Alexis_tracer Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Καλησπερα παιδια, τον τελευταιο ενάμιση χρόνο βλέπω στην γειτονιά μου ενα αυτοκίνητο με γερμανικές πινακίδες και ρωτάω εγώ αφου ο νόμος επιτρέπει μόνο σε όσους δουλεύουν Γερμανία και σε συγγενεις πρώτου βαθμού να το οδηγούν εδω και για χρονική περίοδο 6 μηνών ολο τον χρόνο πως εδω και τόσο καιρό κυκλοφορεί εδω το αμάξι ξέρει κανείς;
Alexis_tracer Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Εγω σκέφτηκα και το αλλο μηπως υπάρχει τροπος να κανεις χαρτιά ότι το νοικιάζεις απο εμπόρους μάντρες κτλ και σε έλεγχο λες δεν είναι δικό μου απλα το νοίκιασα απο γερμανια και ήρθα για trip... 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Κόκκινες γερμανικές ή κανονικές; Κανονικότατες
Ukforthemoment Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Τι αμάξι είναι; Φαντάζομαι ότι είναι Γερμανός ο οδηγός. Επεξ/σία 31 Μαΐου 2020 από Ukforthemoment
Alexis_tracer Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Τι αμάξι είναι; Φαντάζομαι ότι είναι Γερμανός ο οδηγός. Έλληνας είναι και το αμαξι ειναι ενα bmw σειρά 5 του 2012
Ukforthemoment Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 2 λεπτά πριν, Alexis_tracer είπε Έλληνας είναι και το αμαξι ειναι ενα bmw σειρά 5 του 2012 Ρωτα τον τότε πως το κάνει.
Alexis_tracer Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Ρωτα τον τότε πως το κάνει. Δεν εχω τετοια οικειότητα γιαυτο ρωτησα εδω στο φορουμ άσε που στις μερες μας βρίσκεις και τον μπελά σου αν ρωτησεις. Θα λεει μετα οτι τον έδωσα στους τελωνειακούς 😂
Morosana Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Αρκετοί το κάνουν. Μπορεί να έχει επιχειρηματική δραστηριότητα στη Γερμανία, μπορεί απλά να ξέρει τι μπάχαλο είμαστε όποτε παίρνει τα ρίσκα του. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Για να οδηγείς αμάξι με ξένες πινακίδες,πρέπει να είσαι μόνιμος κάτοικος εξωτερικού. Μέχρι πριν μια 10αετια περίπου σπανιότατα έκαναν έλεγχο για το αν ένας οδηγεί νόμιμα αμάξι με ξένα νούμερα. Επειδή όμως πλάκωσαν πολλά με βουλγαρικά νούμερα,λόγω τελών κυκλοφορίας άρχισαν οι έλεγχοι και οι κατασχέσεις. Οπότε πολλοί,που δεν είναι μόνιμοι κάτοικοι εξωτερικού απλά ρισκάρουν. Αν ενδιαφέρει τόσο πολύ τον TS,ας τον ρωτήσει,αν όχι τότε τον αφήνει στην ησυχία του.
vamvakoolas Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) η νομοθεσια (ευρωπαικη) λεει οτι το αμαξι μετα απο 6 μηνες πρεπει να γυρισει Γερμανια. Μετα μπορει να το ξαναφερει Ελλαδα. Για το συγκεκριμμενο: οι Γερμανικες ασφαλιστικες ειναι σε επιγνωση απο Ελληνες/Ρουμανους/Πολωνους που με καποιο τροπο αγοραζουν ιχ και τα κυκλοφορούν στις χωρες τους. Ειναι προσεκτικοι οταν δινουν πρασινες καρτες. Συμβουλη: μπορει το ιχ να μην εχει καν ασφαλιση (προβλημα) ενω αν το αμαξι δεν εχει φυγει Ελλαδα στο εξαμηνο ειναι προφανως παρανομο Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2020 από vamvakoolas
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 To οποίο δεν μπορείς να το διαπιστώσεις αφού δεν υπάρχει έλεγχος στα σύνορα.
vamvakoolas Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 σωστα. Γιαυτο και π.χ το Γερμανικο κρατος βασιζεται ειτε σε καταγγελιες ειτε στις ασφαλιστικες (για την επιβολη του τσουχτερου προστιμου)
Bakri27 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Ενας γνωστος μου απλα στελνει ταυτοτητα+χαρτια για το αμαξι+χαρτζιλικι στην ταδε χωρα σε εναν γνωστο του, παει κανει σφραγιδες οτι περασε τα συνορα, τα στελνει πισω
vamvakoolas Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 αποσο ξερω αν πετυχεις σε μπλοκο στη χωρα μας οι αστυνομικοι διπλοελεγχουν τη νομιμοτητα του ιχ με ξενες πινακιδες οποτε.. (εκτος απο φορολογικη λαμογια παιζουν και κλοπες, )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα