Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

ενδιαφέρομαι για καινούριο pc το οποίο θα το χρησιμοποιώ κυρίως ως home theater, πλοήγηση στο ίντερνετ, downloads, μετατροπές video και περιστασιακά για παιχνίδια (τα οποία ενδέχεται να είναι απαιτητικά). Θέλω οπωσδήποτε να είναι αθόρυβο και εάν είναι δυνατόν να έχω την δυνατότητα για αναβαθμίσεις για να το κρατήσω για αρκετά χρόνια. Επίσης θέλω έναν ssd σκληρό συν έναν απλό ακόμα για αποθήκευση/backup.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Έχω μία οθόνη AOC (Q3279VWF) με ανάλυση 2560*1440

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Δεν χρειάζομαι κανένα έξτρα περιφερειακό

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αθήνα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Θέλω να είναι από ένα κατάστημα για να το πάρω συναρμολογημένο.

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Από το κατάστημα

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Δεν θέλω λειτουργικό.

Σας ευχαριστώ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό το περιστασιακό αλλά ενδεχομένως απαιτητικό gaming περιπλέκει τα πράγματα.

Αξίζει να δαπανήσεις  σεβαστό μέρος του budget για κάτι περιστασιακό αλλά τόσο διασκεδαστικό?

Αμφιταλαντεύτηκα μεταξύ cpu r5 2600 και 3600 με καλύτερη και λιγότερη καλή gpu αντίστοιχα.

Εφόσον η κύρια χρήση είναι το home theater, πλοήγηση στο ίντερνετ, downloads, μετατροπές κτλ σίγουρα ο 2600 είναι υπεραρκετός και μιας και τα games σε 2κ ζητούν περισσότερο gpu παρά επεξεργαστική ισχύ , σου παραθέτω την πρότασή μου.

***EDIT. Λάθος hdd έβαλα. αυτόν ήθελα να βάλω https://www.visionstudio.gr/prodsmallinfo.asp?id=62262&cat=6 (καλύτερος και για κάποιον λόγο λίγο φθηνότερος).

910.jpg

Επεξ/σία από N1KOSSS
Δημοσ.
2 ώρες πριν, N1KOSSS είπε

Αυτό το περιστασιακό αλλά ενδεχομένως απαιτητικό gaming περιπλέκει τα πράγματα.

Αξίζει να δαπανήσεις  σεβαστό μέρος του budget για κάτι περιστασιακό αλλά τόσο διασκεδαστικό?

Αμφιταλαντεύτηκα μεταξύ cpu r5 2600 και 3600 με καλύτερη και λιγότερη καλή gpu αντίστοιχα.

Εφόσον η κύρια χρήση είναι το home theater, πλοήγηση στο ίντερνετ, downloads, μετατροπές κτλ σίγουρα ο 2600 είναι υπεραρκετός και μιας και τα games σε 2κ ζητούν περισσότερο gpu παρά επεξεργαστική ισχύ , σου παραθέτω την πρότασή μου.

***EDIT. Λάθος hdd έβαλα. αυτόν ήθελα να βάλω https://www.visionstudio.gr/prodsmallinfo.asp?id=62262&cat=6 (καλύτερος και για κάποιον λόγο λίγο φθηνότερος).

910.jpg

Σε ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντησή σου!

Δημοσ.
19 ώρες πριν, yotpan είπε

Καλησπέρα σας,

ενδιαφέρομαι για καινούριο pc το οποίο θα το χρησιμοποιώ κυρίως ως home theater, πλοήγηση στο ίντερνετ, downloads, μετατροπές video και περιστασιακά για παιχνίδια (τα οποία ενδέχεται να είναι απαιτητικά). Θέλω οπωσδήποτε να είναι αθόρυβο και εάν είναι δυνατόν να έχω την δυνατότητα για αναβαθμίσεις για να το κρατήσω για αρκετά χρόνια. Επίσης θέλω έναν ssd σκληρό συν έναν απλό ακόμα για αποθήκευση/backup.

Καλησπέρα,

με βάση όλες τις παραπάνω παραμέτρους κρατάω:

1. Απαιτητικά παιχνίδια
  2. Αναβαθμίσεις

Για το πρώτο, κρίνοντας και από την οθόνη σου, είσαι στα 1440p 75Hz

Για το δεύτερο, η AMD αυτή τη στιγμή έβγαλε τις Β550, καθώς και ανακοίνωσε πως οι μητρικές (όχι όλες) θα μπορέσουν να υποστηρίξουν άλλη μια γενιά επεξεργαστών(οι οποίοι θα βγουν στο τέλος του έτους)

Συνοψίζοντας λοιπόν, και εφόσον δεν θελεις/μπορείς να περιμένεις, αν είναι να πάρεις κάτι τώρα θα πήγαίνα σε κάτι τέτοιο(Από Digital master με δωρεάν συναρμολόγηση και δώρo Windows 10):

image.png.7687e204ce1ed7b998e71c549f3521ec.png

Δημοσ.
6 ώρες πριν, c_access είπε

Καλησπέρα,

με βάση όλες τις παραπάνω παραμέτρους κρατάω:

1. Απαιτητικά παιχνίδια
  2. Αναβαθμίσεις

Για το πρώτο, κρίνοντας και από την οθόνη σου, είσαι στα 1440p 75Hz

Για το δεύτερο, η AMD αυτή τη στιγμή έβγαλε τις Β550, καθώς και ανακοίνωσε πως οι μητρικές (όχι όλες) θα μπορέσουν να υποστηρίξουν άλλη μια γενιά επεξεργαστών(οι οποίοι θα βγουν στο τέλος του έτους)

Συνοψίζοντας λοιπόν, και εφόσον δεν θελεις/μπορείς να περιμένεις, αν είναι να πάρεις κάτι τώρα θα πήγαίνα σε κάτι τέτοιο(Από Digital master με δωρεάν συναρμολόγηση και δώρo Windows 10):

image.png.7687e204ce1ed7b998e71c549f3521ec.png

Ναι, έχω μπριζωθεί για τώρα, τέλος του χρόνου δεν είναι κ τόσο κοντά. Σε ευχαριστώ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...