Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρες   τροπο   να  του   παρεις   σεβαστο   ποσον   "δανεικα"   και  μετα   εξαφανισου   απλα  και  μονο   για   καταγραφη   αντιδρασεων.

Αν   δεν   σου  δωσει   εστω   οσα  μπορει    γραφτον  στα   μυδια   σου   για   παντα!

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

''Φίλε'' του φίλου  θα στο πω φιλικά

Spoiler

άντε γεια - SLANG.gr

Επεξ/σία από TriLoBiTe
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Igneti είπε

Ειμαστε χρονια πολλα φιλοι και οποτε μου ζηταει μια χαρη εγω παντα τον βοηθαω η αν τυχει να ειμαι μαζι του την ωρα που κανει κατι τον βοηθαω να τελειωσει

( ͡° ͜ʖ ͡°)

• Thanks 2
Δημοσ.

Σόρρυ που χαλάω το ποστ του φίλου αλλά έχω ψυχολογικά προβλήματα θα Μ τ λύσετε εδώ στο ινσομνια? Έχω και κάτι μερεμετια επισης είναι κανείς να έρθει από Θεσσαλονίκη ν Μ βοηθήσει?

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
52 minutes ago, dancer said:

Σόρρυ που χαλάω το ποστ του φίλου αλλά έχω ψυχολογικά προβλήματα θα Μ τ λύσετε εδώ στο ινσομνια? Έχω και κάτι μερεμετια επισης είναι κανείς να έρθει από Θεσσαλονίκη ν Μ βοηθήσει?

λυθηκαν με ban. 

• Thanks 3
Επισκέπτης
Δημοσ.

Δυστυχώς είχα και εγώ κάτι τέτοιους ,,,

οσο πιο γρήγορα κόψεις πέρα τόσο το καλύτερο...

Δημοσ.
7 ώρες πριν, kostasbm είπε

καλά και 'σύ ένα φίλο έχεις ????

Οι φίλοι μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, Igneti είπε

Ειμαστε χρονια πολλα φιλοι και οποτε μου ζηταει μια χαρη εγω παντα τον βοηθαω η αν τυχει να ειμαι μαζι του την ωρα που κανει κατι τον βοηθαω να τελειωσει κτλ ενο εκεινος στη θεση μου καθετε και με βλεπει η ειναι στο κινητο.. Με εχει βοηθησει σε πραγματα που του αρεσει να ασχολειτε η δε του "κοστιζει" τιποτα ενο εμενα με βαζει να τον βοηθαω για καθε λογης αγγαρια. Εχει αρχησει να με νευριαζει λιγο η συμπεριφορα του τωρα τελευταια που χρειαζομαι βοηθεια σε κατι πραγματα και εκεινος περα βρεχει. Πχ εχει τυχει να τον παρω τηλ να του ζητησω να ερθει 5 λεπτα δρομο να κανει κατι και να βαριετε κτλ κ μετα απο καμια βδομαδα να μου ζητησει εμενα να παω μαζι του πολυωρο ταξιδι για να μη βαριετε μονος του.  Σημερα για παραδειγμα ενο ηξερε οτι θελω κατι αντι να μου πει οκ ελα να το κανουμε μου ζητησε να παω παρεα του να κανει κατι αλλο για καποιον αλλον (πανω σε αντικειμενο που εχει ενδιαφερον) και οταν του ειπα δε μπορω γιατι εχω να κανω δουλεια εδω ψιλοπαρεξηγηθηκε και απο πανω. 

Ειμαι ετοιμος να του πω στα ισια να μη μου ξαναζητησει τιποτα κτλ αλλα απ την αλλη δε θελω να χαλασει η φιλια μας. Ειναι τεμπελης τυπος που γενικα κοιταει τον εαυτο του και κανει κατι οταν του αρεσει και προσπαθω να ειμαι οκ μ'αυτο αλλα εχει καταντησει κοροιδια. Τι προτεινετε να κανω;

Αυτός είναι!

Τον θέμα είναι αν τον θες για φίλο όχι πως θα τον αλλάξεις σαν χαρακτήρα...γιατί μάλλον δεν θα αλλάξει!

Επεξ/σία από agnostos13
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...