gbras Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Αρκετα ενδιαφερουσα προταση απο την Panasonic. Με πολυ καλο μαυρο, αρκετα φυσικα χρωματα, γρηγορο μενου και αναλυτικο. Η τηλεοραση ειναι αρκετα φωτεινη και εχει ωραια εμφανιση. Την εχει κανεις αλλος να πει τη γνωμη του και κυριως αν εχει βρει ιδανικες ρυθμισεις; Επεξ/σία 31 Μαΐου 2020 από gbras
KATSIK Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Την έχω εδώ και κανα μήνα, εξαιρετική τηλεόραση σε όλα της και για τα λεφτά που την έχει ο κοτσωβολος τώρα, πολύ καλό μαύρο, dolby vision - hdr 10 εντυπωσιακό για την κατηγορία της, πολύ καλή κίνηση παρολα τα 50/60hz, τέλειος Player και πολύ smooth το smart κομμάτι,το μόνο κακό εαν την εχεις απεναντι απο παραθυρο γυαλιζει το πανελ της αρκετα! Απο ρυθμισεις εχω βαλει αυτες μετα απο πολυ ψαξιμο και με ικανοποιουν σε τηλεοπτικο & hd, 4Κ. Οπίσθιος φωτισμός - 100 Αντιθεση - 90 Φωτεινοτητα - 0 Χρωμα - 70 Αποχρωση - 0 Οξυτητα - 50 Θερμοκρασια χρωματος - Θερμο 2 Ζωντανο χρωμα - ΝΑΙ Ελεγχος προσαρμ. Φωτειν. - Ελαχιστο Αισθητηρ. περιβαλλοντος - Οχι Μειωση θορυβου - Μεγιστο MPEG Remaster - Μεγιστο Resolution Remaster - Μεγιστο Remaster Δυναμικου ευρους - ΝΑΙ INTELLIGENT FRAME CREATION - ΜΕΓΙΣΤΟ Καθαρη κινηση - ΟΧΙ Ελεγχος αντιθεσης - ΟΧΙ Γκαμα χρωματων - ΑΥΤΟΜΑΤΑ Γαμμα - BT1886 Ειμαι τελεια με αυτες τις ρυθμισεις, τωρα για hdr επισης χρησιμοποιω αυτες αλλα μπορεις να χρησιμοποιεις και την λειτουργεια dynamic ωστε να παρεις την μεγαλυτερη φωτεινοτητα!! Μες την μερα θα σου προσθεσω και αυτες για dolby vision. Πιστευω να βοηθησα! Μόλις τώρα, KATSIK είπε Την έχω εδώ και κανα μήνα, εξαιρετική τηλεόραση σε όλα της και για τα λεφτά που την έχει ο κοτσωβολος τώρα, πολύ καλό μαύρο, dolby vision - hdr 10 εντυπωσιακό για την κατηγορία της, πολύ καλή κίνηση παρολα τα 50/60hz, τέλειος Player και πολύ smooth το smart κομμάτι,το μόνο κακό εαν την εχεις απεναντι απο παραθυρο γυαλιζει το πανελ της αρκετα! Απο ρυθμισεις εχω βαλει αυτες μετα απο πολυ ψαξιμο και με ικανοποιουν σε τηλεοπτικο & hd, 4Κ. Οπίσθιος φωτισμός - 100 Αντιθεση - 90 Φωτεινοτητα - 0 Χρωμα - 70 Αποχρωση - 0 Οξυτητα - 50 Θερμοκρασια χρωματος - Θερμο 2 Ζωντανο χρωμα - ΝΑΙ Ελεγχος προσαρμ. Φωτειν. - Ελαχιστο Αισθητηρ. περιβαλλοντος - Οχι Μειωση θορυβου - Μεγιστο MPEG Remaster - Μεγιστο Resolution Remaster - Μεγιστο Remaster Δυναμικου ευρους - ΝΑΙ INTELLIGENT FRAME CREATION - ΜΕΓΙΣΤΟ Καθαρη κινηση - ΟΧΙ Ελεγχος αντιθεσης - ΟΧΙ Γκαμα χρωματων - ΑΥΤΟΜΑΤΑ Γαμμα - BT1886 Ειμαι τελεια με αυτες τις ρυθμισεις, τωρα για hdr επισης χρησιμοποιω αυτες αλλα μπορεις να χρησιμοποιεις και την λειτουργεια dynamic ωστε να παρεις την μεγαλυτερη φωτεινοτητα!! Μες την μερα θα σου προσθεσω και αυτες για dolby vision. Πιστευω να βοηθησα! Αυτες τις ρυθμισεις στην λειτουργεια custom!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα