Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψήνομαι για αγορά του συγκεκριμένου, με δώρο ακουστικά HUAWEI Freebuds Lite

1) Είναι αλήθεια ότι παίζει να έχει θέμα συγχρονισμού με κινητά samsung όπως της σειράς s πχ? Τόσο το ρολόι όσο κ τα ακουστικά δλδ. 

2) Ποιο χρώμα πιστεύετε ότι είναι ποιο all around?

Δημοσ.

φιλε καλημερα εχω δοκιμασει με note 10 plus s20 plus s10 plus και δε συνδεεται με τιποτα αν εχεις κινητο samsung παρε και ρολοι samsung να μην εχεις προβλημα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, BigPantzi είπε

φιλε καλημερα εχω δοκιμασει με note 10 plus s20 plus s10 plus και δε συνδεεται με τιποτα αν εχεις κινητο samsung παρε και ρολοι samsung να μην εχεις προβλημα

Εβαλες το huawei health και huawei core που χρειάζεται;

Δημοσ.
13 ώρες πριν, BigPantzi είπε

Καλα ειναι δυνατον να μην το γνωριζουν στα καταστηματα αυτο;

Εχουμε κανενα αρθρο που να κανει αναφορα σε κατι τετοιο;

Δημοσ.
Στις 1/6/2020 στις 1:59 ΠΜ, Arch11 είπε

Ψήνομαι για αγορά του συγκεκριμένου, με δώρο ακουστικά HUAWEI Freebuds Lite

1) Είναι αλήθεια ότι παίζει να έχει θέμα συγχρονισμού με κινητά samsung όπως της σειράς s πχ? Τόσο το ρολόι όσο κ τα ακουστικά δλδ. 

2) Ποιο χρώμα πιστεύετε ότι είναι ποιο all around?

Πριν λίγες ημέρες αγόρασα το ασημένιο με το καφέ λουράκι, το οποίο για εμένα είναι πιο όμορφο.

Στο Redmi Note 7 συνδέεται εύκολα και γρήγορα. Το μόνο πρόβλημα που μου παρουσιάζεται είναι οτι έρχονται διπλές και τριπλές ειδοποιήσεις στα μηνύματα. Αυτό μάλλον έχει να κάνει με την εφαρμογή της Huawei όμως. Αναμένω την επίσημη απάντησή τους .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...