Ukforthemoment Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 26 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Το θεμα ειναι οτι για παραδειγμα μια πορτα εχει μια επιμηκη γρατζουνια που ο ιδιοκτητης την εχει αφησει και της προξενηθει αλλη μια το κοστος που θα καλυψει η ασφαλιστικη θα ειναι το μισο ? Οταν θα πας να το φτιάξεις πες στον μάστορα πόσο θέλει να σου φτιάξει και την παλιά γρατζουνιά.Θα δώσεις κάτι και θα σε φτιάξει.
Joshua21 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 56 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Το θεμα ειναι οτι για παραδειγμα μια πορτα εχει μια επιμηκη γρατζουνια που ο ιδιοκτητης την εχει αφησει και της προξενηθει αλλη μια το κοστος που θα καλυψει η ασφαλιστικη θα ειναι το μισο ? Δεν υπάρχει κάτι στάνταρ για αυτή τη περίπτωση, μπορεί να σου πουν ότι σου καλύπτουν το 1/3 της ζημιάς μια και ούτως ή άλλως από πριν ήθελε βάψιμο, μπορεί να σου πουν αυτό που λες και συ δλδ ότι σου καλύπτουν μόνο τα μισά, μπορεί κιόλας επειδή η ζημιά είναι πολύ μικρή (80-100€) να σου καλύψουν όλη τη ζημιά.
agriokatsiko Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Εμένα ρε παιδιά πάλι έγινε κάτι πολύ περίεργο την προηγούμενη εβδομάδα που είχα ραντεβού με εμπειρογνώμονα. Πήγα στην αντιπροσωπεία που το έχω ξαναπάει για τρακάρισμα και έχω κάνει και ένα σέρβις ήδη εκεί (το πρώτο του). Έρχεται ο εμπειρογνώμονας, έρχεται και ο τύπος της αντιπροσωπείας για να βγάζει κοστολόγιο σε αυτά που σημειώνει ο εμπειρογνώμονας. Να μην πολυλογώ, η ζημιά είναι μικρή αλλά υπάρχει ένα ξύσιμο ένα εκατοστό στο κέντρο του προφυλακτήρα. Αυτό μου είπαν ότι θα πρέπει να ξεβαφτεί όλος ο προφυλακτήρας για να βαφτεί εκείνο το σημείο. Έλα όμως που σε άλλο σημείο του προφυλακτήρα είχα ήδη μια γρατσουνιά 2 εκ. περίπου. Εκεί μου είπε ο τύπος της αντιπροσωπείας λοιπόν ότι επειδή θα καλυφθεί και εκείνο το κομμάτι τελικά με την εργασία που θα κάνουν, θα πληρώσω ένα ποσό εγώ από την τσέπη μου, περίπου 30 ευρώ. Αφού όμως θα βαφτεί αναγκαστικά εξολοκλήρου, εγώ γιατί να πληρώσω τελικά; Δεν υπάρχει επιλογή τοπικής βαφής ούτως ή άλλως. Δηλαδή, δεν είναι ότι έχω και επιλογή να το αποφύγω εκείνο το κομμάτι και οκ, τα 30 δεν είναι κάτι.Είναι λογικό αυτό ή είναι ιδέα μου ότι οι τύποι πάνε να βγάλουν από τη μύγα ξύγγι; Και το κακό είναι ότι έγνεφε καταφατικά και ο εμεπιρογνώμονας. Τέσπα, θα ζητήσω να γίνει γαργάρα, εκεί πάω ήδη το αμάξι μου και πάλι θα επωφεληθούν από τρακάρισμα, και τους έχω πάει πάλι τρακαρισμα πριν ενάμιση χρόνο από παππού που πήγε 6000. Αν είναι για 30 ευρώ να τα χαλάσουμε, θα με χάσουν και από πελάτη, τί να πω... 1
Joshua21 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 6 ώρες πριν, agriokatsiko είπε Εμένα ρε παιδιά πάλι έγινε κάτι πολύ περίεργο την προηγούμενη εβδομάδα που είχα ραντεβού με εμπειρογνώμονα. Πήγα στην αντιπροσωπεία που το έχω ξαναπάει για τρακάρισμα και έχω κάνει και ένα σέρβις ήδη εκεί (το πρώτο του). Έρχεται ο εμπειρογνώμονας, έρχεται και ο τύπος της αντιπροσωπείας για να βγάζει κοστολόγιο σε αυτά που σημειώνει ο εμπειρογνώμονας. Να μην πολυλογώ, η ζημιά είναι μικρή αλλά υπάρχει ένα ξύσιμο ένα εκατοστό στο κέντρο του προφυλακτήρα. Αυτό μου είπαν ότι θα πρέπει να ξεβαφτεί όλος ο προφυλακτήρας για να βαφτεί εκείνο το σημείο. Έλα όμως που σε άλλο σημείο του προφυλακτήρα είχα ήδη μια γρατσουνιά 2 εκ. περίπου. Εκεί μου είπε ο τύπος της αντιπροσωπείας λοιπόν ότι επειδή θα καλυφθεί και εκείνο το κομμάτι τελικά με την εργασία που θα κάνουν, θα πληρώσω ένα ποσό εγώ από την τσέπη μου, περίπου 30 ευρώ. Αφού όμως θα βαφτεί αναγκαστικά εξολοκλήρου, εγώ γιατί να πληρώσω τελικά; Δεν υπάρχει επιλογή τοπικής βαφής ούτως ή άλλως. Δηλαδή, δεν είναι ότι έχω και επιλογή να το αποφύγω εκείνο το κομμάτι και οκ, τα 30 δεν είναι κάτι.Είναι λογικό αυτό ή είναι ιδέα μου ότι οι τύποι πάνε να βγάλουν από τη μύγα ξύγγι; Και το κακό είναι ότι έγνεφε καταφατικά και ο εμεπιρογνώμονας. Τέσπα, θα ζητήσω να γίνει γαργάρα, εκεί πάω ήδη το αμάξι μου και πάλι θα επωφεληθούν από τρακάρισμα, και τους έχω πάει πάλι τρακαρισμα πριν ενάμιση χρόνο από παππού που πήγε 6000. Αν είναι για 30 ευρώ να τα χαλάσουμε, θα με χάσουν και από πελάτη, τί να πω... Αυτό στα bold έπρεπε να το ρωτήσεις στον τύπο της αντιπροσωπείας εκείνη τη στιγμή, και όχι εδώ μια βδομάδα μετά. Η δεύτερη γρατζουνιά πάντως κάνει μηδαμινή διαφορά στην εργασία, απλά - όπως κατάλαβες και εσύ - ευκαιρία βρήκε για να πάρει έξτρα χρήματα.
agriokatsiko Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Την Παρασκευή είχα το ραντεβού, δεν ήταν και τόσες μέρες πια πριν 😉. Μίλησα και με τον ασφαλιστή μου, μου είπε ότι είναι θέμα του εμπειρογνώμονα και του διακανονιστή της ασφαλιστικής αυτό και μόνο με τον τελευταίο θα πρέπει να το συνεννοηθώ. Απ'ότι μου είπε, εφόσον έχει σημειωθεί σαν παλιό χτύπημα, η ασφαλιστική θα περιμένει χρέωσή δική μου από την αντιπροσωπεία, για να είναι σιγουροι ότι δεν το κάλυψαν εκείνοι. Παράνοια. Άρα δεν είναι πονηριά της αντιπροσωπείας.
Joshua21 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Εκεί κολλάς, στο ότι πέρασαν μόνο 4 ημέρες και όχι μια εβδομάδα (7 ημέρες)?
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Θεωρητικη ερωτηση Αν καποιος κανει αρνητικη δηλωση αλλα το δικαστηριο τον καταδικασει ποιος πληρωνει τον παθοντα ? Αν η ασφαλιστικη του του εχει κανει προταση να αποδεχτει την ευθυνη ειναι υποχρεωμενη να τον καλυψει εκ των υστερων ?
Joshua21 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 4 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Θεωρητικη ερωτηση Αν καποιος κανει αρνητικη δηλωση αλλα το δικαστηριο τον καταδικασει ποιος πληρωνει τον παθοντα ? Αν η ασφαλιστικη του του εχει κανει προταση να αποδεχτει την ευθυνη ειναι υποχρεωμενη να τον καλυψει εκ των υστερων ? Η αρνητική ή η θετική δήλωση δεν είναι τίποτα άλλο από την προσωπική άποψη του ασφαλισμένου ως προς την υπαιτιότητα. Η ασφαλιστική σαφώς και θα τον καλύψει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα