Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω στον σταθερό υπολογιστή μου έναν samsung 860 SSD το οποίο έχει μέσα το λογισμικό και αγόρασα έναν nvme m2, τον Kingston A2000.

Για να γλιτώσω χρόνο από format αποφάσισα να κλωνοποίησω. Χρησιμοποίησα το macrium reflect 7 αλλά όταν επιλέγω από το bios τον M2 δεν bootaρει και βγάζει inaccessible boot device. Τι πρέπει να κάνω ώστε να δουλέψει; 

Η μητρική μου είναι ASRock b450m pro4

Ο παλιός ssd είναι mbr

Επεξ/σία από insomiaistas
Δημοσ.

εγω ειμαιμ ευχαριστημενος με το AOMEI backupper ειναι ευκολο και παντα 100% επιτυχια χωρις προβληματα

3 ώρες πριν, insomiaistas είπε

Έχω στον σταθερό υπολογιστή μου έναν samsung 860 SSD το οποίο έχει μέσα το λογισμικό και αγόρασα έναν nvme m2, τον Kingston A2000.

Για να γλιτώσω χρόνο από format αποφάσισα να κλωνοποίησω. Χρησιμοποίησα το macrium reflect 7 αλλά όταν επιλέγω από το bios τον M2 δεν bootaρει και βγάζει inaccessible boot device. Τι πρέπει να κάνω ώστε να δουλέψει; 

Η μητρική μου είναι ASRock b450m pro4

Ο παλιός ssd είναι mbr

και μια μικρη παραθεση αυτο που σε βγαζει το ξερω το προβλημα πρεπει να διαγραψεις τον driver της samsung με Revo unistaller και μετα κανε restart και μετα κανε clone

Δημοσ.

Διαβάζοντας τόση ώρα στο ίντερνετ κατάλαβα ότι οι nvme πρέπει να είναι gpt και όχι mbr (mbr είναι ο παλιός ssd).

Με την pro έκδοση του easeus έκανα κλωνοποίηση και άλλαξα από mbr σεgpt και τίποτα πάλι .

Επίσης πρέπει να αλλάξω στο bios από legacy σε Uefi . Αυτό δεν έχω καταλάβει πως γίνεται ακριβώς . Έβαλα disable to csm αλλά τίποτα. Άλλαξα τα 2 τελευταία σε Uefi τίποτα πάλι 

IMG_20200531_235551_copy_2000x1500.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...