Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το έκανα και μια αναζήτηση αλλά δεν βρήκα αποτελέσματα. Έχει αλλάξει κάνεις σε τι τιμή??? Δεν εννοώ αν πετάξει δόντι και σπάσει μέσα πράγματα. Μια απλή διαδικασία αλλαγής σετ καδενας πόσο κοστίζει??δεν ρωτάω ούτε κάθε πότε αλλάζουμε ούτε για ποιο λόγο αν κάνει κάποιο κροταλισμα η κάτι άλλο ούτε ρωτάω αν είναι προτιμότερο καδενα η ιμάντας.

Συγκεκριμένα αν έχει αλλάξει κάνεις καδενα και σε τι τιμή. 

ΥΓ 

Τώρα αναφορικά για μοντέλο γιά νίσσαν και μερσεντες με ενδιέφερει αλλά πείτε και σε οποιονδήποτε άλλο όχημα να μάθουμε 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για mercedes a του 2001, σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο μου είπαν 380 € + ΦΠΑ, αλλά περιλαμβάνει και το σετ καδένας 

Επεξ/σία από vins
Δημοσ.

Πολύ γενική ερώτηση όποτε θα σου δώσω κ ψιλόγενική απαντηση. Εκτός αντιπροσωπείας πάει 250-500 ανάλογα το Αμαξι... πχ στα vw είναι περίπου στα 350-380

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, vins είπε

Μόνο εργασία όμως πόσο θα πήγαινε; Χωρίς υλικά 

80(πολύ φιλικά κ εύκολη περίπτωση) - 250...

αναλογα το Αμαξι κ όπως σε βρουν 

Επεξ/σία από paylidis
  • Thanks 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

H οποία καδένα υποτίθεται ότι δεν χρειάζεται αλλαγή.

Απο αυτά που έχω καταλάβει, οι καδένες των 80's δεν πρέπει να είχαν ίχνος πλαστικού μέρους στο σύστημα με αποτέλεσμα να ζουν για μια ζωή. Ζωντανό παράδειγμα το 30ετίας opel corsa πρώτης γενιάς που έχω που είναι σκυλί μαύρο. Στην αντιπέρα όχθη η αλλαγή της καδένας στο octavia 5 fsi του 2005 κόστισε πάρα πολλά χρήματα και το πρώτο πράγμα που παθαίνει η καδένα είναι να λασκάρει γιατί οι οδηγοί είναι από πλαστικό.

• Like 2
Δημοσ.
9 ώρες πριν, rudigarcia222 είπε

Το έκανα και μια αναζήτηση αλλά δεν βρήκα αποτελέσματα. Έχει αλλάξει κάνεις σε τι τιμή??? Δεν εννοώ αν πετάξει δόντι και σπάσει μέσα πράγματα. Μια απλή διαδικασία αλλαγής σετ καδενας πόσο κοστίζει??δεν ρωτάω ούτε κάθε πότε αλλάζουμε ούτε για ποιο λόγο αν κάνει κάποιο κροταλισμα η κάτι άλλο ούτε ρωτάω αν είναι προτιμότερο καδενα η ιμάντας.

ΥΓ 

Τώρα αναφορικά για μοντέλο γιά νίσσαν και μερσεντες με ενδιέφερει αλλά πείτε και σε οποιονδήποτε άλλο όχημα να μάθουμε 

Σε οpel corsa c είχα αλλάξει στις 280.000 (1ο χέρι) προληπτικά , και δεν συμφωνώ με τη άποψη ότι αφού έχουμε καδένα δεν τη αλλάζουμε. 

Το γνήσιο σετ καδένα , τεντωτηρας, και αντλία νερού μου είχε πάει 280€ . Υπήρχε και εμπορίου με μικρή διαφορά. Σε θέματα χρονισμού προτιμώ γνήσια .

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η καδένα σαν καδένα είναι αθάνατη. Όταν χρησιμοποιούν πλαστικα δόντια για οικονομία (και καλά για λιγότερο θορυβο) τότε υπάρχει πρόβλημα. Στο δικό μου για παράδειγμα δεν είχε θέμα η καδένα ούτε είχε πλαστικα δόντια, ήταν όμως ο εντατηρας ελαττωματικός από τη μάνα του και συνέστησαν αλλαγή στα 150κ χλμ. Κοστος ανταλλακτικού 50 ευρώ και 2 βίδες

Επεξ/σία από vins
  • Like 3
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Ποσσα χλμ εχεις κια θελει αλαγη η καδενα ?

μεγαλη ιστορια,στο αλμερα 2002 εχω 160χιλ,εδω και 1,5 χρονο κανει ενα χαρακτηριστικο γουργουρισμα μια ασταθεια  στο ρελαντι και πεφτει,το οποιο μπορει να ειναι απο οτιδηποτε και εχει συζητηθει σε εκατονταδες ραντομ θεματα με χιλιαδες ραντομ απαντησεις τι φταιει,(δεν ειναι το θεμα μας αυτο βεβαια μην παμε εκει)πηγα σε μηχανικο αλλαξε ενα σωρο αισθητηρες αλλα σε 9 μηνες παλι το κανει,και μου ειπε οτι μπορει να εχει θεμα η καδενα μετα την ελενξε και ξαναειπε οτι ειναι αλφαδι,βεβαια μου μεινε αυτη η απορια για την τιμη αν χρειαστει καποια στιγμη

3 ώρες πριν, vins είπε

Για mercedes a του 2001, σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο μου είπαν 380 € + ΦΠΑ, αλλά περιλαμβάνει και το σετ καδένας 

εγινε οκ καλη τιμη ακουγεται σε κανα αλλο μηχανικο η αν το αγορασω μονος και απλα το περασει μπορει να παιξει και λιγο πιο φθηνα φοβομουν για 500πλας,και πιθανον σε πιο γηινα αυτοκινητα θα ειναι πιο φθηνα 

1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

H οποία καδένα υποτίθεται ότι δεν χρειάζεται αλλαγή.

ναι το αναφερει και ο κατασκευαστης ειναι for life αλλα ξερεις και τη γνωστη ιστορια με τα γκολφ με το διπλο τουρμπο το μοντελο που η αντιπρ κκανει μαλιστα ειδικα τιμη για προβληματα καδενας....

εγινε γκαις ευχαροστω και τους υπολοιπους για τις απαντησεις περι τιμης ηθελα απλα να εχω μια ιδεα κατα προσεγγιση

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε

μεγαλη ιστορια,στο αλμερα 2002 εχω 160χιλ,εδω και 1,5 χρονο κανει ενα χαρακτηριστικο γουργουρισμα μια ασταθεια  στο ρελαντι και πεφτει,το οποιο μπορει να ειναι απο οτιδηποτε και εχει συζητηθει σε εκατονταδες ραντομ θεματα με χιλιαδες ραντομ απαντησεις τι φταιει,(δεν ειναι το θεμα μας αυτο βεβαια μην παμε εκει)πηγα σε μηχανικο αλλαξε ενα σωρο αισθητηρες αλλα σε 9 μηνες παλι το κανει,και μου ειπε οτι μπορει να εχει θεμα η καδενα μετα την ελενξε και ξαναειπε οτι ειναι αλφαδι,βεβαια μου μεινε αυτη η απορια για την τιμη αν χρειαστει καποια στιγμη

εγινε οκ καλη τιμη ακουγεται σε κανα αλλο μηχανικο η αν το αγορασω μονος και απλα το περασει μπορει να παιξει και λιγο πιο φθηνα φοβομουν για 500πλας,και πιθανον σε πιο γηινα αυτοκινητα θα ειναι πιο φθηνα 

ναι το αναφερει και ο κατασκευαστης ειναι for life αλλα ξερεις και τη γνωστη ιστορια με τα γκολφ με το διπλο τουρμπο το μοντελο που η αντιπρ κκανει μαλιστα ειδικα τιμη για προβληματα καδενας....

εγινε γκαις ευχαροστω και τους υπολοιπους για τις απαντησεις περι τιμης ηθελα απλα να εχω μια ιδεα κατα προσεγγιση

Απλά έχε το νου σου στα ημιτασιον ανταλλακτικά ειδικά σε σετ καδενας. Πήγαινε σε καλή μάρκα τουλάχιστον, μη βλέπεις αυτά του 80ευρου, τα πλαστικά των οδηγών είναι πολλές φορές για κλάματα και τα γρανάζια οχι και τόσο καλά ποιοτικώς  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 31/5/2020 στις 1:48 ΠΜ, rudigarcia222 είπε

ΥΓ 

Η αλλαγή σετ καδένας δεν είναι καθόλου απλή διαδικασία, και σίγουρα δεν είναι καθόλου φτηνή.

Για το nissan (αν θυμάμαι καλά έχουμε το ίδιο μοντέλο) θα σου κοστίσει πάνω από 300, δες εδώ ενδεικτικά τιμή για ανταλλακτικά μόνο:

https://www.antallaktikaonline.gr/hepu/9208851

https://www.rexbo.gr/hepu/set-kadenas-chronismoy-210411

Επεξ/σία από Joshua21
  • 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Σε Opel Corsa e 2015 1.3 Diesel, κάθε πότε προτείνεται η αλλαγή καδένας? 

Αλλού λένε 250Κ + άλλος του κόπηκε στα 150Κ και πήρε το οτέρ στη μασχάλη... 

Μηχανικός λέει όταν ακούσω να "χτυπάει" το μοτέρ... 

Την αλλάζουμε προληπτικά ? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...