Hamurabi Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα φίλοι. Υπάρχει κάποια πρόταση για σοβαρή ομπρέλα παραλίας που να μη τη περνει ο αέρας για πλάκα και να είναι όσο πιο εύκολη κ πρακτική γίνεται σε άνοιξε - κλείσε-μετέφερε; Ευχαριστω
xrist0s4 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 https://www.skroutz.gr/s/21985843/Campus-Ομπρέλα-Βεράντας-Θαλάσσης-Μπλε-2m.html Συν https://www.skroutz.gr/s/11865888/Solart-Μεταλλική-Βαρέου-Τύπου-22-33mm.html
logistoulis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) κρουστικό κοντάρι πάρε αν θες να κάνεις δουλειά , το πληρώνεις μία δεν χαλάει πρακτικά ποτέ αλλά ακόμα και αυτό σε λογικά πλάισια όχι να έχει 6 μποφόρ Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2020 από logistoulis 3
tsofras Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Αν θες να έχεις ομπρέλα που θα μένει όρθια και με αρκετό αέρα πήγαινε σε κάποιον τεντα να σου φτιάξει Εγώ έχω φτιάξει από τέντα , εκτός του ότι δεν περνάει ήλιος μαζί με το κρουστικό είναι η μόνη όρθια ομπρέλα στην παραλία. Απλά είναι βαριά να ξέρεις
zx1234r Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 7 λεπτά πριν, tsofras είπε Αν θες να έχεις ομπρέλα που θα μένει όρθια και με αρκετό αέρα πήγαινε σε κάποιον τεντα να σου φτιάξει Εγώ έχω φτιάξει από τέντα , εκτός του ότι δεν περνάει ήλιος μαζί με το κρουστικό είναι η μόνη όρθια ομπρέλα στην παραλία. Απλά είναι βαριά να ξέρεις Φαντάζεσαι να κουβαλάς την προίκα 2 παιδιών και της συζύγου και να έχεις και μια ομπρέλα 8 κιλά? Άστο καλύτερα, θα ψηθω στον ήλιο..... 😄😄😄 2
tsofras Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 35 λεπτά πριν, zx1234r είπε Φαντάζεσαι να κουβαλάς την προίκα 2 παιδιών και της συζύγου και να έχεις και μια ομπρέλα 8 κιλά? Άστο καλύτερα, θα ψηθω στον ήλιο..... 😄😄😄 Το φαντάζομαι γιατί το κάνω κιόλας, οπότε απλά πάω και στήνω ομπρέλα και καρεκλακια και μετά πάω για τα υπόλοιπα, δυστυχώς είναι κατάσταση Βέγγος η παραλία, αλλά τι να κάνουμε 😎 2
zx1234r Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 21 λεπτά πριν, tsofras είπε Το φαντάζομαι γιατί το κάνω κιόλας, οπότε απλά πάω και στήνω ομπρέλα και καρεκλακια και μετά πάω για τα υπόλοιπα, δυστυχώς είναι κατάσταση Βέγγος η παραλία, αλλά τι να κάνουμε 😎 Αυτό προϋποθέτει να παρκάρεις και κοντά. Αλλά αν είναι η μετακόμιση να σου πάρει μισή ώρα και να θέλεις μετά άλλη μισή ώρα για να μαζέψεις , δεν προλαβαίνεις να κάνεις μπάνιο 😄😄 2
liakjim Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 5 ώρες πριν, Hamurabi είπε Καλησπέρα φίλοι. Υπάρχει κάποια πρόταση για σοβαρή ομπρέλα παραλίας που να μη τη περνει ο αέρας για πλάκα και να είναι όσο πιο εύκολη κ πρακτική γίνεται σε άνοιξε - κλείσε-μετέφερε; Ευχαριστω Προσωπικά ο ακόλουθος συνδυασμός, με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο: https://www.skroutz.gr/s/6975812/Maui-Sons-Ομπρέλα-Θαλάσσης-1540.html https://www.e-jumbo.gr/kalokairina/exoplismos-paralias-eidi-kambingk/ombreles-thalassis/vaseis-ombrelas/metalliki-vasi-ombrelas-43x4_81380/ 1
Amaretos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Σκεψου και αυτο https://www.skroutz.gr/s/8995836/TerraNation-Reka-Kohu-Plus-231211.html, το εχω στα υποψιν να το αγορασω φετος, την χρησιμοποιησα πριν 2 χρονια που το ειχε ενα φιλος και ειχα γενικα τους ενδιασμους για κατι τετοια, οτι θα ειναι σαν θερμοκηπιο κλπ κλπ. Καμια σχεση, εγω εντυπωσιαστικα, εχει και τα παραθυρακια και περναει και αερας, στηνεται ξεστηνεται στο λεπτο, και σε οποιοδηποτε εδαφος, πετρες, χαλικια, αμμος κλπ κλπ. Ειναι πολυ καλη φαση,εχει και πιο μεγαλο ακομα για 4 ατομα και καλα, αλλα νομιζω αυτη τον 3 ειναι υπεραρκετη, αφου ταυτοχρονα συνηθως δεν ειναι ολοι εξω Εχει σακουλακια στην ακρη που τα γεμιζεις αμμο η πετρες για να το κραταει , και φυσικα και πασαλακια αμα θες 1
ritualistic Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Η ομπρελα της Maui με βγαζει ασπροπροσωπο 3 καλοκαιρια τωρα εχει αντεξει χωρις προβλημα ακομα και διακοπες στην Ανδρο. Mαζι με κρουστικο θα εισαι αρχοντας. Μοναδικο παραπονο που εχω ειναι οτι δεν εχω βρει τροπο να της προσθεσω πασαλακια/σακουλακια για να μην την γυρναει ο αερας 1
liakjim Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 46 λεπτά πριν, spyros_vas είπε Μοναδικο παραπονο που εχω ειναι οτι δεν εχω βρει τροπο να της προσθεσω πασαλακια/σακουλακια για να μην την γυρναει ο αερας Εγώ έχω δέσει στις άκρες από τις μπανέλες σχοινάκια τύπου σκηνής σε αντίστοιχα πασαλάκια. Αυτό και σε συνδυασμό με το παλούκι του τζάμπο (που χώνεται εύκολα βαθιά στην άμμο αλλά και σε πέτρες ), κάνει το όλο πράμα ακλόνητο.
lambroszekis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 51 λεπτά πριν, spyros_vas είπε Η ομπρελα της Maui με βγαζει ασπροπροσωπο 3 καλοκαιρια τωρα εχει αντεξει χωρις προβλημα ακομα και διακοπες στην Ανδρο. Mαζι με κρουστικο θα εισαι αρχοντας. Την έχω κι εγώ από πέρυσι 30€ από πρακτικερ.. Τα έβγαλε τα λεφτά της... Να επενδύσω 30€ και για ένα κρουστικό;
ritualistic Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 4 λεπτά πριν, lambroszekis είπε Να επενδύσω 30€ και για ένα κρουστικό; Καντο και θα με θυμηθεις! Να αναφερω επισης feedback πολυ καλου μου φιλου ο οποιος διαθετει μεγαλο καταστημα με εποχιακα ειδη και μου ειπε τοτε που την πηρα οτι σε αντιθεση ακομα και με ομπρελες Terra, για τις Maui τηλεφωνησε ποτε κανενας πελατης να αναφερει οτι εσπασε. Ετσι με επεισε και εμενα. @liakjim αν δεν σου ειναι κοπος και οποτε εχεις χρονο, βαλε ενα link με τα επιπλεον που αγορασες για να το κανεις ακλονητο για να το κανουμε κ εμεις.
logistoulis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, lambroszekis είπε Να επενδύσω 30€ και για ένα κρουστικό; να επενδύσεις και τυφώνας να συμβει μπορεί η ομπρέλα να φυγει σπάσει κτλ, το κοντάρι θα μείνει εκεί επίσης αν βρεις καμιά πέτρα καθώς τρυπάς δεν θα σπάσει ή δεν θα πάθει ζημιά 7 λεπτά πριν, spyros_vas είπε Καντο και θα με θυμηθεις! Να αναφερω επισης feedback πολυ καλου μου φιλου ο οποιος διαθετει μεγαλο καταστημα με εποχιακα ειδη και μου ειπε τοτε που την πηρα οτι σε αντιθεση ακομα και με ομπρελες Terra, για τις Maui τηλεφωνησε ποτε κανενας πελατης να αναφερει οτι εσπασε. Ετσι με επεισε και εμενα. @liakjim αν δεν σου ειναι κοπος και οποτε εχεις χρονο, βαλε ενα link με τα επιπλεον που αγορασες για να το κανεις ακλονητο για να το κανουμε κ εμεις. η μαουι όμως είναι πλαστικό; εγώ προτιμώ με ύφασμα γιατί η διαφορά στη δροσιά που κάνει από κάτω είναι αισθητή Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2020 από logistoulis
liakjim Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 25 λεπτά πριν, spyros_vas είπε @liakjim αν δεν σου ειναι κοπος και οποτε εχεις χρονο, βαλε ενα link με τα επιπλεον που αγορασες για να το κανεις ακλονητο για να το κανουμε κ εμεις. Τίποτα το ιδιαίτερο. Το παλούκι που έβαλα πιο πάνω, σχοινάκια και πασαλάκια σκηνής σαν τα παρακάτω : https://www.you.gr/taxidi-hobby-athlitismos/eidi-camping-exochis/axesouar-skinon/set-6-passalakia-gonia-me-gantzo-24cm-unigreen-213?source=referrals https://www.maxstores.gr/kalokairina/eidi-camping/skines/oem-original-equipment-manufacturer-set-schoini-skinis-4tmch_1011613/ ενδεικτικά τα έβαλα αυτά . Καλά και τα κρουστικά αλλά είναι πολύ βαριά και δεν βολεύουν όσους θέλουν να έχουν λίγο βάρος πάνω τους. Η μεταλλική βάση που είπα, είναι πολύ πιο ελαφριά και εμένα δεν μου έχει φύγει ποτέ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα