Aggelos_INSM Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Αυτη ειναι η πριζα τηλεφωνου στο σπίτι μου. Μπορει να υπαρξουν προβλήματα με vdsl (ή δεν παιζει ρολο η πριζα;) ; Επίσης,εχω διαβάσει πως σε vdsl,αμα υπαρχει θεμα με χαμηλη ταχυτητα συγχρονισμού και ξεσυνδεσεις τις υπολοιπες πριζες του σπιτιου απο την "πρωτη" πριζα , η ταχυτητα ενδεχεται να καλυτερέψει. Αυτο πως το κανω στη δικη μου περιπτωση; Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2020 από Aggelos_INSM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 3 hours ago, Aggelos_INSM said: Αυτη ειναι η πριζα τηλεφωνου στο σπίτι μου. Μπορει να υπαρξουν προβλήματα με vdsl (ή δεν παιζει ρολο η πριζα;) ; Επίσης,εχω διαβάσει πως σε vdsl,αμα υπαρχει θεμα με χαμηλη ταχυτητα συγχρονισμού και ξεσυνδεσεις τις υπολοιπες πριζες του σπιτιου απο την "πρωτη" πριζα , η ταχυτητα ενδεχεται να καλυτερέψει. Αυτο πως το κανω στη δικη μου περιπτωση; τρια λεπτα δουλεια να παρεις μια εξωτερικη αυτοκολλητη πριζα με ενα ευρω και να την αλλαξεις. σωστη καλωδίωση vdsl https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xsterg Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) δεν εχει σχεση αν ειναι παλαιου η νεου τυπου. αν ειναι σωστη, μη οξειδωμενη και τα καλωδια ειναι σωστα και γερα στερεωμενα δεν εχεις προβλημα. τωρα αν θελεις για ψυχολογικους λογους να την αλλαξεις τοτε ναι, αλλαξε την. Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2020 από xsterg 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aggelos_INSM Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 9 ώρες πριν, poulinos είπε τρια λεπτα δουλεια να παρεις μια εξωτερικη αυτοκολλητη πριζα με ενα ευρω και να την αλλαξεις. σωστη καλωδίωση vdsl https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf Το εχω ηδη κανει αυτο απλα δεν καταλαβαίνω πως αποσυνδεεις τις υπολοιπες πριζες απο την "master" πριζα. Ίδια διαδικασία ειναι; 4 ώρες πριν, xsterg είπε δεν εχει σχεση αν ειναι παλαιου η νεου τυπου. αν ειναι σωστη, μη οξειδωμενη και τα καλωδια ειναι σωστα και γερα στερεωμενα δεν εχεις προβλημα. τωρα θελεις για ψυχολογικους λογους να την αλλαξεις τοτε ναι, αλλαξε την. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afm Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Αν η συνδεσμολογία σου είναι "σε σειρά" (η παροχή έρχεται στην πρώτη πρίζα, μετά στην δεύτερη, μετά στην τρίτη κοκ) απλά αποσυνδέεις στην πρώτη πρίζα όλα τα καλώδια που οδηγούν στις επόμενες πρίζες. Δηλαδή συνδέεις μόνο τα δύο καλώδια που έρχονται από τον κατανεμητή στο πριζάκι που έφτιαξες. Αν η συνδεσμολογία σου είναι "τύπου αστέρα" θα πρέπει να βρεις το σημείο που ενώνονται τα καλώδια (συνήθως ένα κουτί μέσα στον τοίχο ή σε κάποια αποθήκη) και να ξεσυνδέσεις όλα τα καλώδια εκτός από την πρίζα που σε ενδιαφέρει. Εναλλακτικά, αν δεν βγάλεις άκρη, περνάς καινούριο καλώδιο από τον κατανεμητή μέχρι το router σου. Για να δεις τι συνδεσμολογία έχεις άνοιξε την πρώτη πρίζα. Αν έχει συνδεδεμένα 4+ καλώδια είναι σε σειρά. Αν έχει μόνο δύο καλώδια και υπάρχουν και άλλες πρίζες εκτός από αυτήν τότε είναι τύπου αστέρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aggelos_INSM Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, afm είπε απλά αποσυνδέεις στην πρώτη πρίζα όλα τα καλώδια που οδηγούν στις επόμενες πρίζες Πως ακριβως το κανω αυτο; Μπερδεύομαι επειδη η πριζα ειναι παλαιού τυπου Πρεπει να γινει στην παλια αυτη πριζα η στο πριζακι που συνδεσα πανω σ'αυτη Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2020 από Aggelos_INSM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 44 minutes ago, Aggelos_INSM said: Πως ακριβως το κανω αυτο; Μπερδεύομαι επειδη η πριζα ειναι παλαιού τυπου Πρεπει να γινει στην παλια αυτη πριζα η στο πριζακι που συνδεσα πανω σ'αυτη η πρωτη πριζα ειναι αυτη που μπαινεις στο σπιτι συνηωμθωε στο σαλονι. ποσα καλωδια βλεπεις εκει? εναλλακτικα ποσα πριζακια εχεις και ποσα καλωδια βλεπεις σε καθε πριζακι. δεν μας πειραζει αν ειναι νεου ή παλιου τυπου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aggelos_INSM Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, poulinos είπε η πρωτη πριζα ειναι αυτη που μπαινεις στο σπιτι συνηωμθωε στο σαλονι. ποσα καλωδια βλεπεις εκει? εναλλακτικα ποσα πριζακια εχεις και ποσα καλωδια βλεπεις σε καθε πριζακι. δεν μας πειραζει αν ειναι νεου ή παλιου τυπου Η πρώτη πριζα ειναι αυτη που εδειξα. Στο χωλ του σπιτιου με το που μπαινεις. Εχει αλλη μια πριζα σε ενα δωματιο αλλα δεν ξερω αν λειτουργει ή οχι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα