Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρες

'Εκανα αίτηση για το εν λόγω επίδομα και μου πιστώθηκε την παρασκευή.... γράφει Α δόση... γνωρίζει κανείς αν θα πρέπει να ξανά κάνω αίτηση για 2η χορήγηση ή μπαίνει αυτόματα αν δεί το σύστημα ότι παραμένω άνεργος μέσα στο επόμενο τρίμηνο (το πιθανότερο έτσι όπως πάνε τα πράγματα)

έψαξα και δεν βρήκα κάτι, και προφανώς στο site του οαεδ δεν βγάζεις άκρη.....

• Thanks 1
Δημοσ.

Ξανακάνεις αίτηση στο τρίμηνο. Αν την έκανες ηλεκ/κά ίσως να μην χρειάζεται, αλλά καλού-κακού εσύ μπες όταν είναι περίπου η ώρα (μία βδομάδα πριν) να δεις αν χρειάζεται. Εγώ πάντως παλιότερα πήγαινα κάθε τρίμηνο και έκανα αίτηση.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, d3v4st4tor είπε

Ξανακάνεις αίτηση στο τρίμηνο. Αν την έκανες ηλεκ/κά ίσως να μην χρειάζεται, αλλά καλού-κακού εσύ μπες όταν είναι περίπου η ώρα (μία βδομάδα πριν) να δεις αν χρειάζεται. Εγώ πάντως παλιότερα πήγαινα κάθε τρίμηνο και έκανα αίτηση.

ποτε να κανω αιτηση όμως? όταν πλησιαζει το τελος του επομενου τριμηνου?

ηλεκτρονικα την ειχα κανει την αιτηση ….

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καθε ποτε μπαινουν τα λεφτα ?
Εξαρτατε απο την ημερα που εκανες την αίτηση?

Επεξ/σία από Rpanagos
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, manzana είπε

Πώς ακριβώς την έκανες ηλεκτρονικά? Θα με ενδιέφερε ως πληροφορία να μπορείς να μας πεις.

sto σαιτ του οαεδ στον λογαριασμο μου

Δημοσ.

Αίτηση γίνεται μία εβδομάδα πριν την λήξη του τριμήνου. Σε περίπου 5 εργάσιμες τα χρήματα έχουν πιστωθεί στον λογαριασμό που έχει δώσει κάποιος, εμένα έτυχε να κάνω αίτηση Δευτέρα και Παρασκευή πρωί είχαν ήδη μπει από την προηγούμενη. Να τονίσω ότι φέτος με τα νέα μέτρα ίσως κάποια πράγματα να έχουν αλλάξει.

9 ώρες πριν, achilles_g_ είπε

Εγώ έχω κάνει την αίτηση από 3 Μαρτίου και ακόμη τίποτε...

Τρίμηνο παραμονής στα μητρώα πότε εκλεισες; Τα δικαιολογητικά που χρειάζονται τα έχεις ξαναδώσει αυτοπροσώπως παλιότερα; Έκανες τουλάχιστον 60 ένσημα τον προηγούμενο χρόνο;

Δημοσ.

Και εγω εχω κλεισει τριμηνο παραμονης και ακομα τιποτα.
Δεν ηξερα οτι πρεπει καθε τελος τριμηνου και την εκανα 14/02/2020 .
Μου ειπαν σε εναν μηνα απο εκεινη την ημερα.
Ακομα τιποτα.
Μηπως αυτο : Συνεχόμενοι ακέραιοι μήνες ανεργίας (έως σήμερα) 3
Πρεπει να γινει 4 για να αλλαξει η κατασταση στο συστημα????

• Thanks 1
Δημοσ.

Την πρωτη φορα που κανεις την αιτηση ειναι οταν πας να βγαλεις την καρτα μετα απο απολυση

το σε ενα μηνα που σου ειπαν δεν το καταλαβαινω δηλαδη δεν εκανες την αιτηση απευθειας?

αν ειχες κανει τοτε αιτηση θα επρεπε να ειχες πληρωθει

για μετα στις επομενες δοσεις δεν ξερω αν θελει παλι αιτηση η γινεται αυτοματα με την ανανεωση

επισης με τον κλειδαριθμο αν μπεις ηλεκτρονικα στην σελιδα σου λεει τις αιτησεις και την κατασταση που ειναι

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, ant_ είπε

σου λεει τις αιτησεις και την κατασταση που ειναι

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΥΠΑΓΩΓΗ αυτο μου λεει
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, d3v4st4tor είπε

Αίτηση γίνεται μία εβδομάδα πριν την λήξη του τριμήνου. Σε περίπου 5 εργάσιμες τα χρήματα έχουν πιστωθεί στον λογαριασμό που έχει δώσει κάποιος, εμένα έτυχε να κάνω αίτηση Δευτέρα και Παρασκευή πρωί είχαν ήδη μπει από την προηγούμενη. Να τονίσω ότι φέτος με τα νέα μέτρα ίσως κάποια πράγματα να έχουν αλλάξει.

Τρίμηνο παραμονής στα μητρώα πότε εκλεισες; Τα δικαιολογητικά που χρειάζονται τα έχεις ξαναδώσει αυτοπροσώπως παλιότερα; Έκανες τουλάχιστον 60 ένσημα τον προηγούμενο χρόνο;

Τρίμηνο παραμονής έκλεισα στις 2/3/2020. Η υπάλληλος μου είχε πει ότι μπορώ να κάνω ηλεκτρονικά μετά τις 2/3/20.  Οπότε 3/3 έκανα ηλεκτρονικά την αίτηση και ανέβασα εκκαθαριστικό, λογαριασμό εθνικής. 125 ένσημα είχα πέρυσι. 18/05 η κατάσταση άλλαξε από κατάθεση αίτησης για υπαγωγή σε αίτηση σε επεξεργασία. Μαζούτ καίνε....

• Thanks 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, achilles_g_ είπε

Τρίμηνο παραμονής έκλεισα στις 2/3/2020. Η υπάλληλος μου είχε πει ότι μπορώ να κάνω ηλεκτρονικά μετά τις 2/3/20.  Οπότε 3/3 έκανα ηλεκτρονικά την αίτηση και ανέβασα εκκαθαριστικό, λογαριασμό εθνικής. 125 ένσημα είχα πέρυσι. 18/05 η κατάσταση άλλαξε από κατάθεση αίτησης για υπαγωγή σε αίτηση σε επεξεργασία. Μαζούτ καίνε....

μετα θα ξανα πραπει να κανουμε αιτηση για το 2ο τριμηνο πχ αν δεν βρουμε δουλεια ή παει αυτόματα? εμενα εγραψε Α δοση , οποτε εννοει θα υπαρξει και 2η, 3η?

μην αγχωνεσαι είναι αργο γιατι λογικα εχουν απειρο κοσμο αλλα δεν τα χανεις...

κι εγω τα πηρα την προηγουμενη εβδομαδα,,,αρκετα καθυστερημένα.....

• Thanks 1
Δημοσ.

Βγαίνουν όσα τρίμηνα υπολείπονται μέχρι το τέλος του έτους. Αίτηση δεν ξανακάνεις.  Λογικά θα πρέπει να έχει δήλωση παρουσίας.  Στην επαρχία που ζω δεν έχει κόσμο, μακάρι να είχε δηλαδή...

• Thanks 1
Δημοσ.

Επανέρχομαι με μία ερώτηση. 02/03/2020 συμπλήρωνα τρίμηνο. 03/03/2020 έκανα ηλεκτρονικά αίτηση για το βοήθημα μετά από τρίμηνη παραμονή. Η αίτηση επεξεργάστηκε 1η φορά 18/05/2020 και σήμερα βλέπω ότι έχει βγει πληρωμή 239 ευρώ για την περίοδο 03/03/2020 -02/06/2020. Κανονικά δεν θα έπρεπε να είναι για το χρονικό διάστημα του 1ου τριμήνου (εώς 02/03/2020)?

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...