alex ch Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα σε όλους. Αγόρασα καινούργιο σκληρό toshiba x300 4tb και δεν μπορώ να τον συνδέσω στο desktop. Η motherboard ειναι αυτή ASUS H110M-R Έχω 2 σκληρούς συνδεδεμένους, έναν ssd , έναν 1TB HDD και θέλω να προσθέσω τον κανουργιο HDD 4TB. Αρχικά δοκίμασα να το συνδέσω σε κάποια από τις εξτρα θήρες sata αλλά δεν μπορούσα να τον δω. Ούτε στο my computer αλλά ούτε στο disk managment. Δοκίμασα να αποσυνδέσω τον παλίο HDD και με τα ίδια καλώδια στην ίδια θήρα να συνδέσω τον νέο αλλά δεν τον διαβάζει και πάλι. Επειδή δεν είμαι και ο πιο σχετικός. Μπορεί κάποιος που ξέρει καύτερα να δώσει τα φώτα του?
alex ch Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Στις 1/6/2020 στις 11:55 ΠΜ, Cell_7 είπε Στο BIOS φαίνεται ο δίσκος; Όχι, πηγαίνω στο boot menu και υπαρχει μονο ο ssd Δεν ξέρω αν μπορώ να ψάξω και κάπου αλλού στο bios
illys Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 βγάλε το σκληρό που δεν έχεις γραμμένο το λειτουργικό σου και συνέδεσε τον καινούριο. Δες εάν τον εμφανίζει έτσι.
alex ch Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Στις 1/6/2020 στις 12:35 ΜΜ, illys είπε βγάλε το σκληρό που δεν έχεις γραμμένο το λειτουργικό σου και συνέδεσε τον καινούριο. Δες εάν τον εμφανίζει έτσι. Το δοκίμασα μόλις. Πάλι δεν εμφανίζει κάτι.
illys Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 1/6/2020 στις 12:48 ΜΜ, alex ch είπε Το δοκίμασα μόλις. Πάλι δεν εμφανίζει κάτι. Στο disk management των windows εμφανίζεται? Επίσης δες εάν στο εμφανίζει ότι είναι σαν GPT partition. Δες στο σύστημα εάν εμφανίζει τον νέο δίσκο και κάνε δεξί κλικ και update. Επίσης μπες στο site της μητρικής και δες για BIOS Update. Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2020 από illys
alex ch Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) όχι στο disk managment δεν το εμφανιζει καθολου υπαρχει ενα bios update αλλα το φοβαμαι λιγο Μετά από πολλαπλά bootαρισματα κάποια στιγμή μου έβγαλε αυτό στην τύχη Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2020 από alex ch
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα