς επειδή περιμένει για λιγο να δει αν θα το κρατήσεις πατημένο ωστε να δουλέψει ως δεξι κλικ υποθέτω. Υπάρχει κάποια λυση γι αυτό? Το μονο που σκέφτηκα ειναι να δημιουργήσω σύντομευσεις με το rainmeter (https://www.rainmeter.net/) όπου στην ουσία φτιάχνω ενα αντίγραφο εικονίδιου αλλα συμπεριφορερεται ως widget. Δεν περιμένει αλλά τρέχει ακαριαία. Αυτη η λύση λύνει το πρόβλημα, αλλά για 2 3 εικονίδια, γιατι ειναι ζορι να το κανείς για καθε εικονίδιο.. Οπότε το εχω κανει για κάποιους φακέλους που ανοιγω συνέχεια. Εχει κανεις καμια αλλη λυση? Με registry ισως? Αν και εχω ψάξει και εκει αλλα καμια λυση δεν δούλεψε. Υποτίθεται οτι η Microsoft τα βάζει σε ταμπλετες τα Windows και δεν εχει δώσει λύση σε κατι τοσο απλο.. Δε νομίζω να υπάρχει λυση γιατί το εχω ψάξει πολυ, αλλά είπα να ρωτήσω μηπως κατι μου έχει διαφύγει και ξέρει κανείς. Ευχαριστώ,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα