Jiraiya19 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Επειδη ειμαι ασχετος οποιος εχει την καλοσυνη και τον χρονο ας με βοηθησει λιγακι ... Θελω να παρω ηχεια αλλα δεν ξερω τι να παρω γιατι δεν εχω ιδεα... μου αρεσει η δυνατη μουσικη που να ακουγεται μεχρι και απο τα 200 μετρα επισης μου αρεσει και το μπασο ... δεν το θελω για υπολογιστη κτλ δεν ξερω αν θα ειναι ραδιοσιντι η ηχεια 2.1 η δεν ξερω σε τι αλλες κατηγοριες χωριζονται... πιο πολυ το θελω για να βαζω μεσω κινητου τραγουδια (bluetooth κτλ) ... μεχρι 250 ευρω περιπου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gippas Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Στις 31/5/2020 στις 5:37 ΠΜ, Jiraiya19 είπε Επειδη ειμαι ασχετος οποιος εχει την καλοσυνη και τον χρονο ας με βοηθησει λιγακι ... Θελω να παρω ηχεια αλλα δεν ξερω τι να παρω γιατι δεν εχω ιδεα... μου αρεσει η δυνατη μουσικη που να ακουγεται μεχρι και απο τα 200 μετρα επισης μου αρεσει και το μπασο ... δεν το θελω για υπολογιστη κτλ δεν ξερω αν θα ειναι ραδιοσιντι η ηχεια 2.1 η δεν ξερω σε τι αλλες κατηγοριες χωριζονται... πιο πολυ το θελω για να βαζω μεσω κινητου τραγουδια (bluetooth κτλ) ... μεχρι 250 ευρω περιπου Θέλεις κάτι για το σπίτι ή κάτι φορητό με μπαταρία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα