Προς το περιεχόμενο

BASEUS ADAMAN QC POWER BANK 22.5W 20000MAH (E-SHOP.GR 26,9 €)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει προσφορά το Powerbank του τίτλου το eshop στα 26,9 € με 22,5 w και χωρητικότητα 20000mAh 

Τα baseus ως gadget είναι πολύ καλά και αξιόπιστα με σχετικά καλή ποιότητα κατασκευής. 

Έχει υποδοχή type C και micro usb και 2 υποδοχές USB με Quick Charge και led display για να φαίνεται το ποσοστό μπαταρίας. 

Σκρουτζ από 41, 9 ξεκινά. 

Eshop Baseus powerbank 

Baseus  site 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, stavag είπε

εχει και αυτό σε προσφορά, ποιο απο τα δυο? 

https://www.e-shop.gr/baseus-ambilight-digital-display-quick-charge-pd30-qc30-power-bank-18w-20000mah-black-p-TEL.069870

Όποιο καλύπτει περισσότερο τις ανάγκες σου. Εγώ π.χ. που έχω λάπτοπ που φορτίζει με PD θα έπαιρνα το δεύτερο. Αν θες να φορτίζεις περισσότερες συσκευές ταυτόχρονα πάρε το πρώτο.

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, andreasece είπε

Όποιο καλύπτει περισσότερο τις ανάγκες σου. Εγώ π.χ. που έχω λάπτοπ που φορτίζει με PD θα έπαιρνα το δεύτερο. Αν θες να φορτίζεις περισσότερες συσκευές ταυτόχρονα πάρε το πρώτο.

Και το πρώτο (σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα) διαθέτη PD 3. Άρα το Adaman καλύτερη επιλογή διότι έχει περισσότερες θύρες.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, foniki_melitzana είπε

18W βγάζει (12V 1.5A), δε νομίζω να φορτίζεις laptop 🙄

Εξαρταται! Πολλα ultrabook βολευονται και με χαμηλοτερη ταση. Το δικο μου φορτίζει με 12V οποτε το συγκεκριμενο powerbank θα εκανε trigger την φορτιση κανονικα στην type-c. Πολλα βεβαια απαιτούν 20V.

Επεξ/σία από oletiras
Δημοσ.

Το πρωτο κάνει για Nintendo Switch; Επειδη ειμαι τελείως ασχετος ποιες διαφορες εχει απο ενα ποιο φτηνο Xiaomi πχ. Ποιο γρηγορη φορτιση;

Δημοσ.

Νομίζω η πρωτη θυρα στηριζει και φορτιση μεχρι 5Α δλδ supercharge αρκει να το εχεις το καλωδιο των 5Α απο οσο ξερω και να το υποστηριζει η συσκευη επισης, το αλλο powerbank δινει 18w ενω αυτο 22,5 και θυμαμαι καποια notebook μπορουν να φορτιστουν με powerbanks των 18 w.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

επισης η διαφορα τους είναι οτι το πρώτο εχει 2 θυρες fast charge ενω  το δευτερο 1 και 22,5w vs 18w  οποτε καταλήγουμε στο adaman

Επεξ/σία από stavag
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Mε το adaman μπορείς να κάνεις quick charge το switch ; Φοβάμαι  τα αυτόματα με τα amp που δίνουν . Βασικά δε βρίσκω τι πρωτοκολο φορτισης έχει  μη ψηθεί 

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.

Τα Amper τα ζητάει η συσκευή που φορτίζεται και δεν τα δινει απο μονος του ο φορτιστής.  Όσο πιο πολλά μπορεί να δώσει ο φορτιστής τόσο πιο καλά.

Αν η συσκευή ζητήσει πιο πολλά από αυτά που μπορεί να δώσει ο φορτιστής και αν αυτός είναι κακής κατασκευής μπορεί να ρίξει την τάση φόρτισης. Αυτό μπορεί να είναι κακο για την συσκευή ή τον φορτιστή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τι μπαταριες εχει ειναι το θεμα..αλλιως μπορει να δωσετε 40ε κ να φορτιζετε 3φορες..

Επεξ/σία από kage

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...