Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω μια ψήκτρα low profile ώστε να χωράει στο sff hp Compaq 7600 και να ψύχει αποτελεσματικά έχετε κάτι να προτείνετε μέχρι 20€ από κάνα skroutzομαγαζο;

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, poseidon98 είπε

ΠΑΡΕ ΤΗΣ INTEL  ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΜΕΝΗ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΑΡΚΕΤΕΣ

Έχω βρει αλλά μου λένε ότι δεν είναι αρκετή για 95w cpu 

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, poseidon98 είπε

Εγω θα σου πρότεινα να τον πουλήσεις και να πάρεις καινούριο επεξεργαστή με χαμηλή κατανάλωση 

Αλλιώς https://www.skroutz.gr/s/17525244/Arctic-Alpine-12-LP.html

ή https://www.skroutz.gr/s/16920779/Thermaltake-Engine-17.html#specs

Έχω ένα σύστημα πολύ παλιό 

Pentium 4 630 1c/2t

2gb ram ddr2 

240w psu 

250gb hdd 

Sff case

Άντε να πιάσει 20€ καλύτερα να βάλω αλλά 10 για μια ψήκτρα 15 για μια gpu απλή 5 για έναν pentium D 945 σύνολο 30-40€ πες και θα έχω ένα σύστημα μικρό για ταινίες και κάνα google κάτω από την tv δεν αξίζει να το πουλήσω για κάνα 20αρικο αυτό εξάλλου δεν έχω και την οικονομική δυνατότητα να πάρω ένα καινούργιο αλλιώς θα το είχα κάνει προ πολλού και ρωταω άμα ξέρει κανείς από παρόμοιο σύστημα τι ψήκτρα να πάρω αυτές που μου πρότεινες δεν μπαίνουν σε 775

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Nik1239 είπε

Ψάχνω μια ψήκτρα low profile ώστε να χωράει στο sff hp Compaq 7600 και να ψύχει αποτελεσματικά

αν χωράει θα το δεις εσύ Δοκίμασε της intel την κλασική Την έχω με έναν q9400 που είναι στα ίδια watt χωρίς πρόβλημα Αλλά θα βρεις σαν  την Νο 2 που σου έχω στη φωτο Οι διαφορές είναι στο ανεμιστήρα Ο ανεμιστήρας της 2 έχει μεγαλύτερα φτερά  με διαφορετική κλίση Δες  Να έχεις βέβαια και σωστό αερισμό στο κουτί

Spoiler

picture00001.jpg.0d32abe41c6e97fd0c1825033a412005.jpg

• Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, hp8 είπε

αν χωράει θα το δεις εσύ Δοκίμασε της intel την κλασική Την έχω με έναν q9400 που είναι στα ίδια watt χωρίς πρόβλημα Αλλά θα βρεις σαν  την Νο 2 που σου έχω στη φωτο Οι διαφορές είναι στο ανεμιστήρα Ο ανεμιστήρας της 2 έχει μεγαλύτερα φτερά  με διαφορετική κλίση Δες  Να έχεις βέβαια και σωστό αερισμό στο κουτί

Απόκρυψη περιεχομένων

picture00001.jpg.0d32abe41c6e97fd0c1825033a412005.jpg

Έχει ένα φανακι έξτρα δεν νομίζω ότι παίρνει άλλο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...