Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, selin323 είπε

δεν το εχω δει και το παραγγελνω και μετα κλαιω τα λεφτα μου , το λαπτοπ εχει καλα χαρακ, αλλα μεχρι εκει . Ειχα δει αλλα μοντελα απο κοντα λαμαρινα ειναι σε καλυτερη ποιοτητα  απατη κινεζων τι ιδιο και μ τα κιν τους οχι ευχαριστω δεν θα παρω εγω 

Τελικά το πήρες? Μας μπέρδεψες....... Πάντως όλοι το λένε ποιοτικό 

• Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Carrion είπε

Όλα τα εργαλεία έχουν τον σκοπό τους. Σαφέστατα προτιμώ να δουλεύω στο σταθερό workstation του σπιτιού μου που είναι με 2x24 (portrait & landscape) . Επειδή όμως σαν επαγγελματίας είμαι συνέχεια σε χώρο πελατών, το 13αρι με βολεύει από πολλές απόψεις. Προσωπικά δουλεύω μια χαρά στις 13 μαζί με ένα portable 15αρι οπότε χρειαστεί. 

Για το laptop του θέματος, αν κάποιος είναι συνειδητοποιημενος ως προς την χρήση του τότε δεν υπάρχει αντίρρηση. 

Έχω χρόνια να μπλέξω με "εξωτερικούς" πελάτες, αλλά αν το κάνει κάποιος και κάθεται πολλές ώρες ή μέρες, κατά την γνώμη μου πάει κατευθείαν σε 15ρι ultrabook που είναι ελαφριά και πολύ μαζεμένα σε διαστάσεις (σχεδόν σαν ένα 14ρι) και βάρος (όσο ένα κανονικό 13ρι) και βολεύουν περισσότερο (αν και τα χρυσοπληρώνεις... είχα ένα τέτοιο samsung κάποτε που έκανα το ίδιο πράγμα με εσένα). Για πολύ λίγες ώρες δουλειάς βέβαια ή για παρουσιάσεις σε κάποιον προβολέα κτλ, όλα οκ είναι. Στην τελευταία πρόταση σου, συμφωνούμε απολύτως.

Επεξ/σία από Craven
Δημοσ.

Παιδιά το λαπτοπ το πήρα και είναι όπως το περίμενα!

Πολύ καλό και ποιοτικό!! Στιβαρό και η οθόνη του κρυστάλλινη!!

Το κινητό ήταν άμεσα διαθέσιμο και το πούλησα από την δεύτερη μέρα κιόλας 260€....

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

260 ευρώ το πούλησες ενώ ξεκινάει η τιμή του (βάση σκρουτζ) 248€ ?

Ενημερωμενος ο αγοραστής 😋😂

Καλο για εσένα βέβαια. 😁

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Καλο για εσένα βέβαια. 😁

260 ξεκιναει το μαυρο...νταξει σφραγισμενο προιον ηταν απο γνωστη αλυσιδα...Δεν το εδωσε για προσφορα προφανως, μαλλον για την αμεσοτητα. Επισης μπορει να το εδωσε εντος κυκλου του.. Η πλειονοτητα του κοσμου δεν τσεκαρει skroutz και insomnia ολη μερα..

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Καλο για εσένα βέβαια. 😁

240κατι ξεκινανε τα "παραδοση εως 30 μερες". Δηλαδη αν και οποτε το φερουμε. 262 το δινει αμεσα ενα μαγαζι με μετριες κριτικες και μετα παραπανω οι υπολοιποι.

Τα 260 που το δωσε ειναι κυριολεκτικα αυτο που λεμε "να φευγει". Εννοειται και φτηνα το δωσε. Οπως και εννοειται ενημερωμενος ο αγοραστης.

Επεξ/σία από sexymwro7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, spyros1988 είπε

Παιδιά το λαπτοπ το πήρα και είναι όπως το περίμενα!

Πολύ καλό και ποιοτικό!! Στιβαρό και η οθόνη του κρυστάλλινη!!

Το κινητό ήταν άμεσα διαθέσιμο και το πούλησα από την δεύτερη μέρα κιόλας 260€....

Κι εγώ θα το έχω τις επόμενες ημέρες. Η φωτεινότητα πως είναι; αν θες άνοιξε θέμα στην κατάλληλη ενότητα να το σχολιάζουμε εκεί,όπως έχουμε κάνει και με τα D14/D15 και στείλε εδώ ένα μήνυμα να έρθουμε όλοι οι ενδιαφερόμενοι.

https://www.insomnia.gr/forums/forum/35-φορητοί-υπολογιστές/

Επεξ/σία από Ίων Δραγούμης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, sexymwro7 είπε

240κατι ξεκινανε τα "παραδοση εως 30 μερες". Δηλαδη αν και οποτε το φερουμε. 262 το δινει αμεσα ενα μαγαζι με μετριες κριτικες και μετα παραπανω οι υπολοιποι.

Τα 260 που το δωσε ειναι κυριολεκτικα αυτο που λεμε "να φευγει". Εννοειται και φτηνα το δωσε. Οπως και εννοειται ενημερωμενος ο αγοραστης.

Καλά έτυχε. γιατί έχω βαλει σφραγισμένο κινητό σε τιμή skroutz και με ζαλισαν με προσφορές  με δικαιολογίες  "και που ξέρω που το βρηκες" , "το βρίσκω τοσο με τιμολογιο" . Στο τέλος βαρέθηκα , το άνοιξα και το πούλησα αργότερα σε μια λογική τιμη σε γνωστό μου.

Επεξ/σία από ipal
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, stelios18120 είπε

Καλο για εσένα βέβαια. 😁

248€ το μωβ χρώμα... κ με αναμονή «έως 30 ημέρες».....

Από 260€ ξεκινάει το μαύρο χρώμα, που πούλησα κ εγώ, ενώ το μαγαζί που το έχει «άμεσα διαθέσιμο» ξεκινάει από 263€..

Βέβαια το δικό μου ήταν με 3 χρόνια εγγύηση που προσφέρει μεγάλη αλυσίδα και όχι εγγύηση σκρουτζομάγαζου....

Οπότε νομίζω καλό deal.

Επεξ/σία από spyros1988
  • Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Ίων Δραγούμης είπε

Κι εγώ θα το έχω τις επόμενες ημέρες. Η φωτεινότητα πως είναι; αν θες άνοιξε θέμα στην κατάλληλη ενότητα να το σχολιάζουμε εκεί,όπως έχουμε κάνει και με τα D14/D15 και στείλε εδώ ένα μήνυμα να έρθουμε όλοι οι ενδιαφερόμενοι.

https://www.insomnia.gr/forums/forum/35-φορητοί-υπολογιστές/

Ζωντανά χρώματα, κρυστάλλινη! Σε εξωτερικό χώρο δεν το δοκίμασα ακόμα, δε νομίζω να υπάρχει θέμα φωτεινότητας, στα χαρτιά τουλάχιστον έτσι φαίνεται. 
Ηχεία δυνατά, ωραίο σε αίσθηση πληκτρολόγιο, η οθόνη του αν και 13” το έβαλα δίπλα δίπλα με της αδελφής μου (HP 14”), και πιστέψτε με, δεν είχαν διαφορά (λόγω aspect ratio 3:2 του matebook 13)

Υπάρχει και βίντεο στο youtube αν θέλετε να δείτε, που το βάζουν δίπλα σε 14αρια κ δεν υπάρχει ουσιαστική διαφορά.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, spyros1988 είπε

Ζωντανά χρώματα, κρυστάλλινη! Σε εξωτερικό χώρο δεν το δοκίμασα ακόμα, δε νομίζω να υπάρχει θέμα φωτεινότητας, στα χαρτιά τουλάχιστον έτσι φαίνεται. 
Ηχεία δυνατά, ωραίο σε αίσθηση πληκτρολόγιο, η οθόνη του αν και 13” το έβαλα δίπλα δίπλα με της αδελφής μου (HP 14”), και πιστέψτε με, δεν είχαν διαφορά (λόγω aspect ratio 3:2 του matebook 13)

Υπάρχει και βίντεο στο youtube αν θέλετε να δείτε, που το βάζουν δίπλα σε 14αρια κ δεν υπάρχει ουσιαστική διαφορά.

στείλε λινκ,γιατί έψαχνα συγκριτικό με D14/D15

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Ίων Δραγούμης είπε

στείλε λινκ,γιατί έψαχνα συγκριτικό με D14/D15

αν κ εδώ δεν φαίνεται καλά η διαφορά, επειδή και το D14 έχει το ίδιο aspect ratio (3:2)

δίπλα σε ένα άλλο λαπτοπ όμως 14” με aspect ratio 16:9 που έχουν τα περισσότερα, η διαφορά είναι σχεδόν μηδενική. Το 13αρι περνάει σε ύψος οθόνης το 14αρι, ενώ στο μήκος οθόνης το 14αρι περνάει ελάχιστα το 13αρι.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όποιος δεν θέλει το κινητό ή δεν θέλει να ασχολείται με πωλήσεις το έχει βγάλει και το MG Manager στα 708€.

https://www.mgmanager.gr/notebooks/91038-huawei-matebook-13-ryzen-5-3500u133-qhd-ips8gb512gb-ssdwebcamwin10-home-space-grey.html

Επεξ/σία από neosstoforum
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...