Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά θέλω να φτιάξω καινούριο σύστημα  και επειδη δεν γνωρίζω και πολλά θα ήθελα να πάρω και την άποψη σας για τον εάν είναι συμβατά και άμα μπορεί να μπει κάτι καλύτερο.

το σύστημα είναι φτιαγμένο στο vision studio στην θεσσαλονικη επειδη  έχω ακούσει καλά λογια και είναι κοντά στο σπίτι μου. 

προορίζετε για gaming 

θα χρειαστώ οθόνη από 24 έως 27 δεν βρήκα κάτι να προτείνω (έως 200 max χόρια της τιμής του υπολογιστή)

έως 800 ευρώ και λιγότερα εάν γίνετε 

δεν θα χρειαστώ περιφερειακα 

Μένω θεσσαλονικη κέντρο

Επιθυμώ αγορά από vision Studio και συναρμολόγηση  

Δεν επιθυμώ λειτουργικό σύστημα

ευχαριστώ εκ των προτέρων   για όποια πρόταση.

Χωρίς τίτλο.jpg

Δημοσ.

Καλησπέρα, αν θέλεις να το κρατήσεις κάπως οικονομικό, εγώ θα πρότεινα κάτι τέτοιο:

visionstudio.jpg.278dcd9ffece7e92c9170c5bf390e670.jpg

Αν θέλεις να εξαντλήσεις το budget σου μεταφέροντας κάποια χρήματα από την οθόνη στο tower (τα 80€ που έμειναν δηλαδή), μπορείς να πας σε καλύτερη κάρτα γραφικών Asrock RX 5700 με +30€ και καλύτερο cpu στον ryzen 5 3600 με +50€.

Επίσης, μπορείς να "παίξεις" με τον αποθηκευτικό χώρο, και να βάλεις ας πούμε έναν μικρότερο nvme Kingston A2000 250gb στα 53€ για λειτουργικό και browsers/1-2 βασικά προγράμματα - παιχνίδια, και να βάλεις με 40€ ένα σκληρό δίσκο 1 tb για να αποθηκεύεις όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια, προγράμματα και αρχεία.

Για κουτί δες και το Cougar MX330-G με 7€ παραπάνω, ενώ για καλύτερη ροή αέρα μπορείς να προσθέσεις και κανένα φουρφούρι Arctic P12 PWM PST 12 x 12 cm στα 6.60€. Εάν θέλεις ψύκτρα στο cpu για καλύτερες θερμοκρασίες/λιγότερο θόρυβο, με ένα 30άρι παίρνεις Cpu Cooler Arctic Freezer 34 eSports (υπάρχει και η έκδοση με 2 fans στα 35€ που είναι λίγο καλύτερη).

Εάν τελικά εξαντλήσεις το budget της οθόνης και πας σε κάποια με μεγαλύτερη ανάλυση ή συχνότητα, σε αυτή την περίπτωση θα πρότεινα να πάρεις μαζί και την RX 5700.

• Like 2
Δημοσ.
18 ώρες πριν, Savvasseferis είπε

Καλησπέρα παιδιά θέλω να φτιάξω καινούριο σύστημα  και επειδη δεν γνωρίζω και πολλά θα ήθελα να πάρω και την άποψη σας για τον εάν είναι συμβατά και άμα μπορεί να μπει κάτι καλύτερο.

το σύστημα είναι φτιαγμένο στο vision studio στην θεσσαλονικη επειδη  έχω ακούσει καλά λογια και είναι κοντά στο σπίτι μου. 

προορίζετε για gaming 

θα χρειαστώ οθόνη από 24 έως 27 δεν βρήκα κάτι να προτείνω (έως 200 max χόρια της τιμής του υπολογιστή)

έως 800 ευρώ και λιγότερα εάν γίνετε 

δεν θα χρειαστώ περιφερειακα 

Μένω θεσσαλονικη κέντρο

Επιθυμώ αγορά από vision Studio και συναρμολόγηση  

Δεν επιθυμώ λειτουργικό σύστημα

ευχαριστώ εκ των προτέρων   για όποια πρόταση.

Χωρίς τίτλο.jpg

Τα δύο πιο σημαντικά πράγματα για να μπορέσουμε να σου δώσουμε τη σωστή σύνθεση είναι μας πεις τι παιχνίδια παίζεις καθώς και σε τι ανάλυση.

Στα 200 ευρώ budget για οθόνη έχεις επιλογή:

1. 24" 1080p 144Hz

2. 27" 1080p 75Hz

Αν θέλεις μεγαλύτερτη ανάλυση, με υψηλά Hz, τότε αλλάζει το πράγμα. Επίσης αν θέλεις μεγάλες ιντσες αλλά δεν σε νοιάζει το υψηλό refresh rate, τότε πάλι αλλάζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...