zio10 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Για να φορτώσεις σχετικά εύκολα ποδήλατα στην οροφή πρέπει να έχεις ελαφρυά - ακριβά ποδήλατα λογικά, αν είναι απλά σιδερένια πρέπει να είναι λίγο ζόρι... Εγώ σκεφτόμουν μια απλή από praktiker που δένει με ιμάντες.
tcktcktck Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Στις 1/11/2023 στις 7:35 ΜΜ, Achilles519 είπε Καλησπέρα σε όλους! Σήμερα παρέλαβα ποδήλατα για μένα και τη σύζυγό μου και επειδή θα θέλαμε κάποιες φορές να βγαίνουμε και εκτός Αθήνας σκόπευα να πάρω και σχάρα (αν τη λέω σωστά) που πιάνει με ιμάντες στο πορτ μπαγκαζ. Στο decathlon από όπου παρέλαβα και τα ποδήλατα αφού ρώτησαν τι αμάξι έχω (Skoda Kodiaq) το οποίο έχει τις κλασικές «αεροτομές» που έχουν τα πιο πολλά αυτοκίνητα πια εργοστασιακά και μου είπαν ότι είναι πολύ μεγάλος ο κίνδυνος να ξηλώσει την αεροτομή λόγω βάρους. Καθως δεν θα ήθελα να δωσω κανένα 500αρι+ για να πάρω βάση κοτσαδορου+τη βάση των ποδηλάτων ξερει κανεις αν υπάρχει κάποια ασφαλής επιλογή στα 100€ max; Οι σοβαρές εταιρίες έχουν οδηγό που σου λέει ανά μοντέλο αυτοκινήτου ποιες λύσεις είναι συμβατές https://eu.menabocaraccessories.com/eng/catalog/category/view/s/rear-mounted-bike-racks/id/52/ H menabo λέει για το δικό σου αμάξι πρέπει να ξηλωθείς(έχει και σχάρες των 60 ευρώ αλλά στο kodiaq δεν θα δουλέψουν)
Achilles519 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Στις 17/11/2023 στις 11:52 ΠΜ, tcktcktck είπε Οι σοβαρές εταιρίες έχουν οδηγό που σου λέει ανά μοντέλο αυτοκινήτου ποιες λύσεις είναι συμβατές https://eu.menabocaraccessories.com/eng/catalog/category/view/s/rear-mounted-bike-racks/id/52/ H menabo λέει για το δικό σου αμάξι πρέπει να ξηλωθείς(έχει και σχάρες των 60 ευρώ αλλά στο kodiaq δεν θα δουλέψουν) Έχεις δίκιο! Το δικό μου δεν το βγάζει καν στο λινκ που που έστειλες. Όπως και να χει σε ευχαριστώ πολύ για τον κόπο σου!
tcktcktck Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Στις 18/11/2023 στις 2:05 ΜΜ, Achilles519 είπε Έχεις δίκιο! Το δικό μου δεν το βγάζει καν στο λινκ που που έστειλες. Όπως και να χει σε ευχαριστώ πολύ για τον κόπο σου! Έχει για kodiaq 2 πολύ ακριβότερες από αυτό που ψάχνεις. Φυσικά δεν ξέρω χρονολογία κατασκευής του δικού σου και έβαλα μια στην τύχη
theopan Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 2/11/2023 στις 8:10 ΜΜ, zio10 είπε Για να φορτώσεις σχετικά εύκολα ποδήλατα στην οροφή πρέπει να έχεις ελαφρυά - ακριβά ποδήλατα λογικά, αν είναι απλά σιδερένια πρέπει να είναι λίγο ζόρι... Εγώ σκεφτόμουν μια απλή από praktiker που δένει με ιμάντες. https://saris.com/collections/trunk-racks#?region=2&make=275&model=6543&year=26081 Εδώ κοίτα. Είσαι τυχερός γιατί βλέπω ότι για το δικό σου έχει 7 συμβατά μοντέλα! Στο δικό μου μόνο την ΕΧ 3 (την ακριβότερη) έδινε οπότε αυτή και πήρα. Πολύ ποιοτικές ακόμα και για την τιμή τους. Ξέχνα του praktiker θα σου κάνουν αργά ή γρήγορα ζημιά. Και είναι και "Made in USA". Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2023 από theopan
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα