SteliosTh Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Καλησπέρα. Ψάχνω εφαρμογή εσόδων εξόδων που να δέχεται καταγραφές από δύο ή και τρία διαφορετικά κινητά ταυτόχρονα. Υπάρχει κάτι τέτοιο ξέρει κανείς;
GRat Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Microsoft Excel για μάζεμα και Monefy pro στα κινητά (android). Επεξ/σία 31 Μαΐου 2020 από GRat
SteliosTh Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Ναι ένα excel μάλλον θα είναι η λύση ωστόσο θα ήθελα και να μην ασχοληθώ λόγω χρόνου και λίγο eye candy. Αυτό που ψάχνω συγκεκριμένα είναι το εξής. Έχω μια επιχείρηση εγώ με τον αδερφό μου και κάποιες μέρες δουλεύω εγώ κάποιες μέρες αυτός. Οπότε αντίστοιχα οποίος δουλεύει να περνά τα στοιχεία της ημέρας αλλά να τα βλέπει και ο άλλος και να μπορεί να κάνει εγγραφή αν χρειαστεί (π.χ αγορά προϊόντων-πληρωμη). Μια εφαρμογή σε δύο διαφορετικά κινητά με τον δικό τους λογαριασμό/χρήστη ο καθένας. Το toshl φαίνεται ενδιαφέρον και ίσως να κάνει αυτό που ζητάω ωστόσο αν έχει κάποιος παρόμοια κατάσταση ας πει τη λύση- σκέψη του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα