Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Δηλαδή δεν παίζει να κάνεις uninstall τις εφαρμογές, εγκατάσταση drivers από πάνω και να κρατήσεις και τα original windows?

Εγω προσωπικα μιλαω παντα, πλεον εδω και πολλα χρονια οχι. Γιατι εχω τσεκαρει και ταχυτητες εννοειτε ανοιγματος προγραμματων και λοιπα πριν καταληξω απο την πρωτη φορα να το κανω ετσι

Για μενα αποδεδειγμενο στην πραξη ειναι ταχυτερο το μηχανημα.

Απλα πεντακαθαρο και στην registry απο οποιεσδηποτε χαζες καταχωρησεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, SPYRER_007 είπε

Αντε αλλη  μια φορα .

Εμενα δεν με απασχολεί αν το ε-σηοπ φταιει η δεν φταίει. Ο καθένα εχει την γνωμη του και ειναι σεβαστή.

Αυτο που δεν δεχομαι ομως με τιποοτα ειναι το εξής .

Ενω ειναι μελος απο το 2004  με 3 ποστ δεν θυμήθηκε το ινσομνια για να ζητησει βοηθεια αλλα κατόπιν εορτής γαι να το χρησιμοποιήσει ως μεσο για να κραξει τον τεχνικό και το μαγαζι .Αν ειχε ανοιξει ενα θεμα αναφέροντας το προβλημα πριν και ζητωντας βοηθεια η εικονα και η αντιμετωπιση θα ηταν διαφορετικη, τουλαχιστον απο μέρους μου.

Οσο οTS επιμένει να αγνοει την κοινωτητα και να την θυματε οποτε τον βολεύει τοσο θα επαναλαμβάνω τα ιδια.

Ετσι μαθαίνεις τζαμπα ωστε την επομενη φορα να γλιτώσεις τα 65 ευρω............

Aντε και γω αλλη μια μια φορα.

Τα ενδιαφεροντα μου δεν ειναι στα πισι, κινητα, κ.λ.π. γιατι ειμαι και καποιας ηλικιας. Εγινα μελος το 2004 για μια αγγελια που μ' ενδιέφερε και τωρα για να κραξω το μαγαζι, που άλλο γραφει στην περιγραφη και άλλο παιρνεις.

Για τον τεχνικο ...........δειξε μου το ποστ μου που τον εκραξα.

Αν ανοιγα δηλαδη θεμα με το προβλημα μου, και  μετα την ευγενικη σου προσφορα,  δεν μπορουσα για τον Α, Β, λογο  να το στησω, θα εκανες εσυ την εργασια της κορη μου την Κυριακη?

Να βάλετε  όρο στην εγγραφή  των μελων,  οτι δεν θα κραζεται μαγαζια αν δεν εχετε  τοσα (βαλε οτι νουμερο θελεις) ποστ.

Σου περναει απ το μυαλο οτι και να ηξερα το google lens , μπορει και παλι να μη μπορουσα να το στησω?

Κανε μας και μαθημα κοινωνικοτητας τωρα.............

Επεξ/σία από platon2
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

zx1234r ,  Και τους drivers τους κατεβαζω φυσικα οχι απο το σαιτ του κατασκευαστη, αλλα απο τα σαιτ των κατασκευαστων των drivers, ακομη και ας ειναι για αλλους κατασκευαστες υπολογιστων, δεν εχει καμια σχεση αυτο, αρκει να ταιριαζουν οι συριακοι αριθμοι, δηλ βαζω παντα οτι πιο καινουριο και τελευταιο

Στο λεω, αποδεδειγμενα το μηχανημα ειναι ταχυτερο ετσι, απλα πεντακαθαρο σε ολα μεσα του απο την αρχη

Επεξ/σία από makhs5
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Να ρωτήσω κάτι? Αν το ίδιο λάπτοπ με προεγκατεστημένα αγγλικά windows ηταν 200€ πιο ακριβό στο public απότι το ίδιο με προεγκατεστημένα πολωνικά στο eshop.....Θα το παίρνατε ή όχι?

Ναι φάουλ του eshop που δεν το ξεκαθαρίζει στην περιγραφή αλλά για να είμαστε δίκαιοι, τα windows έχουν ΚΑΙ αγγλικά άρα τυπικά είναι εντάξει, άσχετα που βλέπεις άλλη γλώσσα μπαίνοντας. Βέβαια αν ήταν μογγολικά θα γινόταν σφαγή στο google translate.....

Θα σου απαντησω με καθε ειλικρινεια...................  ολα ξεκινανε απο το ποσο που μπορεις να διαθεσεις.

Ψαχνεις λοιπον τα καλυτερα χαρακτηριστικα στην καλυτερη τιμη. Οταν θες κατι που ξεπερναει το ποσό σου, θα κανεις καπου συμβιβασμο.

Αν μπορουσα να ανεβω 200 Ευρω παραπανω , ναι θα τα εδινα. Αν δεν μπορουσα θα εκανα συμβιβασμό στον επεξεργαστη, στη ραμ, ή στην χωρητικότητα  του  σκληρου.

Σε καθε περιπτωση ομως, θα τα εδινα σε καλυτερο λαπτοπ,  (που θα το στησω μονος μου) και οχι να πανε σε τεχνικό.

Δημοσ.

Εγω δεν μπορω να καταλάβω τι εκανε λάθος το e-shop.

Για κάποιο λόγο το laptop  ηταν στα πολωνικα.
Ωραια.
Και ειπαν να το γυρίσεις πίσω.

Τι έπρεπε να κανουν δηλαδη.
Να στειλουν αεροπλανο με τεχνικο να το φτιάξει?

Για κλωτσιες ειναι αυτος που σου πηρε 65 ευρω, για 5 λεπτα δουλεια.
Αυτη ειναι η αποψη μου.
Τεχνικοι της αρπαχτης οι οποίοι στο τελος καταληγουν να βαρανε μύγες και να τους φταιει το κρατος.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, georgebou21 είπε

Ωραια.

Αυτη ειναι η αποψη μου.
Τεχνικοι της αρπαχτης οι οποίοι στο τελος καταληγουν να βαρανε μύγες και να τους φταιει το κρατος.

Κατά τη γνώμη μου έπρεπε να προσφέρουν μία καλύτερη εμπειρία στον πελάτη και όχι να πουλάνε παραεισαγωγές σε μεγάλες τιμές εκμεταλλευόμενοι την ιστορία τους, αν κάποιος θέλει τέτοιου είδους υπηρεσίες υπάρχουν και πιο φτηνά μαγαζιά, το eshop το διαλέγει γιατί υποτίθεται έχει κάποιο ανώτερο επίπεδο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το λαθος του  e-shop ειναι οτι εγραφε για αγγλικη γλωσσα. ΑΝ εγραφε Πολωνικη, εγω απλα ΔΕΝ θα το αγοραζα.

Δηλαδη επρεπε να εχω πληρώσει  μια βδομαδα πριν ενα λαπτοπ,  να πρεπει να παραδώσει εργασια η κορη μου,  και εγω να περιμενω, όποτε τους ερθει, να μου στειλουν το λαπτοπ που επρεπε να μου ειχαν στειλει. Αγορασα ετοιμοπαραδοτο λαπτοπ γι' αυτον ακριβως το λογο.

Έχετε................. μεγαλο θεμα μου φαινεται με τους τεχνικους, δεν εξηγειται αλλιώς.

ΑΝ εψαχνα ΜΟΝΟ φθηνη τιμη ειχε και άλλα μαγαζια να το αγορασω.

Δε μπορω να καταλαβω ορισμενους....................ειναι σαν να βγαινεις απο την αντιπροσωπεια με καινουργιο αυτοκινητο και 1 χιλιομετρο πιο κατω σου μενει στο δρομο.

Καλεις οδικη βοηθεια και επειδη σε χρεώνει ακριβα, φταις εσυ !!!  και η οδικη βοηθεια !!!

Επεξ/σία από platon2
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα! Και ποσα λεπτα εκανε ο τεχνικος να τελειωσει την επισκεψη; 65 οντως πολλα.

Αγοραζω Μικροπραγματα απο το e-shop ,το πιο ακριβο που πηρα παλιοτερα ηταν εκτυπωτης,το εχω ξαναπει,μου αρεσει ως ηλεκτρονικο site,με φυσικα καταστηματα παραλαβης κτλ,καταπληκτικο site και ως εφαρμογη android και η εξυπηρετηση,πολυ καλη οσες φορες επικοινωνησα ή εστειλα e-mail. Ολα καλα!

Με λιγα λογια,ειμαι θαυμαστης του e-shop.gr και λυπαμαι αν διαβαζω ποστ αρνητικων σχολιων γενικα κατα καιρους.

Δε θελω να παρω θεση για το ζητημα του οτι ειχε το laptop πολωνικα,ενταξει οπως λενε τα παιδια γιατι και εγω δεν ηξερα αν αλλαζει η γλωσσα απο ρυθμισεις ή να ηθελε φορματ και ξανα setup windows, απο οτι καταλαβα δεν ηταν κατι δυσκολο για οσους εχουν καποια γνωση.

Ενταξει και εμενα θα με πειραζε αν εδινα 650 να αγοραζα καινουργιο laptop που πιστευα συμφωνα με τη περιγραφη ,οτι θα ειχε αγγλικα windows και ξεκινουσε οταν το εφερνα σπιτι,με γλωσσα αγνωστη,τι θα εκανα σαββατο βραδυ...

Εγω θα ανοιγα ,αν δεν ειχα φιλο γνώστη περι υπολογιστων,ποστ σε site τεχνολογιας,καλη ωρα εδω αφου ημουν ειμαι μελος,ή θα εψαχνα λυση στο google, πραγμα που δεν εκανε ο κυριος και προτιμησε να φερει τεχνικο,οκ.εκανε ομως τη δουλεια του,δουλεψε το laptop ,τωρα αν ειναι σωστο ή λαθος να ενημερωσει εδω,να προσεξουν οι μελλοντικοι αγοραστες απο το συγκεκριμενη εταιρεια,οκ,εγω πχ δε ηξερα οτι σε νεα laptop γινετε αυτο,να πω την αληθεια,πιστευα οτι αν δεν ειχαν ελληνικα στο setup θα ειχαν αγγλικα.

Αρα,καλα εκανε εν μερη,ευγενικα,να ενημερωσει,θελω να πιστευω,οτι δε φταινε εσκεμμενα,το e-shop.gr

Μπορει μια παρτιδα να ετυχε ετσι.

Εξαλλου αν ειχε ημερες και δε βιαζοταν,πιστευω,δε ξερω,οτι θα τον βοηθουσαν απο δευτερα απο το καταστημα.να του γυρναγαν τη γλωσσα στα αγγλικα σε ενα point καταστημα με τεχνικο; δε ξερω τη πολιτικη τους.

Αν ειναι υποχρεωμενοι να το κανουν δωρεαν ,ή αν γινετε με μικρη επιβαρυνση; τι ισχυει ;(η αλλαγη γλωσσας)

Σ.Σ εγω δε μπορω να καταλαβω το συνεχες "κραξιμο" του θεματολογου του ποστ.το ειπατε μια δυο φορες να προσεξουν οι αγοραστες κτλ,αυτο δεν ηταν ο σκοπος σας; το διαβασαμε,οκ,γιατι επιμενετε να το λετε να το ξαναλετε εδω; διακρινω μια εμμονη εναντιον του e-shop.gr?

(Δεν εργαζομαι εκει εγω) 

Οσο για μενα,αν ειχα τα χρηματα,θα αγοραζα lenovo laptop απο αυτους.

Καλο ξημερωμα!

Επεξ/σία από Goriillaki5
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, platon2 είπε

Το λαθος του  e-shop ειναι οτι εγραφε για αγγλικη γλωσσα. ΑΝ εγραφε Πολωνικη, εγω απλα ΔΕΝ θα το αγοραζα.

Δηλαδη επρεπε να εχω πληρώσει  μια βδομαδα πριν ενα λαπτοπ,  να πρεπει να παραδώσει εργασια η κορη μου,  και εγω να περιμενω, όποτε τους ερθει, να μου στειλουν το λαπτοπ που επρεπε να μου ειχαν στειλει. Αγορασα ετοιμοπαραδοτο λαπτοπ γι' αυτον ακριβως το λογο.

Έχετε................. μεγαλο θεμα μου φαινεται με τους τεχνικους, δεν εξηγειται αλλιώς.

ΑΝ εψαχνα ΜΟΝΟ φθηνη τιμη ειχε και άλλα μαγαζια να το αγορασω.

Δε μπορω να καταλαβω ορισμενους....................ειναι σαν να βγαινεις απο την αντιπροσωπεια με καινουργιο αυτοκινητο και 1 χιλιομετρο πιο κατω σου μενει στο δρομο.

Καλεις οδικη βοηθεια και επειδη σε χρεώνει ακριβα, φταις εσυ !!!  και η οδικη βοηθεια !!!

Φιλε μου 65 ευρω ειναι παρα πολλα λεφτα για την δουλεια που έκανε.
20 ευρω και ενα καφε έπρεπε να σου πάρει αν ειχε πέτσα πάνω του.

Δικα σου ειναι τα λεφτα και τα κανεις ότι θελεις φυσικα.

Καλο βραδυ.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, georgebou21 είπε

Φιλε μου 65 ευρω ειναι παρα πολλα λεφτα για την δουλεια που έκανε.
20 ευρω και ενα καφε έπρεπε να σου πάρει αν ειχε πέτσα πάνω του.

Δικα σου ειναι τα λεφτα και τα κανεις ότι θελεις φυσικα.

Καλο βραδυ.

Ο θεματολογος,οπως καταλαβες,δε τον ετσουξαν τα 65€ μπορει να του φανηκαν και λιγα,κατηγορει σε εισαγωγικα οσους κατηγοραμε τον..τεχνικο! Με το e-shop εχει πυρ και μανια.(και το ελεγα να μαθω pc υπολογιστες στα νιατα μου,τωρα θα εβγαζα χρηματααααα,ατιμη κοινωνια)

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Goriillaki5 είπε

Ο θεματολογος,οπως καταλαβες,δε τον ετσουξαν τα 65€ μπορει να του φανηκαν και λιγα,κατηγορει σε εισαγωγικα οσους κατηγοραμε τον..τεχνικο! Με το e-shop εχει πυρ και μανια.(και το ελεγα να μαθω pc υπολογιστες στα νιατα μου,τωρα θα εβγαζα χρηματααααα,ατιμη κοινωνια)

Απορω με καποιους με το επιπεδο σκεψης σας. Αυτο καταλαβες εσυ, οτι κατηγορει οσους κατηγορουν τον τεχνικο, η οσους περνουν το μερος του eshop?

Λοιπον  να στο κανω πιο απλο να το καταλαβεις?

Ο τεχνικος ΗΤΑΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ να τον φωναξει να του το φτιαξει γιατι ΑΜΕΣΑ ΗΘΕΛΕ ΛΥΣΗ.

Το να παρει ομως υπολογιστη με windows 10 πολωνικα, ενω εγραφε το site που το αγορασε Αγγλικα, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ

Αν τα γραψετε ολα αυτα σε ενα χαρτι και κανετε προσπαθεια να τα διαβασετε πολλες πολλες φορες στο τελος θα το καταλαβετε

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενα ποστ να εκανε εδω,οπως λενε πολλοι,θα εβρισκε τη λυση,και θα του μενανε τα 65. Και γι αυτο υπαρχουν τα φορουμ! Κοιταξε το δικο σου επιπεδο σκεψης.

Και στο φιναλε,δεν ειναι σφαλμα αν ειχε πολωνεζικα,και ταμπλετ εχω παρει απο αλλου δε θυμαμαι απο που και ειχε εναρξη γερμανικα η ιταλικα,ηξερα το αλλαξα στα ελληνικα,ευκολο,,δε βγηκα να κατηγορησω το καταστημα επιμονα....

Επιπεδο σκεψης μου αριστο.καληνυχτα.

*θα περασε ενα υπεροχο Σ/κ ο τεχνικος!

Επεξ/σία από Goriillaki5
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Goriillaki5 είπε

Ενα ποστ να εκανε εδω,οπως λενε πολλοι,θα εβρισκε τη λυση,και θα του μενανε τα 65. Και γι αυτο υπαρχουν τα φορουμ! Κοιταξε το δικο σου επιπεδο σκεψης.

Και στο φιναλε,δεν ειναι σφαλμα αν ειχε πολωνεζικα,και ταμπλετ εχω παρει απο αλλου δε θυμαμαι απο που και ειχε εναρξη γερμανικα η ιταλικα,ηξερα το αλλαξα στα ελληνικα,ευκολο,κατεβασα γλωσσα,δε βγηκα να κατηγορησω το καταστημα επιμονα....

Επιπεδο σκεψης μου αριστο.καληνυχτα.

*θα περασε ενα υπεροχο Σ/κ ο τεχνικος!

1) Φιλικα τα λεω ολα αυτα

2) Ακομη δεν καταλαβαινεις γιατι λειτουργησε ετσι το παλικαρι

3) Προφανως εσυ παιρνεις το μερος του eshop γιατι στην πραγματικοτητα και στην ουσια της λογικης του ολου θεματος το eshop εγραψε στα χαρακτηριστικα του λαπτοπ κατι που δεν ισχυει

Το παλικαρι δεν ειχε τις απαραιτητες γνωσεις, η η αντιδραση της στιγμης που το ειδε επραξε ετσι, πως να το κανουμε, δεν φταιει το παλικαρι για το λαθος ενος καταστηματος

• Like 2
Δημοσ.

Κανένας δεν φταίει. Αν συνέβαινε σε εμένα αυτό θα το άφηνα στα χέρια του παιδιού μου θα έβρισκε την λύση πολύ πιο εύκολα από ότι μπορείτε να φανταστείτε.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Cell_7 είπε

Και σου εξήγησα ότι το screenshot που έβγαλες αναφέρετε στο φυσικό πληκτρολόγιο, όχι στο λογισμικό.

το γράφει πιο κάτω το λογισμικό δες καλύτερα...

9 ώρες πριν, georgebou21 είπε

Ωραια.

Αυτη ειναι η αποψη μου.

το λάθος ήταν η λάθος περιγραφή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...