arxyat Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα σε όλους.. Έχω μια καινούργια καφετιέρα του τίτλου και έχω το εξής πρόβλημα... Εδώ και μια βδομάδα κάθε φορά που πάω να εκχυλισω καφέ έχει ταυτόχρονη διαρροή νερού από το στόμιο παρασκευης αφρογαλου... Δεν ξέρω πως προέκυψε αλλά τυχαία το εντόπισα... Το θέμα είναι ότι έχει διαρροή και πριν την παρασκευη εφόσον θέσω σε λειτουργία την συσκευή αλλά και κατά την διάρκεια αυτής (εκχύλιση) αλλά με μεγαλύτερη διαρροή.. Τα φώτα σας αν γνωρίζεται...
madnifestah Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 το "βανάκι" του ατμού είναι κλειστό όταν το κάνει αυτό ;;
arxyat Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 32 λεπτά πριν, madnifestah είπε το "βανάκι" του ατμού είναι κλειστό όταν το κάνει αυτό ;; Ναι..
Moderators Inuyasha Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Πολύ πιθανό να χάλασε κάποια φλάντζα λαστιχάκι στη βάνα Αν έχει εγγύηση τη πας για επισκευή μέσα στην εγγύηση Αν όχι πας σε κάποιον που επισκευάσει οικιακές συσκευές και βλέπεις αν αξίζει η επισκευή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα