Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις πήρα το Huawei P30 και θα ήθελα να μου πείτε τι προτείνετε για προστατευτικό τζάμι.

Από ότι έχω δει έχει προεγκατεστειμένο αλλά θα ήθελα την γνώμη σας για κάτι καλύτερο.

Βλέπω Panzer και Spigen  σαν πολύ καλά αλλά δεν θέλω να υπάρξει και πρόβλημα με το δακτυλικό αποτύπωμα.

Επίσης από που αγοράζουμε και που κάνουν σωστή τοποθέτηση γιατί είμαι ψιλοαδέξιος στο να βγάλω αυτό που έχει και να περάσω το καινούργιο.

Ευχαριστώ και συγνώμη αν κούρασα.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Hightower58 είπε

Μόλις πήρα το Huawei P30 και θα ήθελα να μου πείτε τι προτείνετε για προστατευτικό τζάμι.

Από ότι έχω δει έχει προεγκατεστειμένο αλλά θα ήθελα την γνώμη σας για κάτι καλύτερο.

Βλέπω Panzer και Spigen  σαν πολύ καλά αλλά δεν θέλω να υπάρξει και πρόβλημα με το δακτυλικό αποτύπωμα.

Επίσης από που αγοράζουμε και που κάνουν σωστή τοποθέτηση γιατί είμαι ψιλοαδέξιος στο να βγάλω αυτό που έχει και να περάσω το καινούργιο.

Ευχαριστώ και συγνώμη αν κούρασα.

Αυτό που έχει τοποθετημένο στη συσκευασία του είναι ζελατίνα.

Εγώ πήρα αυτά:

https://www.amazon.it/gp/product/B07PRNS9GM?ref=ppx_pt2_dt_b_prod_image

Έβαλα το πρώτο τζαμάκι, ακολουθώντας το σχετικό βίντεο με τις οδηγίες (δίνουν link μέσα στη συσκευασία και είναι αυτό: https://www.youtube.com/watch?v=IHwburxrU60 )
Όλα τα λεφτά το πλαστικό πλαίσιο / οδηγός που περιλαμβάνει για τη σωστή τοποθέτηση.

Το τζαμάκι φαίνεται να τοποθετήθηκε μια χαρά, ίσια, χωρίς φουσκάλες και άλλα προβλήματα.
Μου κάνει εντύπωση που το δακτυλικό δουλεύει μια χαρά. Θα δείξει και στην πορεία. Σε κάθε περίπτωση όλα πήγαν άψογα μέχρι τώρα, αλλά κρατώ μια επιφύλαξη, καθότι θέλω πρώτα να δω στη διάρκεια του χρόνου πόσο θα αντέξει, οτι δεν θα ξεκολλήσει, κλπ.

p.s. και με την θήκη που έχω μια χαρά ! 14 Μαίου το τοποθέτησα και έως τώρα κανένα θέμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...