Προς το περιεχόμενο

Wind Fiber 100 και modem-router

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης

Καλημέρα , επειδή το technicolor 799 που δίνει η wind είναι λίγο χάλια , ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο στην αγορά και να είναι συμβατό ?

Η wind δεν μου προτείνει κανένα , λέγοντας οτι δεν θα έχω τηλεφωνία και οτι αν τελικά αλλάξω πρέπει να είναι με vectoring .

Aν τελικά ισχύει ο παραπάνω , με ένα router συνδεμένο στο tchnicolor θα γινόταν η δουλειά μου ?  Σε αυτή τη περίπτωση όμως δεν γνωρίζω τη σύνδεση router με modem-router .

Αυτά τα ολίγα , ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μάλλον εννοείς το 789 v2, το οποίο δεν είναι χάλια. Το 788 v3 είναι πραγματικά μαύρα χάλια.

Το αρνητικό που εντοπίζω στο συγκεκριμένο router είναι η απόδοση του wifi στα 2,4 ghz, όμως στα 5ghz παίζει άψογα και με ικανοποιητική εμβέλεια. Κατά τη γνώμη μου, δεν υπάρχει λόγος να το αλλάξεις.

Προσωπικά, από τότε που το σέταρα δεν χρειάστηκε να ασχοληθώ ξανά. 

Επισκέπτης

Ναι ,789 v2 , εντάξει δεν είναι πολύ μάπα αλλά δεν έχω σήμα στα δωμάτια , για 5ghz τίποτα και το 2.4ghz αν αλλάξεις πλευρό πάει .

Τεσπα , άν ξέρει κανένας ένα asus η tp-link θα το έβαζα ....

Περίεργο να μην σου παίζει σωστά στην πεντάρα, πόσο μακριά είναι από τα δωμάτια? Μπορείς να κουμπώσεις πάντως πάνω του και άλλο router και να παίξουν σε bridge mode, δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο, αν κι εγώ στη θέση σου μάλλον θα έβαζα Access point ή κάποιο καλό powerline που να έχει και wifi. Έχει η devolo κάποια πάρα πολύ καλά plc. 

5 hours ago, GIORGOS-D said:

Στο κέντρο του σπιτιού είναι.

δεν νομιζω οτι φταιει το ρουτεερ.προσθεσε ενα access point ακομα για να καλυψεις καλυτερα το χωρο. τα 5ghz ειναι πιο γρηγορα αλλα δεν μπορουν να περασουν πολλα εμποδια

Επισκέπτης

Απ'ότι βλέπω μάλλον δεν υπάρχει συμβατό μόντεμ ρούτερ , αν υπήρχε κάποιος θα το πρότεινε .

Καλώς θα δοκιμάσω με extender και ελπίζω να διορθωθεί το πρόβλημα.

Ευχαριστώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...