Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπέρα και Καλό μήνα!!

Έχω στο σπίτι ADSL οτε 24 Μbps/27 ευρώ το μήνα δίνω , και σκέφτομαι να το κάνω VDSL για τον λόγω όχι να έχω γρηγορότερο ιντερνετ αλλά μη τυχόν κάνει διακοπή η ΔΕΗ και με το UPS η VDSL κρατήσει γιατί δεν ξέρω αν παίρνω από καμπίνα ή από αστικό κέντρο?

Επίσης η διαδικασία είναι δύσκολη? Εννοώ θα πάω στον ΟΤΕ θα πω οτι θελω να το κανω VDSL και θα μου το αλλάξουν αυτόματα ή θα κάνω την αίτηση και θα περιμένω μέρες να έρθει τεχνικός στο σπίτι?

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιατί θα κρατήσει η VDSL και δεν θα κρατήσει η ADSL; Και στις δύο περιπτώσεις χρειάζεσαι ρεύμα για να δουλεύει το modem.

Τεχνικά δεν νομίζω να είναι δύσκολο. Θα σου δώσουν όμως νέο modem γιατί πιθανότατα το παλιό δεν κάνει.

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, nplatis είπε

Γιατί θα κρατήσει η VDSL και δεν θα κρατήσει η ADSL; Και στις δύο περιπτώσεις χρειάζεσαι ρεύμα για να δουλεύει το modem.

Τεχνικά δεν νομίζω να είναι δύσκολο. Θα σου δώσουν όμως νέο modem γιατί πιθανότατα το παλιό δεν κάνει.

Πως μπορώ να δω αν παίρνω από  καμπίνα ή από αστικό κέντρο μήπως γνωρίζεις?

Αυτό με την VDSL-ADSL το είπα σε περίπτωση αν βάλω VDSL μη τυχόν παίρνω από αστικό κέντρο , ενώ τώρα με την ADSL παίρνω από καμπίνα

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε

Πως μπορώ να δω αν παίρνω από  καμπίνα ή από αστικό κέντρο μήπως γνωρίζεις?

Αυτό με την VDSL-ADSL το είπα σε περίπτωση αν βάλω VDSL μη τυχόν παίρνω από αστικό κέντρο , ενώ τώρα με την ADSL παίρνω από καμπίνα

http://fttxgr.eu/map?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, nplatis είπε

Ξανά: τι σχέση έχει το UPS και η ΔΕΗ με το αν έχεις ADSL ή VDSL; Μπορεί βέβαια και εγώ να μην ξέρω κάτι.

Ρε συ ακου. Εγω παιρνω ιντερνετ απο καμπινα και απο οτι μου ειπαν φιλοι , οτι και διακοπη να κανει δνε το σηκωνει το UPS. Έχει βέβαια καμπίνες που το σηκώνουν. Λέω αν έβαζα VDSL και έπαιρνα από αστικό κέντρο μήπως ήταν καλύτερα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε

Ρε συ ακου. Εγω παιρνω ιντερνετ απο καμπινα και απο οτι μου ειπαν φιλοι , οτι και διακοπη να κανει δνε το σηκωνει το UPS. Έχει βέβαια καμπίνες που το σηκώνουν. Λέω αν έβαζα VDSL και έπαιρνα από αστικό κέντρο μήπως ήταν καλύτερα

Αποκλείεται, δεν παίζει αυτο φιλε 

Επεξ/σία από Aggelos_INSM
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε

Αυτό που λες για το Vdsl από καμπίνα έχει να κάνει με το αν έχει ups η καμπίνα για να τροφοδοτείται κατά την διακοπή του ρεύματος για να δίνει τις απαραίτητες υπηρεσίες.
Αν η καμπίνα που παίρνεις δεν έχει ups κατά την διακοπή, δεν θα έχεις υπηρεσίες.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, nikos_k1 είπε

Αυτό που λες για το Vdsl από καμπίνα έχει να κάνει με το αν έχει ups η καμπίνα για να τροφοδοτείται κατά την διακοπή του ρεύματος για να δίνει τις απαραίτητες υπηρεσίες.
Αν η καμπίνα που παίρνεις δεν έχει ups κατά την διακοπή, δεν θα έχεις υπηρεσίες.

Πως μπορώ να δω η καμπίνα που παίρνω ιντερνετ αν εχει ups. πρέπει να πάρω τηλέφωνο στο 13888 πάλι και να ρωτησω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να καταλάβεις, γιατι τα εχει μπερδεμένα, οταν παίρνεις απο το κέντρο και εχεις και ups, Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΤΈ

Αν τωρα παίρνεις απο καμπίνα ενδέχεται η καμπίνα να μην εχει αδιάλειπτα οποτε έχεις δεν εχει ups, θα πάρεις @&@#

Αρα για σενα ADSL και ξερό και ψωμί

Τωρα πως θα μάθεις αν η καμπίνα εχει αδιάλειπτα ή δεν εχει;

Εεεεε δεν θα το μάθεις ποτέ.

Επεξ/σία από NikosKallithea
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε

Για να καταλάβεις, γιατι τα εχει μπερδεμένα, οταν παίρνεις απο το κέντρο και εχεις και ups, Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΤΈ

Αν τωρα παίρνεις απο καμπίνα ενδέχεται η καμπίνα να μην εχει αδιάλειπτα οποτε έχεις δεν εχει ups, θα πάρεις @&@#

Αρα για σενα ADSL και ξερό και ψωμί

Eντάξει δεν χρειάζετια να φωνάζεις. Ναι είμαι άσχετος και κάνω μια ερώτηση. ΕΠίσης, πως μπορώ να δω αν η καμπίνα που παίρνω ιντερνετ έχει ups και θα σηκώσει το δικό μου? Αν πάρω τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών και τους ρωτήσω θα μου πουν?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, airtrelomike13 είπε

Eντάξει δεν χρειάζετια να φωνάζεις. Ναι είμαι άσχετος και κάνω μια ερώτηση. ΕΠίσης, πως μπορώ να δω αν η καμπίνα που παίρνω ιντερνετ έχει ups και θα σηκώσει το δικό μου? Αν πάρω τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών και τους ρωτήσω θα μου πουν?

Δεν είμαι σίγουρος αν έχουν εικόνα στην τεχνική υποστήριξη για τον αν έχουν οι καμπίνες ups.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε

Για να καταλαβω στο αρχικο σου ποστ, ρωτας για την παροχη ιντερνετ μετα απο διακοπη, ετσι ή κανω λαθος;

Το πιο ασφαλες λοιπόν είναι το ΑDSL που έχεις

End story!

• Like 1
Δημοσ.

Αν ισχύει αυτό που σου είπε ο ΟΤΕ ότι έχεις ADSL σύνδεση από καμπίνα, τότε και σε VDSL θα γίνεται ότι τώρα σε ADSL. Αν τώρα σου κόβεται ή όχι η σύνδεση, το ίδιο θα σου κόβεται ή όχι και σε VDSL. Το ερώτημα είναι αν όντως έχεις σύνδεση τώρα από καμπίνα και όχι από το αστικό κέντρο (στο οποίο σχεδόν ποτέ δεν υπάρχει θέμα με διακοπή τροφοδοσίας).

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...