The Crow Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Έχω μια gforce 2 mx 400 64mb η οποία δεν έχει dvi output.Ξέρει κανείς τι είναι αυτό το dvi output και τη διαφορά υπάρχει αν συνδέσουμε την TFT σε αυτή την port.Μήπως βγάζει καλύτερη ανάλυση αυτή η port;
dantouan Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 To dvi output einai mia aspri plake exodos poy exoyn oi kartes grafikon kirios neas texnologias kai me thn opoia sindeoume tis othones tft kathos kai alla psifiaka mesa (p.x. enisxites ,projectors,dvd players k.t.l.) Gia na epofelitheis tin theoritika kaliteri eikona poy prosferei to dvi-output prepei na exei kai h tft othoni sou exodo dvi an kai pistepse me h diafores einai amelitees (prosopika stin tft mou den xrisimopio tin dvi alla thn d-sub. Ekei poy tha deis megali diafora einai sthn sindesh tis dvi exodoy me projector ,pou i diafora se sxesi em tin apli sindesi d-sub einai mera me nixta
ata1983 Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 Πάντως και dvi να είναι η οθόνη που θα πάρεις με ένα αντάπτορα μπαίνει και στη δικιά σου κάρτα. Γενικά έχω ακούσει ότι σε μερικούς τομείς τοο dvi υστερεί έναντι της d-sub
dimitris__ Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 Χρησιμοποιώ το DVI στην TFT μου (hitachi 174), δείχνει καλύτερα από το D-SUB, αλλά απενεργοποιεί τα μισά controls της οθόνης που όμως έτσι κι αλλιώς δεν χρησιμοποιώ, είναι πάντα καλύτερο ένα ειδικό software (π.χ. colorific).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.