nikolasR200 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Καλησπέρα, Έχω εδώ και 2-3 χρόνια δύο κλιματιστικα inventor με το WiFi module τους στο κάθε ενα. Το ένα σε γενικές γραμμές είναι οκ. Το άλλο όμως, έχει εντελώς ο, τι να ναι συμπεριφορά. Όσες φορές και αν το κάνω pair επιτυχώς, αργά ή γρήγορα εξαφανίζεται από την εφαρμογή σαν να είναι unpaired. Παράλληλα, ενώ η εφαρμογή δεν το αναγνωρίζει, στο άνοιγμα από το τηλεκοντρόλ, εμφανίζει η μονάδα το σήμα του WiFi που είναι ένδειξη ότι είναι συνδεδεμένο "κάπου". Με αυτά τα δεδομένα, και με το ο, τι έχει τύχει 2-3 φορές να το βρω χωρίς να έχω κάνει καμία ενέργεια, σε λειτουργία, έχω τις εξής απορίες. Υπάρχει περίπτωση (επειδή οκ, μιλάμε για ελληνικό brand σε "φασον" παραγωγή) το WiFi module να έχει συσχετίσει με κάποιον κάπου αλλού πάνω σε αυτό το κόσμο, και πρακτικά να το χάνω από το pair λόγω αυτού, και τις φορές πυο το πέτυχα να ενεργοποιείται μόνο του, να πρόκειται για εντολή που έχει πάρει από κάποιον άλλο, κάπου αλλού; Γενικά έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος παρόμοια συμπεριφορά; υπάρχει καμία πρόταση;
liakjim Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 7 ώρες πριν, nikolasR200 είπε Καλησπέρα, Έχω εδώ και 2-3 χρόνια δύο κλιματιστικα inventor με το WiFi module τους στο κάθε ενα. Το ένα σε γενικές γραμμές είναι οκ. Το άλλο όμως, έχει εντελώς ο, τι να ναι συμπεριφορά. Όσες φορές και αν το κάνω pair επιτυχώς, αργά ή γρήγορα εξαφανίζεται από την εφαρμογή σαν να είναι unpaired. Παράλληλα, ενώ η εφαρμογή δεν το αναγνωρίζει, στο άνοιγμα από το τηλεκοντρόλ, εμφανίζει η μονάδα το σήμα του WiFi που είναι ένδειξη ότι είναι συνδεδεμένο "κάπου". Με αυτά τα δεδομένα, και με το ο, τι έχει τύχει 2-3 φορές να το βρω χωρίς να έχω κάνει καμία ενέργεια, σε λειτουργία, έχω τις εξής απορίες. Υπάρχει περίπτωση (επειδή οκ, μιλάμε για ελληνικό brand σε "φασον" παραγωγή) το WiFi module να έχει συσχετίσει με κάποιον κάπου αλλού πάνω σε αυτό το κόσμο, και πρακτικά να το χάνω από το pair λόγω αυτού, και τις φορές πυο το πέτυχα να ενεργοποιείται μόνο του, να πρόκειται για εντολή που έχει πάρει από κάποιον άλλο, κάπου αλλού; Γενικά έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος παρόμοια συμπεριφορά; υπάρχει καμία πρόταση;
nikolasR200 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Σε ευχαριστώ, θα απευθυνθώ στο αντίστοιχο topic
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα