mani-mani Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Παιδιά καλημέρα και από εμένα. Θα ήθελα την συμβουλή σας σχετικά με την αντικατάσταση της παρακάτω κλειδαριάς (φωτό). Από αυτά που έχω διαβάσει εδώ, έχω καταλήξει σε δύο εκδοχές: Omega plus με πλάκα μαγγανίου. Ο υπάρχων κύλινδρος θα επαναχρησιμοποιηθεί. Κλειδαριά MUL-T-LOCK LOS +EVVA 4ks plus+ 2 Defender. Ο υπάρχων κύλινδρος θα επαναχρησιμοποιηθεί (cisa δεν γνωρίζω τον τύπο). Ψάχνοντας όμως για να βρω που περίπου κυμαίνονται οι τιμές διαπίστωσα ότι για την κλειδαριά LOS υπάρχουν 2 κωδικοί: ο CM20328 (60cm κέντρο) και ο CTM30328 (60cm κέντρο) αν και από την περιγραφή φαίνονται ότι είναι ίδιοι. α) Υπάρχει διαφορά; Και εάν ναι ποιόν προτείνετε; β) Καταπέλτης θα υπάρχει και για τους δύο κυλίνδρους; γ) Από αισθητική και λειτουργική άποψη πως θα φαίνεται η πόρτα με 2 Defender Επειδή αντιλαμβάνομαι ότι η εκδοχή 2 θα κοστίσει 400€+, δεκτές άλλες προτάσεις έως 400€ με τοποθέτηση, περιοχή Μαρκόπουλο Μεσογείων. Το σπίτι είναι ιδιόκτητο και έχει συναγερμό. Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις