atuxos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 καλησπερα σε ολους. Εχω ενα προβλημα που η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα εβαλα καινουργιο σκληρο στο λαπτοπ και windows 10 .Δεν συνδεεται στο wifi ενω οταν συνδεω το καλωδιο ethernet συνδεεται στο ιντερνετ και στο εικονιδιο του wifi γραφει connected secured ,ομως στο status του wifi γραφει sto ipv4 no internet access και στο ipv6 no network access. Το λαπτοπ το εχω συνδεσει σε δυο διαφορετικα wifi, και στο ρουτερ μου συνδεεται το κινητο κανονικα .Ακολουθησα ολα τα κολπα που λενε στο γιουτουμπ αλλα τζιφος. Ξερει κανεις τι μπορει να παιζει;;;
xrhstosiak Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) τσεκαρε 1) drivers - update βρες μοντελο βαλτους με το χερι 2) δες devices αν βλεπει την καρτα wifi και πως; 3) secure connected ? που βλεπει την λιστα των δικτυων ; 4) αν ναι δοκιμασε στατικη ip , δες τα στοιχεια gateway και dns που περνει οταν βαζεις το καλωδιο και βαλε τα ιδια 5) διακοπτακια ή fn+ και καποιο πληκτρο με κανα σημα wifi να κανει enable την καρτα δικτυου; 6) πριν το φορματ ειχες συνδεση κανονικα σε αυτο το router? 7) αλλαξε καναλι στο wifi ή δοκιμασε το για λιγο χωρις password να δεις αν μπαινει 8) δοκιμη με live usb linux να δεις εκει αν παιζει wifi σου Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2020 από xrhstosiak
atuxos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Αναφορά σε κείμενο 1)κατεβασα κατι drivers αλλα λεει δεν ειναι συμβατοι με windows 10.. 2) εαν εννοεις device manager/network adapters/ dell wireless 1702.802.11bgn ναι,αλλιως δεν ξερω που να το δω αυτο 3)στο εικονιδιο του ιντερνετ κατω δεξια.Δειχνει οτι ειμαι συνδεμενος στο ρουτερ οταν εχω το καλωδιο κ γραφει αυτο που ανεφερα 4)το δοκιμασα.δεν δουλεψε 5)εαν ηταν disabled η καρτα δικτυου δεν θα συνδεονταν σε αλλα wifi ή κανω λαθος; 6)ναι αλλα με windows 7 7) χωρις password παλι το ιδιο γραφει. Καναλι wifi πως αλλαζω; 8)δυσκολο αυτο αλλα θα προσπαθησω στο domain του ρουτερ γραφει οτι το pvc0 ειναι down ενω ολα τα αλλα απο κατω ειναι up
soteras Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 4 ώρες πριν, atuxos είπε 1)κατεβασα κατι drivers αλλα λεει δεν ειναι συμβατοι με windows 10.. 2) εαν εννοεις device manager/network adapters/ dell wireless 1702.802.11bgn ναι,αλλιως δεν ξερω που να το δω αυτο 3)στο εικονιδιο του ιντερνετ κατω δεξια.Δειχνει οτι ειμαι συνδεμενος στο ρουτερ οταν εχω το καλωδιο κ γραφει αυτο που ανεφερα 4)το δοκιμασα.δεν δουλεψε 5)εαν ηταν disabled η καρτα δικτυου δεν θα συνδεονταν σε αλλα wifi ή κανω λαθος; 6)ναι αλλα με windows 7 7) χωρις password παλι το ιδιο γραφει. Καναλι wifi πως αλλαζω; 8)δυσκολο αυτο αλλα θα προσπαθησω στο domain του ρουτερ γραφει οτι το pvc0 ειναι down ενω ολα τα αλλα απο κατω ειναι up αμα υπαρχει ασυμβατοτητα δεν θα παιξει ποτε μα ποτε σωστα δες μηπως και μεσω windows upadte ειτε απο διαχειριση συσκευων με δεξι κλικ αμα ψαξει μονο του αμα θα βρει κατι επισης μοντελο λαπτοπ?
logvphys Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Και αλλαξε το τιτλο γιατι ειναι γελοιος.............
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα