Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 3/6/2020 στις 11:20 ΠΜ, jkoukos είπε

Δεν σου είπα ότι θα πρέπει να έχεις σύνδεση κινητής με την εταιρεία. Θα σου δώσουν ένα στικάκι με ενσωματωμένη κάρτα σύνδεσης, που θα το βάλεις στην USB θύρα του Router της εταιρείας (μόνο σε αυτό παίζει).

Απλά ανέφερα ότι η ταχύτητα που θα έχεις είναι όση πιάνεις αν τώρα έχεις σύνδεση κινητής με την εταιρεία. Δηλαδή εξαρτάται πόσο καλό σήμα έχεις στο σπίτι σου από την κεραία κινητής της εταιρείας.

Η σύνδεση αυτή θα δουλεύει ως backup, μόνο αν πέσει για οποιονδήποτε λόγο το DSL και όχι αν έχεις χαμηλό ή καθόλου σήμα WiFi.

Στις 3/6/2020 στις 11:50 ΠΜ, nplatis είπε

Ίσως μια λύση που θα αρκούσε θα ήταν ένα πλήρως φορτισμένο κινητό τηλέφωνο με κάμποσα δεδομένα, ώστε να το χρησιμοποιήσεις με tethering (μέσω USB) αν έχεις διακοπή ρεύματος. Αν ψάξεις λίγο, 1 ώρα στο Zoom θέλει το πολύ μέχρι 1GB δεδομένων, και αυτό σε περιπτώσεις συνεχούς βίντεο. Αν δεν υπάρχει συνεχές βίντεο, οι απαιτήσεις είναι πολύ μικρές.

Τελικά παιδιά μου το έδωσαν δωρεάν ο ΟΤΕ. Ένα lamtech mini UPS. Το έβαλα και φόρτισε κανα 3ωρο και αύριο θα το περάσω στο ρούτερ να το δοκιμάσω με κατεβασμενο το γενικο. Απλά  ήθελα να πάρω ένα άλλο , αλλά έχει εξαντληθεί από το εμπόριο . Λέγεται https://www.plus4u.gr/mge-protection-center-750va/134010168-134010168/p

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τυχερός είσαι που έχει εξαντληθεί, διότι θα το αγόραζες άσκοπα. Βλέπεις δεν είναι UPS, αλλά απλός αστεθροποιητής τάσης και προστασία από υπερτάσεις.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, jkoukos είπε

Τυχερός είσαι που έχει εξαντληθεί, διότι θα το αγόραζες άσκοπα. Βλέπεις δεν είναι UPS, αλλά απλός αστεθροποιητής τάσης και προστασία από υπερτάσεις.

Ωραια μπορεις σε παρακαλω πολυ να μου προτεινεις ενα πολυ καλο να δωσω μεχρι 100 ευρω ενα UPS να ηρεμησω σε παρακαλω πολυ? Το ΑΦΕΝΤΙΝΟ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, jkoukos είπε

APC Back-UPS 950VA

Σ ευχαριστώ πολύ πραγματικά. Και μια τελευταία ερώτηση. Αυτό που σου έστειλα πιο πάνω, που μου λες τυχερος ημουν που δεν το αγορασα γιατί δεν είναι ups, τι ακριβώς είναι και που βοηθάει?

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε

Σ ευχαριστώ πολύ πραγματικά. Και μια τελευταία ερώτηση. Αυτό που σου έστειλα πιο πάνω, που μου λες τυχερος ημουν που δεν το αγορασα γιατί δεν είναι ups, τι ακριβώς είναι και που βοηθάει?

Προστατέψτε τις ηλεκτρονικές σας συσκευές από τις διακυμάνσεις του ηλεκτρικού ρεύματος με τους σταθεροποιητές τάσης της MGE.Μοιάζουν με πολύπριζα αλλά προστατεύουν από περιπτώσεις βραχυκυκλώματος και από κεραυνούς.Το MGE PROTECTION CENTER είναι σχεδιασμένο για να παρέχει τη μέγιστη δυνατή ευκολία και προστασία από αιχμές τάσης και υπερτάσεις.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...