Mikel696 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Καλησπερα σε ολους!!! Θα ηθελα να κανω την Εξης ερώτηση!!! Από που είναι Καλύτερο να Αγοράσεις Ολόκληρο τον Υπολογιστή; (Την Μοναδα Κομματι-κομματι, Ποντικι Πληκτρολόγιο Οθονη) Ακόμα και Το γραφείο και την Καρεκλα!!! Αν αγορασεις από μεγάλα καταστήματα όπως Plaisio E-shop τα υποσυστήματα του υπολογιστή θα είναι ναι μεν ακριβά από τα σκρουτζομαγαζα.. Φυσικά αν το πάρεις και από ένα μαγαζί το πολυ σε 4-5 μερες θα είναι στο σπίτι σου και θα τα έχεις Ολα μαζι και χωρίς να δωσεις έξοδα αποστολης... Και δεν θα περιμένεις ένα υποσύστημα του υπολογιστή για να τελειώσεις την συναρμολογηση!!! Βέβαια το plaisio και το E-shop είναι πιο έμπιστα από κάποιο άλλο σκρουτζομαγαζα... Φυσικά και αν έχεις αγοράσει από το e-shop έναν Ssd και σου έχει καει πας στο κοντινότερο κατάστημα τους λες ότι ο ssd μου καηκε και αν είναι μέσα στην εγγύηση σου δίνουν άλλον χωρίς να πληρωσεις τίποτα... Και η εγγύηση είναι 2 χρόνια περίπου!!! Αν αγορασεις από τα σκρουτζομαγαζα η το best price τα υποσυστήματα του υπολογιστή θα είναι πολύ πιο φθηνά από τα Μεγάλα καταστήματα κάποια άλλα εξαρτήματα του υπολογιστή όπως επεξεργαστές Intel 10ης γενιάς και μητρικες LGA-1200 θα τα βρεις πιο γρήγορα απ ότι στα μεγάλα καταστήματα!!! ΑΛΛΑ! θα πρέπει να ψάξεις τις τιμές για όλα τα εξαρτήματα του υπολογιστή μετά θα πρέπει να τους στείλεις email η να τους πάρεις τηλέφωνο για το αν το έχουν διαθέσιμο σε όλα τα καταστήματα αφού σου πουν ναι το έχουμε η θα το έχουμε σε 1 εβδομαδα θα πρέπει να κάνεις μια-μια την παραγγελία και αφού τα κανεις όλα αυτά θα σου έρχονται στο σπίτι ενα-ενα σε κάποια καταστήματα σου δίνουν και 1 χρονο εγγύηση για το κάθε τι που παίρνεις!!! Και φυσικά το βασικότερο αν σου καεί ο ssd πρέπει να τους στείλεις email μετά να πας στο ταχυδρομείο και να περιμένεις να στο ξαναστειλουν αν είναι στην εγγύηση και αυτό ισχύει όταν το μαγαζί δεν είναι στην περιοχή σου πχ εσύ Μένεις στην Πατρα κ το Μαγαζί ειναι στην Αθηνα!!! Από την Αλλη!!! Υπάρχουν Και τα Μικρομάγαζα που είναι Κοντά Στην Πόλη σου και Δεν είναι Στο Σκρουτζ η Στο Best Price που εκει ειναι πιο φθηνά από το plaisio η το e-shop πας και τους λες θέλω να φτιάξω ένα pc και θέλω την τάδε μητρικη τον τάδε επεξεργαστή κλπ μπορείς να τους πεις θα έρθω να τα πάρω η στείλτε μου στο σπίτι...και φυσικά αν σ χαλάσει τίποτα το πας εκεί και στο αλλάζουν Αλλα το θέμα είναι ότι αν τους πεις θα το χτίσω εγώ το pc και θα βαλλω εγώ το λειτουργικό θα το δεχτούν; Εσεις τι προτιμάτε να αγοράσετε το pc σας από ένα κατάστημα (plaisio eshop) ; Να τα αγοράσετε από Σκρουτζ η Best price; Η Απο ενα μικρομάγαζο της Περιοχης σας;
Τέρης Α. Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Mikel696 είπε Εσεις τι προτιμάτε να αγοράσετε το pc σας από ένα κατάστημα (plaisio eshop) ; Αν έχουμε αμφιβολία ότι στη συναρμολόγηση θα κάνουμε κάποια ζημιά, καλύτερα να το στήσει το κατάστημα. 1 ώρα πριν, Mikel696 είπε Να τα αγοράσετε από Σκρουτζ η Best price; Η Απο ενα μικρομάγαζο της Περιοχης σας; Αν πιστεύουμε ότι μπορούμε μόνοι μας, καλύτερα αυτό. Θα έρθει και αρκετά φθηνότερα. 1 ώρα πριν, Mikel696 είπε Αλλα το θέμα είναι ότι αν τους πεις θα το χτίσω εγώ το pc και θα βαλλω εγώ το λειτουργικό θα το δεχτούν; Γιατί να μη το δεχτούν; Προαιρετικό είναι. Ο άλλος μπορεί να θέλει Linux. Δεν εγκαθιστά κάποιο κατάστημα Linux. Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2020 από Τέρης Α. 1
Mikel696 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Αν έχουμε αμφιβολία ότι στη συναρμολόγηση θα κάνουμε κάποια ζημιά, καλύτερα να το στήσει το κατάστημα. Αν πιστεύουμε ότι μπορούμε μόνοι μας, καλύτερα αυτό. Θα έρθει και αρκετά φθηνότερα. Γιατί να μη το δεχτούν; Προαιρετικό είναι. Ο άλλος μπορεί να θέλει Linux. Δεν εγκαθιστά κάποιο κατάστημα Linux. Το να συναρμολογησεις ένα pc δεν είναι δύσκολο!!! Εκτός αν δεν έχεις ασχοληθεί καθόλου με PC και δεν ξερεις η ξέρεις και Αν βαριέσαι να κανεις εσυ την συναρμολογηση τότε μπορείς να τους πεις να στο συναρμολογησουν!!! Στο eshop και στο plaisio είναι δωρεάν στα μικροκαταστηματα κάτι θα σου παρουν Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2020 από Mikel696
Aris_ Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, Mikel696 είπε ...... Στο eshop και στο plaisio είναι δωρεάν στα μικροκαταστηματα κάτι θα σου παρουν δεν είναι τίποτα δωρεαν απλά το κόστος διαχέεται στα προϊόντα και τις υπηρεσίες 1
Mikel696 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 28 λεπτά πριν, Aris_ είπε δεν είναι τίποτα δωρεαν απλά το κόστος διαχέεται στα προϊόντα και τις υπηρεσίες Σωστα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα