dieccast Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Γεια σας, έχω αυτές τις μέρες ενόχληση στους ραχιαιους και λίγο προ τα κάτω κάνω γυμναστική γενικά και ίσως είναι κάποιο τράβηγμα!! εχετε να προτείνετε κάποιο έμπλαστρο ή θερμαντική ;
Hazuki Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Πήγαινε σε φυσικοθεραπευτή χτες. Εκεί θα σου πει αν χρειάζεται να πας και σε ορθοπεδικό. 1
dieccast Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Hazuki είπε Πήγαινε σε φυσικοθεραπευτή χτες. Εκεί θα σου πει αν χρειάζεται να πας και σε ορθοπεδικό. Η αλήθεια είναι ότι έχεις δίκαιο απλά έλεγα να βάλω πρώτα κάτι να δω αμα φύγει η ενόχληση Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2020 από dieccast
tsofras Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Γιατροί δεν είμαστε σίγουρα , τώρα αν νιώθεις ότι είναι μυικό τράβηγμα , εγώ που έχω πρόβλημα βάζω εδώ και χρόνια την Pharmacept Thermorelief , σε όποιον την έχω προτείνει ακόμη και σήμερα με ευχαριστεί Καίει λίγο στην αρχή , δεν μυρίζει σαν άλλες (μυρίζει και αυτή αλλά όχι πάρα πολύ έντονα) και κάνει πολύ καλή δουλειά. Εγω την βάζω σε μέση και αυχένα Ξαναλέω , αν καταλαβαίνεις ότι είναι μυϊκό τράβηγμα , αλλιώς καλό είναι να πάς σε κάποιον ορθοπεδικό αν συνεχίζει ο πόνος και είναι έντονος 1
simaras Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Εχω την εντύπωση ότι οι αλοιφές σταματάνε στο δέρμα. Προκαλούν ένα επιφανειακό κάψιμο η δροσιά και ο εγκέφαλος ασχολείται περισσότερο με αυτό πάρα με τον μυϊκό πόνο. Για λίγο βέβαια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις