Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, Thresh είπε https://en.wikipedia.org/wiki/Android_version_history#Android_11_(API_30) Αυτό... ααα, τωρα καταλαβα. αφου δεν εχει βγει ακομα η 11 τι να γραψουν φημες?
stefanos_th Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 πως μπορω να μπω στην public beta ? pixel2xl.
Arkin Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Ολες οι εκδοσεις απο την 5 και μετα δινουν πραγματα που ειχαμε στις custom rom απο εποχες Jelly Bean. Φτασαμε στην εκδοση 11 και ειμαστε στα ιδια με το 2012. Ο απλος χρηστης θελει απλα να βλεπει την τελευταια εκδοση στις ρυθμισεις και να αισθανεται ασφαλης. Ειναι για αρκετους ενα κινητρο για να πανε σε νεο κινητο οπως και για τις εταιριες να δινουν λιγα χρονια νεες ενημερωσεις ωστε να εξαναγκαζουν τον καταναλωτη να προβει σε νεο κινητο λες και το παλιο ξαφνικα σταματαει να δουλευει. Ωραιο ολο αυτο το παιχνιδακι με μονο ζημιωμενο τον καταναλωτη.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 33 minutes ago, Lezantas26 said: ααα, τωρα καταλαβα. αφου δεν εχει βγει ακομα η 11 τι να γραψουν φημες? Νόμιζα ότι αυτά εννοούσες για μεγάλες αλλαγές. Από closed beta θα μπορούσε να υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, Thresh είπε Νόμιζα ότι αυτά εννοούσες για μεγάλες αλλαγές. Από closed beta θα μπορούσε να υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες. εννοοουσα οτι δε γραφουν καθε μικρη αλλαγη, που σιγουρα υπαρχουν αλλα δε τις γνωριζουμε. τα χοντρα γραφουν σ αυτη τη σελιδα. πιο παλια που ειχα nexus διαφορα features υπηρχαν που "εξαφανιζονταν" με το που εβγαινε η κανονικη εκδοση, οποτε αν δεν εχει επιβεβαιωσει κατι ο γοογλης καλυτερα κρατα μικρο καλαθι. πχ για dark theme και night light, τα ειχα απο nougat beta και σε κανονικες εκδοσεις τα ξαναβρηκα σε 2-3 εκδοσεις αργοτερα. αυτο που μ εκανε παντα εντυπωση ηταν πως καταφερνε να μαμησει μπαταρια και επιδοσεις στις κανονικες εκδοσεις οταν οι beta ετρεχαν απροβληματιστα (περα απο μερικα bug) και ειχαν και περισσοτερα features 😂
Radiatedsoul Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Και τι μας νοιαζει, μηπως θα την παρουμε και ποτε την νεα εκδοση; 🤣 Τι μας περασατε κυριε οτι εχουμε τιποτα παρακατιανα iphone που παιρνουν 9 updates τον χρονο για 6 χρονια συνεχομενα? Εδω κραταμε γερα με τα ανδροιδ του χιλιαρικου (χωρις notch! να τα λεμε και αυτα) που δε θα παρουμε update ποτε. Να τονιζω οτι δεν εχω notch στο κινητο μου, το ονειρο μου εγινε πραγματικοτητα 1
stefanos_th Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Στις 1/6/2020 στις 5:53 ΜΜ, Radiatedsoul είπε Και τι μας νοιαζει, μηπως θα την παρουμε και ποτε την νεα εκδοση; 🤣 Τι μας περασατε κυριε οτι εχουμε τιποτα παρακατιανα iphone που παιρνουν 9 updates τον χρονο για 6 χρονια συνεχομενα? Εδω κραταμε γερα με τα ανδροιδ του χιλιαρικου (χωρις notch! να τα λεμε και αυτα) που δε θα παρουμε update ποτε. Να τονιζω οτι δεν εχω notch στο κινητο μου, το ονειρο μου εγινε πραγματικοτητα οταν το διαβασα σκεφτηκα αυτο.
AntiCambeR Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Εγώ θα κάνω install την 10 και την 11, είναι πανεύκολο.Μόνο που πρέπει να αγοράσω καινούριο κινητό. Πως πέρασαν τόσο γρήγορα 2 χρόνια υποστήριξης;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα