Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει καπου που μπορω να το δω? Δεν εχω εγγραφει στο ebill. Μπορω στο 11770?

Επισης, ο εκκαθαριστικος που μου ηρθε ειναι *81.00. Γνωριζει κανεις το αστερακι γτ υπαρχει? Πηγα ρωτησα στο καταστημα και ο υπαλληλος μου ειπε υπολοιπο 160. Ο λογαριασμος εκδοθηκε 7/02 και ως φοιτητης δεν το χρησιμοποιω και πολυ (τρωω λεσχη κτλ), και απο μεσα Απριλιου ελειπα μεχρι τωρα. Εκτος αν στα 160 ειναι και καποιο τελος αποσυνδεσης και τα εβαλε μεσα.

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Υπαρχει καπου που μπορω να το δω? Δεν εχω εγγραφει στο ebill. Μπορω στο 11770?

Επισης, ο εκκαθαριστικος που μου ηρθε ειναι *81.00. Γνωριζει κανεις το αστερακι γτ υπαρχει? Πηγα ρωτησα στο καταστημα και ο υπαλληλος μου ειπε υπολοιπο 160. Ο λογαριασμος εκδοθηκε 7/02 και ως φοιτητης δεν το χρησιμοποιω και πολυ (τρωω λεσχη κτλ), και απο μεσα Απριλιου ελειπα μεχρι τωρα. Εκτος αν στα 160 ειναι και καποιο τελος αποσυνδεσης και τα εβαλε μεσα.

Μπορείς να κάνεις εγγραφή στο e-bill για να δεις αν έχει εκδοθεί στο μεταξύ κι άλλος λογαριασμός που δεν σου έχει έρθει ακόμα, προφανώς κάτι τέτοιο συμβαίνει και το συνολικό ανεξόφλητο υπόλοιπο είναι στα 160€.

Το αστεράκι μπροστά από το ποσό σημαίνει ότι το υπόλοιπο είναι χρεωστικό.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Μπορείς να κάνεις εγγραφή στο e-bill για να δεις αν έχει εκδοθεί στο μεταξύ κι άλλος λογαριασμός που δεν σου έχει έρθει ακόμα, προφανώς κάτι τέτοιο συμβαίνει και το συνολικό ανεξόφλητο υπόλοιπο είναι στα 160€.

Το αστεράκι μπροστά από το ποσό σημαίνει ότι το υπόλοιπο είναι χρεωστικό.

Η εγγραφη γινεται αμεσα? Ετσι και αλλιως ξενοικιαζω, οποτε δεν με ενδιαφερει να περιμενω 2-3 μερες για να τελειωσει η διαδικασια

Δημοσ.
8 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Η εγγραφη γινεται αμεσα? Ετσι και αλλιως ξενοικιαζω, οποτε δεν με ενδιαφερει να περιμενω 2-3 μερες για να τελειωσει η διαδικασια

Ούτε 5΄ δεν θα σου έπαιρνε να δοκιμάσεις...

Εφόσον δώσεις όλα τα στοιχεία σωστά γίνεται άμεσα.

Το ότι ξενοικιάζεις είναι ένας λόγος παραπάνω να κάνεις λογαριασμό e-bill, επειδή μάλλον δεν θα είσαι εκεί όταν θα έρθει ο τελικός λογαριασμός.

Άσε που ο λογαριασμός στο e-bill αφορά πρόσωπο, όχι παροχή, θα σου μείνει όταν φύγεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...