Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα εχω αποφασισει να παρω μια καρεκλα.Anda Seat AD12.αλλα εχω μια απορια.υπαρχει και xl.εχει καποιος κατι παρομοιο να με βοηθησει?180 ειμαι 90 κιλα. και οι δυο καρεκλες λενε για 180 κιλα.αρα μαλλον παιζει ρολο το υψος???ευχαριστω

Δημοσ.
1 ώρα πριν, HateMe είπε

Εγώ πήρα αυτή εδώ https://www.skroutz.gr/s/15173269/Sharkoon-Skiller-SGS4-Black.html (238 ευρώ) πριν λίγες ημέρες απο Κωτσόβολο (δεν ξέρω γιατί μου την άφησαν τόσο, ήταν 299 η προσφορά)

Είμαστε ιδιο υψος, ιδια κιλά και είναι ΦΟΥΛ άνετη.

λαχειο σου εκατσε....μαλλον εγινε λαθος και μεγαλο κιολας.τοσα χρηματα δεν δινω αλλα θα περασω μια βολτα μηπως μπας και

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, puntakias22 είπε

λαχειο σου εκατσε....μαλλον εγινε λαθος και μεγαλο κιολας.τοσα χρηματα δεν δινω αλλα θα περασω μια βολτα μηπως μπας και

Ναι, άσε.. Απλά μου έφυγε η παναγία να την ανεβάσω στο σπίτι γιατί είναι 40 σκαλιά :P

Μόνος μου την κουβάλησα και ακόμα με πονάει το χέρι μου. 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, puntakias22 είπε

καλημερα εχω αποφασισει να παρω μια καρεκλα.Anda Seat AD12.αλλα εχω μια απορια.υπαρχει και xl.εχει καποιος κατι παρομοιο να με βοηθησει?180 ειμαι 90 κιλα. και οι δυο καρεκλες λενε για 180 κιλα.αρα μαλλον παιζει ρολο το υψος???ευχαριστω

Μόλις πριν λίγες μέρες παρέλαβα την Anda Seat AD12XL V2 Black, είναι μεγάλη και ωραία η κατασκευή της, χωράω αρκετά καλά αν και θα την ήθελα λίγο μεγαλύτερη, είμαι 1,80 περίπου και 130 κιλά. Εσυ θα χώρας άνετα... έχω αυτές τις μέρες την έχω ευχαριστηθεί πολύ!!!

Memory foam σε όλη την καρέκλα

υδραυλικό ανυψωτήρα

μεγιστο φορτίο 180 kg

ψηλή με βάση που ξεκινάει από 525mm

pvc leather που αναπνέει

αρκετα ξεκούραστη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω την Genesis Nitro 950. Πανω κατω ιδια χαρακτηριστικα με την Anda AD12. 

Για 1.75m και 73 κιλα που είμαι ειναι πολυ καλη αν και οταν κατσω τερμα πισω τα ποδια δεν πατανε καλα στο πατωμα και με κουραζει λιγο στα μπουτια αλλα αυτο λυθηκε χρησιμοποιοντας υποποδιο γραφειου.

Θα ελεγα να πας στην XL γιατι δεν σε βλεπω να εισαι ανετος στην απλη.

Επεξ/σία από Techlover
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είμαι 1.83 και κοντά στα 90 κιλά. Έχω την Anda Seat AD12 XL Kaiser Carbon Maroon και είμαι ευχαριστημένος.

Πέρασε μισός χρόνος και δε θυμάμαι τη διαφορά αλλά νομίζω ήταν για το ύψος. Τσέκαρε αξιολόγηση στο σκρουτζ.

Επεξ/σία από nikos032
Δημοσ.

εχω πληρωσει ηδη 2 των 100 ευρω σχεδον.ολες ξεφτισμενες με χαλσμενη τη σουστα.και με χρηση 2 ωρες την ημερα αντε 3.ελπιζω να ησυχασω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...