stafaf Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, dasimo είπε Ίσως το μοναδικό προϊόν της Apple που είναι για κλωτσιές σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Έχω την Alexa, Google Home και 20 συσκευές Apple.......ε δεν την χρησιμοποιώ ποτέ και πετάγεται και μόνη της σαν την τσουτσου και ρωτάει βλακείες.... Ε όχι και το μοναδικό. Και το apple maps δεν έχει σχέση με το google maps, να τα λέμε κι αυτά. Μια startup παρακαλώ που να ασχολείται με... maps! Επεξ/σία 31 Μαΐου 2020 από stafaf 1
Chris_BMW Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 34 λεπτά πριν, stafaf είπε Ε όχι και το μοναδικό. Και το apple maps δεν έχει σχέση με το google maps, να τα λέμε κι αυτά. Μια startup παρακαλώ που να ασχολείται με... maps! Ισχύει εν μέρη όμως . Τα Apple Maps έχουν βελτιωθεί πολύ στα τελευταία Os αλλά σε χώρες όπως η Ελλάδα (τρίτης διαλογής ) πάσχουν αρκετά . Είναι τελείως διαφορετικά σε προηγμένες χώρες της Ευρώπης όπως πχ Γερμανία . Στο λέω γιατί έχω εμπειρία 3
Predatorkill Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, Chris_BMW είπε Ισχύει εν μέρη όμως . Τα Apple Maps έχουν βελτιωθεί πολύ στα τελευταία Os αλλά σε χώρες όπως η Ελλάδα (τρίτης διαλογής ) πάσχουν αρκετά . Είναι τελείως διαφορετικά σε προηγμένες χώρες της Ευρώπης όπως πχ Γερμανία . Στο λέω γιατί έχω εμπειρία εχει τυχει δρομους να μην τους βρισκει η apple και να τους βρισκει η google και τουμπαλιν. Αφου εχουμε και τα δυο μικρο το κακο... 1
fwtonio Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Μπράβο στην Apple που επέλεξε να αγοράσει την εταιρία, παρά να την αντιγράψει και μετά να τρέχει στα δικαστήρια.
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 3 ώρες πριν, stafaf είπε Ε όχι και το μοναδικό. Και το apple maps δεν έχει σχέση με το google maps, να τα λέμε κι αυτά. Μια startup παρακαλώ που να ασχολείται με... maps! τις τελευταιες ημερες χρησιμοποιω αυτο το maps στο iphone ..το δικο του που εχει μεσα. εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος, μιλαμε για σημεια της πολης με πολλα στενα αδιεξοδα και μονοδρομους... αλλα μαλλον εδω γερμανια ειναι αλλιως απο οτι ελλαδα, απο οτι διαβαζω
stafaf Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 56 λεπτά πριν, Antilogos1975 είπε τις τελευταιες ημερες χρησιμοποιω αυτο το maps στο iphone ..το δικο του που εχει μεσα. εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος, μιλαμε για σημεια της πολης με πολλα στενα αδιεξοδα και μονοδρομους... αλλα μαλλον εδω γερμανια ειναι αλλιως απο οτι ελλαδα, απο οτι διαβαζω Ε πες ότι δεν είσαι Ελλάδα! Λέω και γω ότι έμεινε ευχαριστημένος.
dream21 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, TheGrisGrisMan είπε Σοβαρή ερώτηση: Siri & ελληνικά; Τι ισχυει; Κάποιος απο εδω που το δουλεύει, θα μπορούσε να πει την γνώμη του για το αν λειτουργεί/αξίζει η όχι; Thanks Λογικά μέχρι το iOS 20 κατι θα εχει γίνει 😆😆 Πέρα από την πλάκα τα ελληνικά τα έχει δοκιμάσει η Apple παλιοτερα σε internal beta του iOS 9.2 , δεν μιλαω για public η developer beta αλλα τα σταματησε ο λογος δεν ξερω και δεν τα εδωσε ποτε. ψαξε το ιντερνετ και θα βρεις αναφορα στην siri και ελληνικα. Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2020 από dream21 1
petasis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Άμα περιμένεις προκοπή από startups.... Δεν αγοράζει καμιά φτασμένη εταιρία καλύτερα;
Velisar2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Στις 31/5/2020 στις 5:47 ΜΜ, dasimo είπε Ίσως το μοναδικό προϊόν της Apple που είναι για κλωτσιές σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Έχω την Alexa, Google Home και 20 συσκευές Apple.......ε δεν την χρησιμοποιώ ποτέ και πετάγεται και μόνη της σαν την τσουτσου και ρωτάει βλακείες.... Συμφωνώ μαζί σου... Χρησιμοποιώ όλη μέρα την siri για υπαγόρευση κειμένου δεν γράφω καθόλου μηνύματα απαντάω πολλές φορές και άμεσα από το ρολόι . έχω αυτοματισμούς στο σπίτι παντρεμένους μέσο iftt και siri shortcuts με δικές μου λέξης κλειδιά για να τους κάνω trigger όλα καλά..... ΑΛΛΆ ΦΟΡΆΩ ΤΑ AIRPODS ΚΑΙ ΜΙΛΆΩ ΜΕ ’ΆΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΑΡΧΊΖΕΙ ΝΑ ΜΙΛΆΕΙ ΜΟΝΉ ΤΗΣ !!!! ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΆ ΦΏΝΑΞΑ ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΆΑΑΑ ΌΧΙ ΕΣΈΝΑ!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα