SPYRER_007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, kabamaru2372 είπε Καλημέρα! Ναι αυτό λέμε και έχει τύχει και σε άλλους που το εγραψαν σε αυτό το νήμα.... ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ τι γραφεις .Αλλο εχει μονο μια γλωσσα επιλογη ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΛΩΣΣΑ ΕΓΚΤΑΣΤΑΣΗΣ.Τι εγκαθιστά μονο εικονες>>>>>>>>>>>>>>> Οπως και να χει μεσα απο τα windows αλλάζεις σε οτι γλωσσα θελεις ευκολα 21 ώρες πριν, kabamaru2372 είπε Και στα σουχιλι να ειναι εγκατεστημενο το λειτουργικο αλλαζει με τρια κλικ απο μεσα.Εικονίδια και οθονες ειναι τα ιδια παντου .Κατεβάζεις ενα μπροσερ στα αγγλικα Κανεις μια αναζητηση ΑΛΛΑΓΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΤΩΝ WINDOWS ακολουθεις τον τυφλοσούρτη και τελος https://support.microsoft.com/el-gr/help/4027670/windows-10-add-and-switch-input-and-display-language-preferences ΤΟ GOOGLE ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ....................ΠΡΩΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ................... οσο το συνεχιζεις τοσο θα το ξαναλεωωωωωωωωω. Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2020 από SPYRER_007
makhs5 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Τελικα εισαστε απιστευτοι, πραγματικα δεν εχω λογια. Επειδη εγω εσεις ξερουμε πως γινονται ολα απαιτειται με τον τροπο σας να πρεπει να ξερει και να σκεφτεται ετσι και ο οποιοσδηποτε αλλος Αυτο λεγεται εγωκεντρισμος Μαθετε να κατανοειτε και τον διαφορετικο τροπο σκεψης και ικανοτητας και οχι μονο τον δικο σας Εχουν χιλιοειπωθει ολα και εσεις εκει στο ιδιο μοτιβο, συνεχιζετε Πραγματικα εισαστε απιστευτοι 2
tcktcktck Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Και γνωστός μου την πάτησε με το e-shop και lenovo στα πολωνικά αυτήν την περίοδο.Και πέρα δώθε πήγαινε το λαπτοπ. Δεν "έτυχε"... 2
bromiaris Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 10 ώρες πριν, makhs5 είπε Τελικα εισαστε απιστευτοι, πραγματικα δεν εχω λογια. Επειδη εγω εσεις ξερουμε πως γινονται ολα απαιτειται με τον τροπο σας να πρεπει να ξερει και να σκεφτεται ετσι και ο οποιοσδηποτε αλλος Αυτο λεγεται εγωκεντρισμος Μαθετε να κατανοειτε και τον διαφορετικο τροπο σκεψης και ικανοτητας και οχι μονο τον δικο σας Εχουν χιλιοειπωθει ολα και εσεις εκει στο ιδιο μοτιβο, συνεχιζετε Πραγματικα εισαστε απιστευτοι Φίλε δεν είναι έτσι τα πράγματα… Δεν γίνετε να σου "κόβει" το μυαλό σου να μπεις σε ένα φόρουμ να ανοίξεις θέμα για να κράξεις ένα κατάστημα για οποιοδήποτε λόγο, αλλά να μην σου κόβει να ανοίξεις ένα θέμα για το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις και πως μπορεί να το λύσεις… 2
makhs5 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 5 ώρες πριν, bromiaris είπε Φίλε δεν είναι έτσι τα πράγματα… Δεν γίνετε να σου "κόβει" το μυαλό σου να μπεις σε ένα φόρουμ να ανοίξεις θέμα για να κράξεις ένα κατάστημα για οποιοδήποτε λόγο, αλλά να μην σου κόβει να ανοίξεις ένα θέμα για το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις και πως μπορεί να το λύσεις… "Μαθετε να κατανοειτε και τον διαφορετικο τροπο σκεψης"
SPYRER_007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 OXI ρε φιλε δεν θα φερουμε το πανω- κατω και θα το βαφτίσουμε οπως μας βολευει. Στις 2/6/2020 στις 7:36 ΜΜ, SPYRER_007 είπε Στις 1/6/2020 στις 7:48 ΜΜ, kabamaru2372 είπε Στις 1/6/2020 στις 4:55 ΜΜ, SPYRER_007 είπε Αντε αλλη μια φορα . Εμενα δεν με απασχολεί αν το ε-σηοπ φταιει η δεν φταίει. Ο καθένα εχει την γνωμη του και ειναι σεβαστή. Αυτο που δεν δεχομαι ομως με τιποοτα ειναι το εξής . Ενω ειναι μελος απο το 2004 με 3 ποστ δεν θυμήθηκε το ινσομνια για να ζητησει βοηθεια αλλα κατόπιν εορτής γαι να το χρησιμοποιήσει ως μεσο για να κραξει τον τεχνικό και το μαγαζι .Αν ειχε ανοιξει ενα θεμα αναφέροντας το προβλημα πριν και ζητωντας βοηθεια η εικονα και η αντιμετωπιση θα ηταν διαφορετικη, τουλαχιστον απο μέρους μου. Οσο οTS επιμένει να αγνοει την κοινωτητα και να την θυματε οποτε τον βολεύει τοσο θα επαναλαμβάνω τα ιδια.
kabamaru2372 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 21 ώρες πριν, SPYRER_007 είπε ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ τι γραφεις .Αλλο εχει μονο μια γλωσσα επιλογη ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΛΩΣΣΑ ΕΓΚΤΑΣΤΑΣΗΣ.Τι εγκαθιστά μονο εικονες>>>>>>>>>>>>>>> Οπως και να χει μεσα απο τα windows αλλάζεις σε οτι γλωσσα θελεις ευκολα Μάλλον εσύ δεν καταλαβαίνεις ούτε τι διαβάζεις ούτε τι γράφεις και γράφεις και κεφαλαία λες και θα σε φοβηθούμε ... Ηρέμησε λίγο και μάθε να διαβάζεις και να σέβεσαι! και για να το καταλάβεις θα το γράψω με τον τρόπο σου Τι δεν κατάλαβες που σου λέμε τόσα άτομα ότι Η ΓΛΩΣΣΑ ΠΡΟΣ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΜΙΑ!!! και σε αυτή την περίπτωση ΣΤΑ ΠΟΛΩΝΙΚΑ! και εσύ λες ότι μετά αλλάζει!!! Το ξέρουμε ότι μετά αλλάζει ρε φίλε, ό ts πήρε τεχνικό για την εγκατάσταση όχι για το μετά!
makhs5 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Χαιρομαι που λες το σωστο, οχι οπως μας βολευει εμας
SPYRER_007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Καταρχας αλλο ΜΟΝΟ πολωνικά και αλλο ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΛΩΣΣΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.Απλα ελληνικα. ΑΝ εκανε ενα ποστ για βοηθεια εδω μεσα θα γλύτωνε τα 65 ευρω. Αντ αυτου απο το 2004 λογαριασμος μπηκε ξανα το 2020 και το 3 ποστ ηταν να κραξει το μαγαζι. Για να σεβαστώ καποιον πρεπει να σεβεται και αυτος εμενα πρωτα σαν κοινοτητα. 1 ώρα πριν, makhs5 είπε Χαιρομαι που λες το σωστο, οχι οπως μας βολευει εμας Δεν ξερω απο βολεματα παρα μονο απο κανονες, τούς οποιουςς δεν αλλαζω κατα πως συμφερει την παρτη μου.............Και ουτε ειμαι υποχρεωμένος να συμφωνησω με οποιους το κανουνε............ Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2020 από SPYRER_007
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα