Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Πήρα την ηλεκτρική ψησταριά από τα lidl.δεν ζεσταίνεται η αντίσταση . την έκανα επιστροφή κ η καινούργια κάνει το ίδιο . την πήρε κάποιος άλλος; Δουλεύει κανονικά ή όλη η παρτίδα είναι το ίδιο; Ευχαριστώ 

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Δεν την έχω, δεν γνωρίζω την λειτουργία της αλλά είχα παρόμοιο "πρόβλημα " με άλλη ηλεκτρική ψησταριά. Τελικά όπως τοποθετούσα την αντίσταση κάτι δεν πατούσε καλά και δεν έκλεινε κάποιο κύκλωμα που έχει (ίσως η γείωση - δεν ξέρω) . Τελικά όταν βρήκα το πάτημα άναψε και ζεστάθηκε κανονικά. Αυτό στο λέω γιατί θεωρώ πολύ δύσκολο να έπεσες σε δύο ελαττωματικές. 

Για ψάξτη λίγο

Δημοσ.

Μήπως δεν έχεις βάλει τις αντιστάσεις σωστά ώστε να "ασφαλίσουν" και να ξεκινήσει η αντίσταση να δουλεύει; 

Αυτό που λέει και ο mouxaxa δηλαδή. Συνήθως έχουν σαν ασφάλεια ένα "κουμπάκι" που πατιέται αυτόματα όταν ασφαλίσει η αντίσταση.

Δημοσ.

Καταρχάς ευχαριστώ για τις απαντήσεις . το κομμάτι του θερμοστάτη με το κομμάτι των αντιστάσεων δεν συνδέεται μέχρι τέρμα μέσα όσο κ να το πιεσα. Το θέμα είναι ότι και στις δύο έγινε το ίδιο . επίσης όταν βάζω το θερμοστάτη σκέτο στη πρίζα δεν ανάβει το λαμπάκι ενώ γράφει στο μανιουαλ ότι θα πρέπει να ανάβει.

Δημοσ.

Σωστά δεν ανάβει μόνο του είναι για ασφάλεια, επιμένω βέβαια χωρίς να την έχω δει..

Πρόσεξε την μήπως έχει κάπου κάποια ασφάλεια/κουμπάκι κάτι τέλος πάντων που πρέπει να πατηθεί ή να βγει όταν μπει στον κάδο ψησίματος.

Το manual δεν δείχνει κάτι σχετικό;

Αν δεν βγάλεις άκρη και μπορείς, ανέβασε κάποια φωτογραφία την αντίσταση με τον θερμοστάτη και την υποδοχή που έχει στον κάδο μπας και παρατηρήσουμε τίποτα ή περίμενε μπας και την έχει πάρει κάποιος και σου απαντήσει καλύτερα.

• Thanks 1
Δημοσ.

Καταρχας ευχαριστώ ολους για τις απαντησεις σας. Τελικα ειχα βαλει αναποδα τη μεταλλικη βαση που πανω της κουμπωνουν και η αντισταση και ο θερμοστατης που συνδεεται με το ρευμα, για αυτο δεν αναβε. Ευχαριστώ και πάλι.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 31/5/2020 στις 9:44 ΜΜ, dakangr είπε

Καταρχάς ευχαριστώ για τις απαντήσεις . το κομμάτι του θερμοστάτη με το κομμάτι των αντιστάσεων δεν συνδέεται μέχρι τέρμα μέσα όσο κ να το πιεσα. Το θέμα είναι ότι και στις δύο έγινε το ίδιο . επίσης όταν βάζω το θερμοστάτη σκέτο στη πρίζα δεν ανάβει το λαμπάκι ενώ γράφει στο μανιουαλ ότι θα πρέπει να ανάβει.

Καλησπέρα.Πηρα και εγώ την ψησταριά από τα Lidl. Όταν την έστησα στο μπαλκόνι, είπε η σύζυγος  ότι φαίνεται ωραία και όντως έτσι φαίνοταν,μέχρι να την βγάλεις από την πρίζα.( για τα δεδομένα ηλεκτρικής χωρίς να έχω γνώμη για υγραέριο έψησε πολύ καλά)
Την επόμενη μέρα γούσταρε ξανά η σύζυγος bbq φάση, έλα  όμως που δεν έλεγε να συνδεθεί με τίποτα(έτοιμος ήμουν να την πετάξω) ύστερα από μεγάλη πίεση του θερμοστάτη με την αντίσταση ξαναπήρε ρεύμα και έψησα. Την επόμενη μέρα επιστροφή στα Lidl και αντικατάσταση,συναρμολόγηση και την επόμενη δοκιμή χωρίς να δουλεύει,με τα πολλά την έκανα να δουλέψει αλλά θα την επιστρέψω σήμερα κιόλας χωρίς αντικατάσταση. Πάντως είναι πολύ καλή κατασκευή και μόνο μειονέκτημα είναι η σύνδεση θερμοστάτη με αντίσταση.

• Thanks 1
Δημοσ.

Την πηρα κ εγω σημερα αλλα με αυτα που διαβαζω φοβαμαι να την βγαλω απο την κουτα !

Δηλαδη ειναι ολες προβληματικες λετε;

• Like 1
Δημοσ.

Και μενα ενώ προχθές δούλευε κανονικά, χθες βράδυ δε δούλευε. Ξενέρωσα κ θα την παω πάλι για επιστροφή  

• Sad 1
Δημοσ.

Εγώ την πήγα τελικά πίσω για δεύτερη φορά και ρωτάει η κοπέλα από το κατάστημα, θα κάνετε αντικατάσταση; Για  τριτη φορά λέω;  Ούτε καν. 
Προσοχη πολύ στο σημείο της αντίστασης με τον θερμοστάτη, εκεί έχει το μεγάλο πρόβλημα.

6 ώρες πριν, malias4 είπε

Την πηρα κ εγω σημερα αλλα με αυτα που διαβαζω φοβαμαι να την βγαλω απο την κουτα !

Δηλαδη ειναι ολες προβληματικες λετε;

Δεν έχεις να χάσεις κάτι, συναρμολόγησε την και βλέπεις.Εγώ πάντως  και τις δυο φορές που την πήγα πίσω, δεν άνοιξε κανένας το κουτί στο κατάστημα να δει τι έχει μέσα. Μου φάνηκε πολύ ύποπτο αυτό, πιθανόν θα είχαν και αλλά κρούσματα.😂😂😂

Δημοσ.

Καλημερα ναι θα την ανοιξω μαλλον σημερα το απογευμα να δω κ εγω. Αμα δεν δουλεψει θα παραγγειλω πιτσες 😂

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, malias4 είπε

Καλημερα ναι θα την ανοιξω μαλλον σημερα το απογευμα να δω κ εγω. Αμα δεν δουλεψει θα παραγγειλω πιτσες 😂

Την δεύτερη φορά που την ξανά συναρμολόγησα είχα έτοιμα τα ψάρια να τα πετάξω πάνω, αλλά δεν έλεγε να ανάψει με τίποτα, εκεί αποφάσισα ότι θα την πάω πίσω αλλά μέχρι να την πάω θα την κάνω να ανάψει, μου πήρε πολύ ώρα η προσπάθεια και πολλά νεύρα αλλά το πέτυχα.🤣🤣🤣🤣

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Mikroksa είπε

Την δεύτερη φορά που την ξανά συναρμολόγησα είχα έτοιμα τα ψάρια να τα πετάξω πάνω, αλλά δεν έλεγε να ανάψει με τίποτα, εκεί αποφάσισα ότι θα την πάω πίσω αλλά μέχρι να την πάω θα την κάνω να ανάψει, μου πήρε πολύ ώρα η προσπάθεια και πολλά νεύρα αλλά το πέτυχα.🤣🤣🤣🤣

Χαχα αφου αναψε παλι καλα. Που εχει το θεμα δηλαδη στη συνδεση του ρευματος;

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, malias4 είπε

Χαχα αφου αναψε παλι καλα. Που εχει το θεμα δηλαδη στη συνδεση του ρευματος;

Έχει ένα λαμακι που τοποθετείται πάνω στην ψησταριά ώστε να ακουμπάει η αντίσταση και να ερθει μετά ο θερμοστάτης να κουμπώσει από έξω. Εκεί γίνεται όλο το παιχνίδι,να προσεχείς το λαμακι κατά την τοποθέτηση. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...