firewalker Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Σκέφτομαι να αγοράσω το πρώτο μου smart phone. Από αυτά που βλέπω η σειρά Moto G της Motorola μοιάζει να είναι εξαιρετική σε σχέση με άλλες εταιρίες. Επώνυμη εταιρία, καλή τιμή, πλούσια χαρακτηριστικά, FM ράδιο, 3,5 mm jack, SD card slot κτλ. Είδα το Μoto g6 στα 200 € στο Public. Είναι όντως καλά και ποιοτικά κινητά; https://www.public.gr/product/motorola-moto-g6-plus-4g-dual-sim-mayro-smartphone/prod9290165pp/
apostolisk86 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Θεωρώ πως είμαστε στο σημείο (της τεχνολογικής εξέλιξης) όπου σχεδόν όλα τα κινητά είναι τα ίδια από άποψη ποιότητας και χαρακτηριστικών. Motorola, Xiaomi, Realme, Huawei κυμαίνονται σε παρόμοιες τιμές με παρόμοια χαρακτηριστικά και παρόμοια ποιότητα. Από 'κει και πέρα είναι θέμα προτίμησης/γούστου (ίσως και λίγο θέμα ιδεολογίας, λόγω των συμβάντων με την Κίνα). Εγώ πάντως δεν θα έπαιρνα το G6 Plus, είναι πλέον πολύ παλιό. Κυκλοφορεί ήδη το G8 Plus (όχι από ελληνική αντιπροσωπεία όμως), ενώ και οι άλλες εταιρίες έχουν αξιόλογα μοντέλα σε αυτή την κατηγορία τιμής, πχ: Xiaomi Note 8 Pro, Xiaomi Note 9S, Realme 5 (Pro), Honor 20 Lite, Honor 9x κλπ.
Ukforthemoment Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 6 λεπτά πριν, firewalker είπε Δεν είναι παλιό. Μέσα 2018 μοντέλο είναι. 2 χρονών το λες παλιό,ξέχνα αναβαθμίσεις γενικότερα με την ΜΟΤΟ. Κοίτα πιο νέο μοντέλο.
firewalker Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Καλύτερα κάτι τέτοιο δηλαδή; Xiaomi Redmi Note 8. https://www.phonegallery.gr/product/xiaomi-redmi-note-8-4gb-64gb-dual-sim-blueελληνικό-menu-global-version-eu/ Τώρα για την δουλειά και μόνο έχω ένα Nexus 5. Κολλάει αφάνταστα πλέον όμως.
apostolisk86 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Στο Android τα δυο χρόνια είναι δυστυχώς πολλά. Σκέψου ότι το G6 Plus δεν θα πάρει ποτέ το Android 10, πόσο μάλλον επόμενες αναβαθμίσεις. Το note 8 είναι καλύτερο τηλέφωνο από το G6 plus με αρκετά νεότερο/γρηγορότερο CPU. Το Note 9S ακόμα καλύτερο, αλλά λίγο ακριβότερο.
firewalker Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Είναι πολύ μεγάλα τα υπόλοιπα. Δεν ήθελα κάτι πολύ μεγαλύτερο από το Nexus 5. Να το κλείσουμε στο Xiaomi Redmi Note 8T;
Ukforthemoment Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 32 λεπτά πριν, firewalker είπε Είναι πολύ μεγάλα τα υπόλοιπα. Δεν ήθελα κάτι πολύ μεγαλύτερο από το Nexus 5. Να το κλείσουμε στο Xiaomi Redmi Note 8T; Μην σε μπερδευει η μεγάλη οθονη γιατι πλέον έχουν ελάχιστα bezels τα κινητά οπότε συνολικό μέγεθος βγαίνει μικρή διαφορά.
apostolisk86 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, firewalker είπε Είναι πολύ μεγάλα τα υπόλοιπα. Δεν ήθελα κάτι πολύ μεγαλύτερο από το Nexus 5. Να το κλείσουμε στο Xiaomi Redmi Note 8T; Η πιο maistream επιλογή αυτή τη στιγμή σε αυτή την κατηγορία. Can't go wrong with it. 1
Mhlogiatros Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Eμένα μου άρεσε το moto g σαν ελαφρυ και πλαστικό . Άμα είχα το xiami μαζί φοβάμαι την οθόνη 1
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 ειχα παρει αρχη του ετους ενα motorola one action ... αν ποτε ξαναπαρω android κινητο θα παρω μονο android one....
firewalker Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Βαρέθηκα το ψάξιμο. Παράγγειλα το Xiaomi Redmi Note 8T. Αν δεν μου κάνει θα κοιτάξουμε για άλλο. Σας ευχαριστώ όλους. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα