Anuminas Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Εγώ την αίτηση την ειχα κάνει 14 Μαρτιου και χθες μου έστειλαν email λέγοντας να στειλω και τα εκκαθαριστικά των ετών 2018 και 2019 οπως και έκανα. Τώρα μου έχει βγάλει ολοκληρωση επεξεργασίας της αιτήσεως. Πληρωμή ακόμη δεν έχει εμφανίσει. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπερα! Εμαθα για το συγκεκριμενο επιδομα λιγο αργα. Εχω 60 ενσημα μεσα στο 2020. Ειμαι στα μητρωα ΟΑΕΔ απο Ιουνιο εως κ σημερα. Με βαση αυτα, ποτε θα μπορεσω να κανω αιτηση? αν καταλαβαινω σωστα οταν συμπληρωθει τριμηνο μεσα στο 2021 , δηλ αρχες Απριλη? ευχαριστω προκαταβολικα! Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2020 από panosdes
Marrria Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα Εκανα την αίτηση 16/1/2021 ηλεκτρονικά στην κατασταση της αίτησης μου γραφει Καταγραφη αιτησης στο σύστημα Γνωριζει καποιος ποσο καιρο κανουν να απαντήσουν?
tsioulak Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 7 λεπτά πριν, Marrria είπε Καλησπέρα Εκανα την αίτηση 16/1/2021 ηλεκτρονικά στην κατασταση της αίτησης μου γραφει Καταγραφη αιτησης στο σύστημα Γνωριζει καποιος ποσο καιρο κανουν να απαντήσουν? Υπολόγιζε κανα δίμηνο, μετά από αυτό μπορείς να αρχίσεις να το ψάχνεις (σιγά σιγά, ΟΑΕΔ είναι, δεν έγινε και κάτι με τους δυο μήνες καθυστέρηση).
Dragon9 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Καλησπέρα σας !!! Έκανα αίτηση για το επίδομα τρίμηνης ανεργιας τη στιγμή που ανανεώσα την ανεργια μου 20 μέρες πριν λήξει όπως ισχύει πλέον Γράφει ακόμα 2 μήνες ανεργίας δηλαδή !!! Θα μου βάλουν τα χρήματα μόλις περάσει το τρίμηνο ή πρέπει να την ξανά κάνω την αίτηση ; Στις 31/5/2020 στις 6:48 ΜΜ, Beefeater είπε Καλησπέρες 'Εκανα αίτηση για το εν λόγω επίδομα και μου πιστώθηκε την παρασκευή.... γράφει Α δόση... γνωρίζει κανείς αν θα πρέπει να ξανά κάνω αίτηση για 2η χορήγηση ή μπαίνει αυτόματα αν δεί το σύστημα ότι παραμένω άνεργος μέσα στο επόμενο τρίμηνο (το πιθανότερο έτσι όπως πάνε τα πράγματα) έψαξα και δεν βρήκα κάτι, και προφανώς στο site του οαεδ δεν βγάζεις άκρη.....
tedybear Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 8 ώρες πριν, Dragon9 είπε Θα μου βάλουν τα χρήματα μόλις περάσει το τρίμηνο ή πρέπει να την ξανά κάνω την αίτηση ; Αν μιλάς για το επίδομα τρίμηνης παραμονής στο μητρώο ανέργων (και με την προϋπόθεση ότι έχεις τα 60 ένσημα που αν θυμάμαι σωστά απαιτούνται για να είσαι δικαιούχος), θα μπει το ποσό (~240€) αυτόματα, όταν κλείσει το 3-μηνο. Η κατάσταση της αίτησης δεν θα αλλάξει μέχρι τότε. Αν παρόλα αυτά περάσει βδομάδα και δεν δεις να προχωρά η καταβολή των χρημάτων, επικοινώνησε μαζί τους μήπως χρειάζονται κάτι (αντίγραφο ταυτότητας και ένα εκκαθαριστικό τους είχα επισυνάψει πριν +1,5 χρόνο που έπερνα αυτό το βοήθημα). Υπόψην ότι θα προλάβεις να πάρεις μόνο 2 φορές το εν λόγω βοήθημα (Σεπτέμβρη και Δεκέμβρη αφού είσαι ακόμα στο 2-μηνο). Όταν αλλάζει ο χρόνος (ημερολογιακά όχι 12-μηνο ανεργίας) τερματίζεται το επίδομα αυτό - αν δεν έχει αλλάξει κάτι την τελευταία 2-ετία.
kostaspsilos13 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Παιδιά, αν λαμβάνει κάποιος το ΚΕΑ, έχει δικαίωμα να πάρει το επίδομα?
alexisg3 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Χαίρετε. Εγώ έκανα αίτηση την 1η Ιανουαρίου 2023 για το επίδομα τρίμηνης παραμονής. Το τρίμηνο συμπληρώνεται στις 31 Μαρτίου 2023? Η την 1η Απριλίου ??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα