insomiaistas Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Έχω στον σταθερό υπολογιστή μου έναν samsung 860 SSD το οποίο έχει μέσα το λογισμικό και αγόρασα έναν nvme m2, τον Kingston A2000. Για να γλιτώσω χρόνο από format αποφάσισα να κλωνοποίησω. Χρησιμοποίησα το macrium reflect 7 αλλά όταν επιλέγω από το bios τον M2 δεν bootaρει και βγάζει inaccessible boot device. Τι πρέπει να κάνω ώστε να δουλέψει; Η μητρική μου είναι ASRock b450m pro4 Ο παλιός ssd είναι mbr Επεξ/σία 31 Μαΐου 2020 από insomiaistas
micos000 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Εγώ το έχω κάνει με επιτυχία με το easeus disk copy.
panakos_thess Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 εγω ειμαιμ ευχαριστημενος με το AOMEI backupper ειναι ευκολο και παντα 100% επιτυχια χωρις προβληματα 3 ώρες πριν, insomiaistas είπε Έχω στον σταθερό υπολογιστή μου έναν samsung 860 SSD το οποίο έχει μέσα το λογισμικό και αγόρασα έναν nvme m2, τον Kingston A2000. Για να γλιτώσω χρόνο από format αποφάσισα να κλωνοποίησω. Χρησιμοποίησα το macrium reflect 7 αλλά όταν επιλέγω από το bios τον M2 δεν bootaρει και βγάζει inaccessible boot device. Τι πρέπει να κάνω ώστε να δουλέψει; Η μητρική μου είναι ASRock b450m pro4 Ο παλιός ssd είναι mbr και μια μικρη παραθεση αυτο που σε βγαζει το ξερω το προβλημα πρεπει να διαγραψεις τον driver της samsung με Revo unistaller και μετα κανε restart και μετα κανε clone
insomiaistas Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Διαβάζοντας τόση ώρα στο ίντερνετ κατάλαβα ότι οι nvme πρέπει να είναι gpt και όχι mbr (mbr είναι ο παλιός ssd). Με την pro έκδοση του easeus έκανα κλωνοποίηση και άλλαξα από mbr σεgpt και τίποτα πάλι . Επίσης πρέπει να αλλάξω στο bios από legacy σε Uefi . Αυτό δεν έχω καταλάβει πως γίνεται ακριβώς . Έβαλα disable to csm αλλά τίποτα. Άλλαξα τα 2 τελευταία σε Uefi τίποτα πάλι
insomiaistas Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Τελικα δεν καταφερα να το φτιαξω και εκανα ξανα format
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα