Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Θέλω ένα smartphone (προς Xiaomi μεριά έλεγα) μέχρι 160ευρω.

Να μην κολλάει,να έχει όσο το δυνατόν καλύτερη κάμερα για απλή χρήση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βλέπω κάποιες κριτικές στο σκρουτζ για προβλήματα - κολλήματα που τρώει..Αν γίνει η υπέρβαση στα χρήματα για το 8pro είναι αισθητή η διαφορά;

Γνώμη για honor 9x?

Επεξ/σία από katsouras
Επισκέπτης
Δημοσ.

και εγώ για Xiaomi θα σου πρότεινα. Είναι πολύ value for money κινητά και καλή κατασκευή. Πήγαινε για Redmi Note 8T. Είναι κοντά στα 200 αλλά αξίζει τα λεφτά του.

Δημοσ.
Στις 31/5/2020 στις 1:50 ΠΜ, katsouras είπε

Βλέπω κάποιες κριτικές στο σκρουτζ για προβλήματα - κολλήματα που τρώει..Αν γίνει η υπέρβαση στα χρήματα για το 8pro είναι αισθητή η διαφορά;

Γνώμη για honor 9x?

Σε όλα τα κινητά θα βρεις κάποιες κακές κριτικές, πάντα θα υπάρχουν κολλήματα, αλλά συνήθως αυτά είναι οι εξαιρέσεις. Όσον αφορά το Note 8 pro, νομίζω πως είναι ανάλογα τη χρήση. Αν δεν χρησιμοποιείς βαριές εφαρμογές ή παιχνίδια, δεν θα δεις διαφορά. Ο Snapdragon 665 του απλού Note 8 μπορεί να χειριστεί τα πάντα. 

Όσον αφορά το Honor 9X, είναι εντελώς αντίστοιχο του Note 8 (πιθανότατα με ελαφρά χειρότερες κάμερες). Νομίζω είναι καθαρά θέμα γούστου ανάμεσα σε αυτά τα δύο. 

Δημοσ.

Κατέληξα στο Xiaomi note 8 τελικά.φαινεται αρκετά καλό για τα χρήματα του και για την χρήση που προορίζεται.Ευχαριστω!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...